27

Само казвам

преди 1 година

Бомби по ТЕЦ Киев и ТЕЦ Днепропетровск преди половин час.

26

ХИЧО

преди 1 година

Варвари

25

Анонимен

преди 1 година

Нова свинщина на Кремъл.

24

До 27

преди 1 година

Да, бе! Украинците сами се трепят, а Путин им се е притекъл на помашч. Голема глупост си изтърсил.

23

По същество

преди 1 година

Руските ракети днес оставиха цяла Украйна без ток. Съсипаха и инфраструктурата. Вие сте се хванали и сте написали статия за недоказан и въпросителен взрив в една сграда в Николаев. Когато само почнете да игнорирате истината и да си вярвате на пропагандата, реалността ви се изплъзва и развоят на събитията става изненадващ и нелеп.

22

Точен

преди 1 година

Поредната украински ракета убива украинци.

21

Ами...

преди 1 година

Николаев скоро става руски. Тогава руснаците ще възстановят щетите.

20

тодор живков

преди 1 година

Змията като умира хапе , за това треба да и се строши главата . Рашка сама се подложи на бавна и мъчителна смърт .Никой не им е виновен . Лакомо дупи, два х-я чупи .

19

Да бе! :-)

преди 1 година

С-300 са зенитни ракети. С тях не се стреля по жилищни сгради. Вероятно ракетата е на украинската ПВО, която не е успяла да свали руската и се е забила в сградата. Напоследък често се случва и после е най-удобно да обвинят руснаците.

18

Анонимен

преди 1 година

Най-много ме учудва, че почти 1 милион урки са потърсили убежище в БГ... :))) Верно, че чувстват вътрешно, че ние сме първоизточника на тех и монголците в Раша, ама вместо да се бият за родину, те бегат към нас :))))

17

Анонимен

преди 1 година

След като падне една кремълска кула и войната ще приключи .

16

Анонимен

преди 1 година

С ракетите С-300 украинското ПВО се опитва да свали руските самолети и БПЛА, очевидно не винаги успешно. Очевидно това е поредната статия украинска пропаганда, няма смисъл да се чете каквото и да било за войната в българските медии - те са едностранни приоруски или прозападни и дават грешна или подвеждаща информация.

15

Анонимен

преди 1 година

Тяхната пво си ги удря, бе

14

към 8

преди 1 година

Абсолютна истина е, че Русия на ден 1-ви от СВО каза, че украинската ПВО е тотално неутрализирана. Ставаше въпрос за ПВО на бойно дежурство. От тогава насам Украйна извади консервирани ПВО на склад, а и колективният запад ежедневно ги снабдява с ПВО и разнообразни други въоръжения за $ милиарди и за наша сметка. Като резултат имаме двойни цени на всичко и тенденция за бъдещо многократно увеличение на цените. За пострадалите от наводненията българи пари няма, но укропите пак са в хотелите морски.

13

Говедо

преди 1 година

С-300 на украинското ПВО.Разполагат комплексите между сградите и ракетите нямат хоризонт за излитане.

12

Анонимен

преди 1 година

Путин продължава да убива православни християни.

11

Анонимен

преди 1 година

Руските варвари и фашисти, затова използват С-300... Изобщо не ги интересува, къде ще попадне келявата им ракета,която изобщо не е по предназначение за стрелба по наземни цели. ...

10

Ники

преди 1 година

C-300 e земя-въздух.

9

Анонимен

преди 1 година

До 8.... Даже Русия още преди два месеца свърши всичкото си оръжие...

8

Анонимен

преди 1 година

Сега урките да направят клипче, как аджеба украински Рамбо сваля ракети с едната си ръка а с другата се чеши по *** :)))) Армия сформираха ли тез урки, нищо не се чува по този въпрос :)) Никога не съм се вързвал на клипчетата им, как сваляли всичко дето се мърда, щото знам, че украинците са подобие на сърбите, тоест не са за война :)))