69

Анонимен

преди 1 година

До 81 - в демократичните САЩ всеки има право да използва оръжие свободно - в училища, в кина, на улицата. Освен това, ако САЩ се почувстват застрашени от някой субект или обект следва незабавна смъртоносна атака. Ти какво чакаш - действай! После от американското посолство ще те оправдаят, че си го сторил за защита на демокрацията - нали така оправдават техните и на слугинажа си убийствата!

68

Анонимен

преди 1 година

*** няма да плашите хората. Джуджето нападне ли нас, напада НАТО. Дали ще го направи?

67

Айде Нинова...

преди 1 година

Целувай ръка и искай ПРОШКА на колене от Митрофанова за Износа на оръжие за Полша и Украй

66

ДжоБаеца

преди 1 година

Рубляджиите останаха без надница. Копейкин остана без спонсор. :))))))

65

Анонимен

преди 1 година

Печурков,ходи за гъби и не се занимавай с неща,които са несъвместими с мисловните възможности на чорбата в кратунката ти.

64

Анонимен

преди 1 година

Скии кво стана в Урайна кат не е в НАТО!

63

Анонимен

преди 1 година

България е част от НАТО....Всякакви агитации против НАТО.Обиди.Клевети.Лъжливи обвинения и говорене са недопустими.Това е измяна .И държавата трябва час по скоро да преследва подобни субекти.Да ги издири и неотрализира .Желателно е в челото на място.Или в гръб при опит за бягство

62

Лаврентий Берия

преди 1 година

Да де..

61

Анонимен

преди 1 година

България е като детето в училище дето гледа как да се спотаи от побойниците и за това все го тормозят. Манталитета и на много от хората в коментарите е същия, да си мълчим, за да си нямаме проблеми, малки сме, слаби сме.А Литва, Естония, Финландия, във всеки удобен момент се дървят на руснаците и се опитват да ги цакат. Най-върли привърженици на всички санкции. Какъвто народът, такива и политиците му.

60

Анонимен

преди 1 година

Време е вече да се обявят за предатели всички които агтират за изваждане на България от НАТО и ЕС.Това е в разрез с сигурността ни.Тези хора са заплаха за суверенитета ни.Целостта ни като държава е под заплаха .Време е да се проследят и се издирват всички подстрекатели във и извън родината ни.Не представлява трудност за службите ни.Освен ако и службите ни не служат на чужди интереси както го правеха правителството на ГРАБ

59

Протестиращ

преди 1 година

Зеления поискал от САЩ балистични ракети а те му отказват категорично ! Как няма да му отказват тяхната цел не е САЩ да стане течно стъкло а чрез укрите да изтощят Русия !

58

Патриот

преди 1 година

България трябва незабавно да напусне НАТО!! Тази престъпна организация вече е заплаха за държавата ни!!

57

Реалист

преди 1 година

Панчуга бегай при Пинокио да му казваш какво да говори

56

Анонимен

преди 1 година

Добре бе антикомунисти - да речем, че неутрализирате всички с комунистически убеждения, включително Китай и Русия, какво ще правите после бе, кой ще ви е виновен? А дали някъде в космоса няма спящи комунистически клетки? Болни мозъци, с множество дефицити и супер комплексирани.

55

Анонимен

преди 1 година

В психиатрията болните се събудиха

54

Анонимен

преди 1 година

Моста функционира отново, защото руснаците го ремонтираха. Отне им само 3 дена.

53

Анонимен

преди 1 година

До 64...войната не я предизвикаха Киро и Васил..Има си конституция която по време на външна заплаха да употребяваме всички разпоредби за защита.Което подразбира включването на отбранителната ни мощ армията Защо тогава имаме армия.Само за паради и погребения ли.Или за природни бедствия и излезли от коритата си реки?..Защо е армията...питам

52

Анонимен

преди 1 година

Преди малко по американската бтв - бойко ноев "..., Че какво му има на кримския мост, нали функционира!?" . Явно руснаците са спретнали поредния флаш- моб... Ама защо ЕС и САЩ толкова се радваха тогава? Явно като лудите - обичат шаренко и лъскаво? Не мога да повярвам, колко ниско са паднали. И защо само неуспешни политици и платени клакьори ни набутват да ни казват, че сестрите ни са к...и!? Жална й майка на майка България!!!

51

Възраждане

преди 1 година

ЕС и НАТО вън от България!! Те са заплаха за националната сигурност!

50

Анонимен

преди 1 година

До 61....ако ти треперят гащите никой не те задължава да браниш отечеството ни.Няма държава в света без армия.А армията не е само за терор и насилие както това сториха комунистите с нас 45 години.Такава армия имахме защото комунистите ни пазеха да не избягаме на Запад И такава армия имаме и сега.Не обучена да защитава границите си от външни агресори.