20

ЧАПАЕВ

преди 1 година

НИЩО СЛУЧАЙНО НЯМА. ПП РАЗТУРИХА ДЪРЖАВАТА И СКРИХА ОТКРАДНАТИ МИЛИОНИ В ОФШОРКИ. НО ПОВИШИХА ПЕНСИИТЕ?

19

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм. Ще върна за всички вас банкери и икономисти трудовите лагери , а в конц...агерите ще натикам реално репресираните след 9-ти Септември 1944 година , техните деца и внуци .

18

Анонимен

преди 1 година

Това е най голямата инфлация от 98г насам .Някой сеща ли се кое е общото на тези 2 години ??? Отговора не е с повишена трудност : БСП е в управлението . Докато не се отървем от `бившите` комунисти няма как да тръгнем напред хора - вижте Чехия,Словения,СЛовакия,Полша - в тези страни комунистите не са помирисвали парламент след промените мислете в тези урни като гласувате. И не е виновна войната - инфлацията е двойна на средното за ЕС

17

ЧАПАЕВ

преди 1 година

МИ НЯМАМЕ ДЪРЖАВА, ТОВА БЕШЕ ЦЕЛТА НА ПУТИН И РАДЕВ Я РЕАЛИЗИРА. ПРЕСТЪПНОСТ, ИНФЛАЦИЯ, ПОЛИТИЧЕСКА НЕСТАБИЛНОСТ И ИЗБОРИ ПРЕЗ 3 МЕСЕЦА, РАЗДЕЛЕН НАРОД И КИРО *** НАЧЕЛО?

16

Анонимен

преди 1 година

Счупиха държавата безвъзвратно защото когато другите държави взимаха мерки Киро се побара по парапета, първо се запознайте малко Хърватия и Румъния какви мерки взимат и после ми отговори защо брашното от тип 500 стана 650 и цената му дори скочи?

15

Живко от Варна

преди 1 година

Извинете, може ли да ми оправите живота за да разберете че аз мога да се превърна в чудесен човек и за да ми бъде добре и на мен?

14

Анонимен

преди 1 година

Що така бе другари? Нали ПП беше причината? Защо така продължава вс да поскъпва, нали не са на власт? Нали Буци спечели изборите? Къде е бензина на левче дето обеща?

13

Човешка ценност

преди 1 година

Защо някои хора искат аз да не съм успял и истински щастлив мъж?Защо искат аз да бъда цял живот в окаяно положение?!

12

Реалист

преди 1 година

Във всяка или в почти всяка държава има хетеро, би и хомо сексуални хора, а това е нормално!

11

Човек с чувства

преди 1 година

Защо някои хора искат аз да живея цял живот зле, а не добре?!Тези хора всъщност са сатанисти , изпращели демони, алчни *** и хора които смятат себе си за БОГ!Не са нормални!Защо някои хора са казвали на други хора че аз съм болен, за да не ме искат никъде хората ли?Защо някои хора искат аз да бъда жалък сиромах цял живот?Греховници са тези хора!

10

Анонимен

преди 1 година

Да благодарим на кокорчо, който започна инфлацията още от август 2021. С натрупване реална е 21.5

9

Анонимен

преди 1 година

Стигате ва

8

Клаус Шв.

преди 1 година

Спите ли овчици? Спете, спете. Аз не спя.

7

Анонимен

преди 1 година

Само на мен ли ми е интересно как пък точно партията на Радев (Янев) влезе в парламента?

6

Анонимен

преди 1 година

Да ви е честитито служебното ГЕРБ-ДПС правителство на Радев. Дори газа да стане 50 стотинки няма да помогне. Вече ГЕРБ-ДПС е бетон във властта, със своите сателити Радев (Янев) и Копейкин.

5

Урсула фон дер Лайен

преди 1 година

Още санкции трябват докато грохнат европейците! Ще види той Путин!

4

Анонимен

преди 1 година

В магазините през ден нови по-високи цени. Докога?

3

Стъкмистика

преди 1 година

Киселото мляко от 1.10 стана на 1.69 Верея 4.5%, което има най-висок пазарен дял. Това са 40%! С другите стоки положението е същото, че и по-зле. Това, че на любовницата купих чанта за 2к наместо 3к е много хубаво, че влиза в класацията, че да намали общата инфлация на 18.7%, което пак означава, че трябва да има обесени политици и масови протести!

2

Ямуксикли

преди 1 година

Че нас кво на интересува тази работа ний си пазарим от Турция ва ....да си поскъпва до като хване мyxъл!

1

Ахмед

преди 1 година

Ами живота в БГ не поскъпва, а поевтинява. Кръчмите пълни, курортите за Коледа с Кувейт от по 500 лева на човек изкупени.