71

преди 15 години

В последната серия ще стане ясно, че всъщност отвлечен е неговия брат-близнак, а тя му е природена сестра от втората му майка, или може би третата. Не помня вече, много серии бяха.

70

преди 15 години

Брей това е като теория на конспирацията ха ха ха.. Само болен Костовистки мозък може да измисли такава легенда!!! А тъпия мозък защо не се е сетил ,че г-жа Камелия можеше мноого по лесно да си реши пролема, вместо да дели тези мизерни 200 хиляди евро с мутрите и вместо да се крие цял живот по чужбина да бе дала 15 хиляди лева и да бяха гръмнали Бончев? И тогава хем щеше да наследи всичките му милиони , хем нямаше да ги дели с никой , хем нямаше и да се крие до живот! то сигурно само апартамента му струва 200 хиляди!! Ама простата журналистическа глава като не може да мисли рационално , глупавото журналистче създало егати схемата ,само и само да види конспирация ха ха ха.. Добре ,че не си купувам Стандарт.

69

ANONIMEN

преди 15 години

Абе тия взеха хептен на да ни правят.

68

ddd

преди 15 години

Дреме ми на патката,кво става...

67

преди 15 години

Дааа и Хийт Леджър се самоуби преди 6 месеца за да вдигне рейтинга и интереса към последния си филм "Черния рицар"-за първите 5 дена от премиерата си в САЩ филма е събрал 200 млн.$ приходи нов рекорд.Ако някой не вярва в тази версия може да се обърне към в."Стандард"-те отдавна имат информация от високите етажи на ЦРУ,ФБР и КГБ

66

зъбатия

преди 15 години

шоу да става!

65

чичо

преди 15 години

Не бях чел коментар 21, но и да бях, мисля че има разлика. Както и да е... извини ме

64

впечатлен

преди 15 години

Ако това е истина евала умна жена/рядко се среща/. Да не ни занимават с битовизми разни пехливани и мутри

63

DevilishSoul

преди 15 години

МАХНО,незнам аз ДС ли е МС ли е, но е факт, че се грижат добре за нас, да получаваме нужната ни месечна доза "духовна храна" (то и без това за друга пари нема) - редовно ни организират безплатно театро!

62

преди 15 години

На кой му пука за Бончев и Бончева? Когато крадяха никой не говореше за тах, а сега "ох горките, ох изтормозените" Абе майната им на тия ***! Да се оправят сами сега.

61

Ani

преди 15 години

Не ми се вярва,че е виновна за отвличането. Измислена история от полицията,за да прикрият некадърността си или журналистически простотии, за да продават вестниците си. Ако жената е инсценирала отвличането си и е избягала трябва завинаги да се откаже от детето си.

60

МАХНО

преди 15 години

КОГАТО КАЗВАХ ЧЕ ТОВА Е ЦИРК НЯКОЙ МЕ НАРИЧАШЕ СМАХНО ,*** И ТН!!!!?АЗ СЕГА ВИ КАЗВАМ ЧЕ ТОВА СА ИЗМИСЛИЦИ ВСИЧКО Е СКЪЛЪПЕНО НЕ ОТ ЖЕНА МУ А ОТ СЛУЖБИТЕИ КАТО ЗАКЛ'ЧЕНИЕ ВИ КАЗВАМ ЧЕ САПУНКИТЕ В БЪЛГАРИЯ НАЙ МНОГО ВЪРВЯТ?? И ПАК БОНЧЕВЩИНИ ???? ЗАМИСЛЕТЕ СЕ САПУНЕНИ ПАТРИОТИДЪРЗОСТ И КРАСОТА .... *** ДА ЯДАТ ПРЕД БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ... <ФИЛМ СЪЗДАДЕН ОТ ДС> РЕЖИСЙОРИТЕ СИ ГИ ЗНАЕТЕ ..А ВИЕ СТЕ УЧАСТНИЦИ САМО ЧЕ ЕЙ ТАКА ЗА КАЛАБАЛЪК ГЛАВНИТЕ ГЕРОИ СА ДРУГИАЙ ДО СПУНИСВАНЕ СМАХНАТ НАРОДЕ

59

DevilishSoul

преди 15 години

54 - Плагиат! :) да та откраднат и тебе извънземните и да ти направят кола маска на "едното" място!:) Справка - пост 21!

58

САШО

преди 15 години

ВНИМАТЕЛНО ПРОЧЕТОХ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА И СЕ УВЕРИХ, ЧЕ НАИСТИНА ИМА НАЙ - РАЗЛИЧНИ ВЕРСИИ ЗА СЛУЧАЯ БОНЧЕВИ. ИМА И ДОСТА НАЛУДНИЧАВИ ИДЕИ ОБРАЗНО КАЗАНО, ЗА ТОВА КАКВО ТОЧНО СЕ Е СЛУЧИЛО. АЗ БИХ ПРЕДЛОЖИЛ ДА СЕНАПРАВИ ОПИТ С ЯСНОВИДЦИТЕ ОТ ПРЕДАВАНЕТО "ЯСНОВИДЦИ" ПО БТВ. ДА БЪДАТ АНГАЖИРАНИ НАИ - ДОБРИТЕ, КОИТО ОСТАНАХА НА ФИНАЛА. И ТОВА МОЖЕБИ ЗВУЧИ МНОГО НЕ СЕРИОЗНО, НО НЕКА ДА ОПИТАТ.

57

анонимен

преди 15 години

браво, страхотен коментар за тиа некадарници

56

te4ko

преди 15 години

точно така е станало мръсницата го е изиграла и е зела парите.много гадно ква е тази жена незнам.

55

DevilishSoul

преди 15 години

Нищо не знаете вие - сега сме едва на второ действие от спектакъла! В трето действие предстои да стане ясно, че фактът, че похитителите са били толкова добре подготвени, технически обезпечени, бързи и не оставящи следи изобщо не е случаен и се дължи на това, че дамата е била отвлечена от ... ИЗВЪН ЗЕМНИ!

54

чичо

преди 15 години

Сега ако я открият мъртва, ще кажат: Ами ето, загризала я е съвестта и се е самоубила

53

sas

преди 15 години

Ами като е имала пари по сметките си негови, за какво и е било да го отвлича? Тя ги е имала тези пари ;).

52

МИМИ

преди 15 години

ПО ГОЛЕМИ ГЛУПОСТИ НЕ МОЖАХТЕ ЛИ ДА ИЗМИСЛИТЕ?