44

Анонимен123

преди 1 година

Всички са един дол дренки.... За нищо не стават, по добре да си останат служебното правителство, и март месец нови избори. Този път ич няма да гласувам, ако ще и ДПС да са първи...

43

VladTepes

преди 1 година

ИТН се провали и вече няма никакъв шанс да спечели, абсолютният максимум е някак да влезе в Негодното събрание и дори това е много малко вероятно.

42

Анонимен

преди 1 година

Не напротив, Възраждане трябва да управляват за да може такива като тебе да са в миша дупка :)

41

Анонимен

преди 1 година

Президентска република или гласуване чрез референдуми, крайно време е за смяна на политическия модел вие не ставате.

40

Любка Ментата

преди 1 година

Възраждане трябва да бъдат изгонени от парламента. Или да напуснат залата за да падне кворума, или ако останат, да гласуват за един от кандидатите. Иначе този цирк ще продължава.

39

VladTepes

преди 1 година

Не се вижда кандидат с по-добра алкохолна подготовка от Вежди Рашидов.

38

Анонимен

преди 1 година

Ива Митева ако беше тука нямаше така да стане. ИТН победа на другите избори

37

Анонимен

преди 1 година

Вежди е най готиния в парламента. Главния мултак. Един път шофьора му ме засече с Мерцедеса му и щях да ги бия и двамата.

36

хаха

преди 1 година

Ами нищо няма да се получи, господа. Народът Ви показа червения картон и умишлено Ви постави в позиция да се гърчите. Служебен кабинет и напролет нови избори. Народът е разочарован от Вас и цялата ви пасмина. Цяло чудо е, че народът не е по улиците и не Ви е измел. Но скоро и това ще стане. Само да постегне малко зимата на тези цени и Виденовата зима ще ви се стори песен. Писна ни да ни крадете. Отиде ни живота да ни гаврите. Всичките там сте мултимилионери. Да ви преседне!

35

само питам

преди 1 година

Не разбрахте ли,че освен ГЕРБ,СДС,ДПС и отчасти партията на Янев,останалото е проект за съботаж на подсъдимите олигарси!Накрадените милиарди ни се усмихват от екранът и ни намигват,че ще Продължат с Подсечките до като не разсипят окончателно България!Те са от производни на Путин,който каза,че не си представя света без Русия по неговия тертип,а Черепа,мустака,бобокови не си представят БГ без да са си подредили правосъдната система,която да ги оневини по делата,които водят!Съботаж до дупка и край!

34

Анонимен

преди 1 година

Мисля ще издигнат ген. Атанасов ака ГНОМА от ПП и това ще бъде върха, иначе аз вече няма да гласувам поне ще знам, че от мен не са взели и левче за субсидии, баста!

33

Анонимен

преди 1 година

Депутатите доказаха, че може и да минем и без тях! Всеки да си ходи по родните места и на раб.място. Експерти да подготвят законите и да се събират два-три пъти в годината да ги гласуват. За престоя в парламента да им се плащат само командировъчни. Така ще спестят и време и средства на данъкоплатците. Те са вредни за държавата!

32

ПП

преди 1 година

ПОРНО --ПОЛИТИЦИТЕ ОТ КАНАДА.....СЕ ИМАТ ЗА ВЕЛИКИ ..хаха,ха,

31

Анонимна

преди 1 година

Политически бурени

30

Gorskio

преди 1 година

Тея *** 3 дни не могат да изберат *** председател, после правителство ще правят... Все едно е много важно кой ще е председател... Закривайте парламента и давайте нови избори.

29

Всичко върви по план

преди 1 година

https://youtube/watch?v=hDxpG-7sThMОколо 3 мин:Почти в процеса на предизборната компания дойде частна фирма от САЩ, подмени софтуера на машините, точно в тоя момент, и ние гласувахме..Полк. Марков, експерт по нац. сигурност

28

селянин

преди 1 година

ами то за това демокрацията е едно недоносче га двама умни с основно образувание учат професора на философия и за това съм за диктатурите един командва един решава тия и след година още ке избират председател

27

Анонимен

преди 1 година

Парламента цикли от доста време ! Кога ще чистим ,питам аз !!

26

Беновска пипа

преди 1 година

Вече се вижда съвсем ясно, че основната причина да няма избран председател е във Възраждане и Български възход. Ако на балотажа тези двете партии подкрепят единият от основните кандидати, той ще спечели. Но те продължават да се държат безпринципно и да не подкрепят никого.

25

Цццццц...

преди 1 година

70% от народът реши да бездейства, като не гласува. Напук на 30-те процента избиратели, депутатите в НС също решиха да бездействат. Като на никой не му пука, да вземем да закрием държавата тогава и всички да емигрираме! Дори не е смешно вече!