67

Гюнейт

преди 1 година

имам средно специално образувание, за твое сведение

66

Анонимен

преди 1 година

Няколко десетки хиляди военнослужещи се намират на подстъпите към Херсонска област, както и значително количество военна техника, каза Стремоусов. Той отбеляза, че контингентът на ВСУ се състои от наборни войници, равномерно примесени с чужди наемници от отановски страни.

65

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите много нервни от сутринта:)

64

Шотландски боец

преди 1 година

Време е НАТО да се намеси, да събарят джуджака от Кремъл, и да се спира тая война. Всички републики в Расия, стават независими и се приключва цирка.

63

до Гюнейт

преди 1 година

приятел, ти пишеш по-неграмотно и от мангалитеее, нищо че си турчин, *** малко понаучи българския или въобще не коментирай.

62

Сата НАТО

преди 1 година

В Украйна има две партии, едната е русофилска и колаборационистка, така че правилно са ги арестували. В България продажните генерали трябва да се арестуват и разстрелят, а за ретранслиране на руска пропаганда да се влиза в затвора.

61

Гюнейт

преди 1 година

какво гуворите протиф тюркие, ште ви купат и продадът, и може да пишем по-добре от сирийсите те са неграмотни повече, ние говорим по цял ден на турси как да стане положението

60

До дел пиеро

преди 1 година

Станаха около 5 сирийците, дето им откраднали в Турция по 8700$....

59

Анонимен

преди 1 година

Херсон се връща в Украйна. Днепър ще почернее от издавена вата.

58

Z

преди 1 година

Населението на Херсон е почти 300 000, очаквана евакуация 50 000.Това са всичките обичащи Русия, като реално са още по-малко, понеже част от хората просто бягят от войната, а и числата на русия винаги отразяват желание, а не действителност.Значи заради има-няма 10-на процента русофили, Русия решава да ги "освободи" от останалите 90%

57

Тъкър Карлсън

преди 1 година

Въпросът тук е да защитим демокрацията,а не че Украйна е демокрация. Това не е демокрация. Президентът на Украйна арестува основния си политически опонент. Той затвори вестници и телевизии, които се осмелиха да го критикуват.Така че в американски термини бихте нарекли Украйна тирания.Но Джо Байдън харесва Украйна. Така че Путин е лош, войната е добра.Основното нещо, което трябва да знаем за Украйна в нашия случай е, че нейните лидери някога са изпращали милиони долари на семейството на Байдън.

56

del piero

преди 1 година

и аз имам познат от Пловдив Сириец, човекът ми каза 2014 г. "турците ми взеха и откраднаха 8 700 долара всичко до стотинка, вкараха ме в лагер за 10 дни и след това ме пуснаха в България през границата, като дадох подкуп един айфон 4 на двама турски граничари"

55

Анонимен

преди 1 година

И като са струпани толкова техника и жива сила рашата защо не ги удари с високоточните си оръжия? тука понамирисва на фейк

54

Анонимен

преди 1 година

Украинските сили готвят офанзива срещу Херсон от лятото.

53

toti

преди 1 година

Путин си изпя песента ,,калинка малинка''и никой не пее ,,ставай ставай страна агромная''..ЗАЩО-защото се видя,че нито народа става,нито страната е толкова огромна и да търсиш помощ от врага/Ирански дронове/и да си гониш запасните да се мобилизират на сила..???такава армия е обречена !!!

52

Сата НАТО

преди 1 година

На този Стремоусов му викат Спермоусов.И така фамилията, която означава "наперен мустак" става "наспермен мустак"...

51

До предлагам

преди 1 година

Готини са за двойка!

50

Анонимен

преди 1 година

Аз съм от Ирак, правя туршии в Сливен имам бизнес, женен съм за българка от 25 години съм в Бг, избягах от режима на Саддам, не ми хвалете Ердоган и Путин и другите диктаторки режими, България е много хубава държава, ЕС е много хубаво място, стига сте ги плюли, идете да живеете в Русия, Турция, ирак, Иран - много е по-зле от Бг във всяко отношение

49

Сирийците

преди 1 година

са като арменците-само по лекото и мекото....

48

До 46 Москва

преди 1 година

Руснаците ще гръмна АЕЦ Запорожие! Чакат вяръра трайно да се ориентира на запад! И ще обвинят украинците!