5

Преговори после!

преди 1 година

Скоро ще почва битката за Херсон! Страшно ще е! Укрите се мъчат отчаяно да разбият язовирните стени и да потопят целия град. Мъчат се да взривят и Атомната ел. централа. Ще идва армагедона скоро! Запасявай се с вода, консерви народе!!

4

Трябва да разберете

преди 1 година

тези, които възхваляват фашисткият режим в Украйна. Те са жалки нещастни човечета които са преминали през няколко стадия на развитие през своя живот и в злобата, страха и омразата си към Русия са станали и фашисти. Засега прикриват своята фашистка идентичност, само зад русофобията си и затова с такава надежда и лелеяна мечта очакват фашистка Украйна да победи за да започне победоносният ход на новия фюрер, наркомана със зелените парцалки.

3

Той Путин е готов

преди 1 година

Но какви преговори може да има с парцалени кукли на конци? САЩ = ФАЩ принудиха куклата на конци Зеленски да принуди Путин да започне инвазията. А сега същите тези перат десетки десетки милиарди и някои хора отвъд океана станаха мега богати от цялата тая работа. Ние в Европа разбира се отново сме в ролята на ХРАБРИ ДУХАЧИ!

2

Той нека ги изпепели

преди 1 година

нацягите пък пак да си е готов! пред Херсон ще бъдат изпепелени десетки хиляди нацисти и наемници главорези! Няма да има кой да ги зарови! Бай Дрън отсега е пуснал поръчка в Пентагона за лопати да им пратят на фашките в Киев!

1

Нарко клоунът

преди 1 година

готов ли е? Не спазваха Минските споразумения. Бомбиха цивилни 8 години. 2021 началото наркомана промени конституцията и практически направи връщането на Крим конституционна цел. А Ноември 2021 в Мюнхен каза ча Украйна щяла да се сдобива с Ядрено Оръжие. За капак От Дек 2021 Украйна почна мобилизация на големи войски на изток и се готвеше за офанзива. Русия просто ги изпревари. Сега се вайкат!