31

Анонимен

преди 1 година

Неее, не може да бъде Украъна да е зад този терористичен акт над цивилна инфраструктура! Неее! Извънземните бяха!

30

Анонимен

преди 1 година

Добре, дори да сме супер нинджи, как този супер лъскав американски тир може да се свърже с България, то дори в Европа рядко се срещат такива :))) Не им ли е направило впечатление на рашките този лъскав червен тир, или там контрола им е през пръстите, като "непобедимата им" армия :)))

29

Анонимен

преди 1 година

Ахахах, твърдения на украински "портал". Вие сериозно ли? ------------------------------------- ДА, 0рке! И видеото и снимката от скенера ги има все още в любимата ти РТ...и на камиона му липсват бая части! МОже сам да си провериш и да рИвеш....за кой ли път!

28

Гиб Мелсън

преди 1 година

Благодарение на терористичния акт на укрите на моста помощта от САЩ лека по-лека ще загасне.Няма да е веднага да не се изложат но плавничко ще се отрдъпнат.Те още помнят терористичните актове срещу кулите близнаци и не толерират тероризъм. Сърбите бяха бомбардирани ден след ден месеци наред, но не извършиха нито един терористичен акт а можеха,тъй като има сърби из цяла Европа и Америка а Шешел ги призоваваше за такива актове. Каубойците сега разбраха, че с укрите шега не бива, терористи от класа

27

Мхмм...

преди 1 година

Вчера бомбата била в Бургас, днес в Русе, утре може и да кажат, че извънземните съюзници на Украйна са взривили моста... Руска му работа...

26

Анонимен

преди 1 година

Ахахах, твърдения на украински "портал". Вие сериозно ли?

25

Космонавт

преди 1 година

Русофилия - тежка болест с летален край. В първия етап на болеста умира съзнанието, логичната мисъл и състраданието. В последните етапи на болеста са нанесени непоправими поражения по мозъка и болните симпатизират на убийците и изнасилвачите на деца. Преди да настъпи биологичната смърт, русофила живее в делириумна реалност и не излиза сред хора. Преди да умре, всеки русофил сънува, че Путин присъства на погребението му.

24

Анонимен

преди 1 година

РУСОФИЛ - тежко мозъчно заболяване. Застрашени от заболяването са ниско интелиентни. Няма лечение. Края е летален!

23

Космонавт

преди 1 година

Тотална война срещу Мордор. Трябва цяла русия да се унищожи, да се изпепели и всички метиси които я населяват да се анихилират.

22

Анонимен

преди 1 година

Прочетох в друг сайт, че Путин твърдял, че бомбата била тръгнала увита във фолио от Русе, направо изплискаха легена от глупост рашките :))) Значи така, от Русе до Одеса, после сферибот до Армения дето нема море, после в Грузия, после небезпокоявано сме минали през руска територия и бум...хахахахаха :)))

21

Гиб Мелсън

преди 1 година

Сега остава укрите да докажат, че селфитата пред плакати с горящия мост са колаж и правени на Фотошоп или някоя друга програма и всичко ще е шест. С този атентат такъв мощен автогол си забиха укрите, че няма възстановяване от това прострелване в крака.Американците може да са всякакви и много нагли, и много алчни, но са много чувствителни на тема терористични актове на мостове, кули близнаци и т.н. Американците чак сега разбраха,че укрите са едни много опасни терористи, днес срещу русите а утре?

20

Анонимен

преди 1 година

Никога не сме вярвали на комунистите, и сега не им вярваме.

19

Анонимен

преди 1 година

Българската мисирkа е най-умната мисирkа, информира се от Туитър

18

Фейкаджия

преди 1 година

Един руски фейк не можахте да направите като хората. Лъжите на поразия и все сте в кереча и все ви оборват уйдурмите. Рашист ли е лъже, като дърт джипсум. Егати импотентните ватниковци.

17

до 19

преди 1 година

Така е, но на медиите им се плаща за антируска пропаганда. Това е разковничето в този род статии. А разбира се овц.ете само това чакат за да започнат да блеят!

16

Анонимен

преди 1 година

ФСБ публикува ? Къде е публикувало ? Това си е чиста доза манипулация. Едните твърдят едно другите друго. Взаимно се обвиняват. Колко лесно се представя, че руските служби за сигурност са некадърни.

15

Грешката е тук

преди 1 година

Бягството от Софийския затвор е непонятно за мен, но очевидно има тежки нарушения. Щом има огнестрелно оръжие в затвора, избягали през главния вход затворници и други, то значи нещо в системата очевидно е сбъркано.Така депутатът от Обединените патриоти Александър Сиди коментира в студиото на Денят ОН ЕР по България ОН ЕР бягството на рецидивисти Владимир Пелов и Радослав Колев от Софийския затвор.

14

Псевдожурналисти

преди 1 година

"едната ос пред камиона магически изчезна"...Ей това е като журналистическият ти принос към новината се сътои в нейното преписване, но не и осмисляне! Да, горецитираното е букваелн превод на постнатото от Труха "one axle in front of the truck magically disapeared", но от снимката и останалата част на текста става пределно ясно, че са имали предвид "in the front of the truck", тъй като въпросната ос е в предната част на камиона, а не лежаща на пътя пред него. Но нали Google translate така каза..

13

Анонимен

преди 1 година

Шведите пък не искат да информират Русия как върви разследването колко взрива на СП, защо ли?

12

Az

преди 1 година

И нашето и руското правителство си приличат по едно, тотални некадърници.