32

Анонимен

преди 1 година

Те евреите са фашистите на нашето време. Така че фашисти на фашисти оръжия дават в Украйна. При тях равенство няма, те са върховните и избраните съгласно тяхното мнение.

31

гого

преди 1 година

Израел не само ще даде на Украйна оръжие противодействащо на иранските дронове, но и ще го даде съвсем безплатно, за да се тества и да се изгладят стратегиите за борба със иранските нападатели системи. Това е жизнено важно за държавата Израел. Както е известно основният военен съюзник на Русия, Иран си поставя за стратегическа цел да заличи Изравл от картата. Какво очаква Русия със такъв съюзник?

30

петка

преди 1 година

Медведката направо иска да лизне Си на едно, както казваше Бай *** ""още по-друго място""

29

Щерю

преди 1 година

Целта на масоните-ционисти е да съсипят християнството и в частност православието, защото то (заедно с исляма) се противи на идеята на юдеите да изградят Третия Храм в град Йерусалим, където да седне като цар над целия свят юдейския месия - Антихриста. За това са войните, в които умират бели хора, мъже християни. Затова икономически и политически се съсипват целенасочено Германия (целия ЕС) и Русия. Избухване на арогантността на Ционизма е това, което става и предстои. Планета на юдейски роби..

28

Анонимен

преди 1 година

Безпилотни дрончета камикадзе само доказват ,колко безсилна е ушанката вече :)) Това е като първите ракети на Хитлер по Англия. Безсилие да превземеш някой... скоро руската армия, ще бъде победена.

27

Българин

преди 1 година

Утре ще има ли още дрончета по Киев? Доста добри се оказаха тези ирански дронове. А и ПВО не може да ги засича та се налага с автомати да ги стрелят.

26

Йосиф

преди 1 година

Русия да се прибира в границите си докато още не е късно !!! Никой не е навлезнал в границите на Русия точно обратното е така че Владимир Путин да не се превзема че някой заплашва Русия... Целият свят мисли единодушно и подкрепя Украйна.

25

Непукиста

преди 1 година

Тея евреи на фашисти оръжие ще пращат!

24

българина

преди 1 година

сега някой ще се сети в ООН за решението, което израел не спаза за Палестина! санкции ще има!

23

Анонимен

преди 1 година

Когато Русия си поръча оръжия от Иран,трябваше да помисли за ответния ход на Израел,който вече е факт.Сега и да му мисли,е късно!

22

Анонимен

преди 1 година

Играят си игрите, всички в ритъм, а хората се хващат!

21

а- виваамерикалатина

преди 1 година

докарахте се дотам да чакате ротшилдови да ви спасяват от десните-браво!

20

а- виваамерикалатина

преди 1 година

като не искате и умерените им ще ви управляват сондьорите и фенките на пиночет.

19

а- виваамерикалатина

преди 1 година

вътрешнозападния преврат е по третия път.

18

Анонимен

преди 1 година

Медведев е на 100% евреин по кръв. Майка му, баща му и даже и жена му са евреи. Давид Ааронович Мендель...

17

Анонимен

преди 1 година

Не им се излиза срещу израелското оръжие, достатъчно ядове им създава 12 HIMARS-а.

16

а

преди 1 година

да забелязвате подчертаната липса на интерес на запад към съдбата на руските евреи?

15

а

преди 1 година

те са разпръснати и не могат да си махнат своите предмодерни и *** а вие какво правите? планетата ще се държи сякаш я управлява хенри к но от 1987, а той е скептик за украйна в нато но американски неофашист.

14

анонимен

преди 1 година

Чудя се дали има някаква връзка между дребния ръст и неспособността да се мисли трезво и рационално. В Русия след "елита" определено такава се забелязва.

13

БАНко

преди 1 година

НАТОВСКАТА ШАЙКА ПРЕВЪРНА ПОКРАЙНА В ПОЛИГОН ЗА ИЗПРОБВАНЕ НА ОРЪЖИЯ !!! ЩЕ СЕ СБЪДНЕ МЕЧТАТА НА УРСЪСЕЛ ФОРДОЛАЙНО И БАЙДЪНЧО ......,,ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ " !!!