140

Тоз пък...

преди 1 година

Слави, ние имаме деца и семейства, в името на бъдещето за нашите деца, ДИКТАТОР не ни устройва! Куклата на конци, управлявани от Русия, хич не е добре! Я си представи Славуне, че както ТИ Юрдек такъв, спечели изборите и беше президент диктатор или недей си боже Кирчо или Кокорчо. Смятай, ако няма кой да ги спре, както спряха вас, какъв мор и гърч ще настъпи при нас! Хубу че не бяхме президентска република, че ви разкарахме от управлението на държавата. Ей така е дошъл лудия Лукашенко и КРАЙ КРАЙ

139

Анонимен

преди 1 година

От провален политик и мразещ всичко човек акъл не искам.

138

Космонавт

преди 1 година

Виртуалната булка тpyп пак ли се е изрязъл по някакви въпроси?

137

Анонимен

преди 1 година

и ако дойде плевнята какво правим, а славчо??

136

Анонимен

преди 1 година

Toва грозно глупаво старче ли пак ни пускате? Заврете си референдумите с фалшифициран вот от зад. Всички продажни политици са за въжето и нови докато се научат да слушат и работят за народния интерес

135

ми направи

преди 1 година

референдум и да се свърши веднуж завинаги с тез глупости, що не вярвам много да искат бг лукашенко с еднолична власт

134

Тома

преди 1 година

И кой ще бъде президент славуца закото до сега само смешници бяха

133

Анонимен

преди 1 година

Абе този съвсем изчатка. Как ще правим президентска република при положение, че пълно с русофили и Турция. Ако по грешка дойде руско насочен президент, какво правите после ? Докато се усетите и ще бъдете Беларус ... Тоя е пълен психар дори партия неможа да управлява 5 месеца... седнал са говори за още по опасни неща. 1 човек да има дума за всичко ? Алооо

132

Иван

преди 1 година

Така става, когато се изказват неуки хора. На 50 години диплома за висше образование, която пак му я дадоха ей така и ние си го знаем. Евроазийски тип на управление не ни трябва, защото това ще доубие демокрацията у нас!

131

Калин

преди 1 година

Сега мечтата на този красавец от снимката е да се кандидатира и да стане президент. Първата му задача сигурно ще бъде да вдигне паметници на всички мутри негови приятели, и после кючек....Потресен съм, но като нищо ще стане.

130

Анонимен

преди 1 година

Плевен те чака скаппан дегеец-предател. там си прави простотиите на плаца на НШЗО

129

Анонимен

преди 1 година

Съвсем не е забавен Трифонов! А е прав! Един човек с камшик им трябва на тези от НС!

128

Кире

преди 1 година

А ако беше погледнал Беларус, Русия, Иран, Сев.Корея и много други президентски републики, щеше да разбереш колко си прооост.

127

Анонимен

преди 1 година

върнал се е към шоуто, все по-забавен става! А така, какви са тия политически залитания. Вицове и концерти.

126

Кака Теди

преди 1 година

Слави нали постоянно бълнуваше нещо за народа-суверен? Е та точно този народ го изпрати в 10-та глуха и не му гласува и 4% доверие - с какво право е тръгнал отново да прокарва собственото си мнение като общовалидно и да се изказва в името на народа! Пълна наглост!

125

Анонимен

преди 1 година

Славчо кой си ти за да предлагаш ? Нали ви видяхме ! Суверенът е казъл : Пърдяхте , пърдяхте и накрая се насрахте ! До ушите !!!

124

Мене

преди 1 година

Заради този се долара положението

123

Другия откачалник

преди 1 година

Говорителя на диктатора се събуди! В реално време гледаме гърчовете на Русия да си осигури ДИКТАТОР и кукла на конци в България! Изберем ли диктатор, като Лукашенко, край! Пътя към АДА е осеян с добри намерения! С добри думи и добри намерения, разделиха държавата, обезкървиха я карат Българите към АДА, благодарение на КОЙ??????????

122

Анонимен

преди 1 година

Тоя не разбра ли,че народа му би шута и не става да се меси в политиката?!Политически труп е Трифонов.

121

Анонимен

преди 1 година

По добре е референдум за избиването на всички неграмотници и чалга фенове !