300

Анонимен

преди 1 година

Оссрайна трябва и ще стане картофена нива!

299

Анонимен

преди 1 година

Боби млъкни бе лейкаа куха. Преди 4г ми обясняваше ,колко са били велики руснаците през ВСВ.... ей ги на .. виждаме ги. Сега си представи срещу тях армията на Хитлер:))) Пълни чукуундури, ако им вземем ракетите са кръгла 0ла.

298

До Боби

преди 1 година

Нищо не ти разбрах!?

297

юбералес

преди 1 година

До Предложение------предлагам Армагедончик да изстреля още стотина ракети за 300 млн.$ за да убие 8 цивилни.

296

Анонимен

преди 1 година

Арабите взеха страна и то тези с големите пари.

295

Всички

преди 1 година

мързеливи и некадърни, от които нищо не стана, на запад, се върнаха и станаха русофили!

294

Предложение

преди 1 година

Здравейте, искам да направя едно предложение. Предложение: предлагам Сана Марин да се появи по некоя медия със секси джинси и да каже Русия да напусне Украйна и окупираните територии.

293

Предложение

преди 1 година

Здравейте, искам да направя едно предложение. Предложение: предлагам британското разузнаване да информира, че Русия е свършила ракетите и украинските части настъпват на изток а руските войски панически бягат.

292

До гостенка

преди 1 година

Тотално си сбъркан(а)! Една империя има на света и тя е на англосаксонците. Кога си бил(а) по "света", че да знаеш кого били мразили хората?! Твоят "свят" е само това, което са ти наблъскали либералните медии в кухата хралупа! Ти си безнадеждно изгубен(а) в матрицата!!!

291

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с лабораториите на нато в Украйна , колко останаха още ?ДА НЕ БИ ТИЯ ЗА ''БЕЛОТО'' ДА БЪЛВАТ ПОСТОЯННО ?

290

Анонимен

преди 1 година

40% от Русия не е газифицирана... В 40% от Русия няма пътища... Има бездорожие... Минималната заплата е 12000 рубли...

289

гостенка

преди 1 година

че то и ние имахме космонвт! За тогава беше супер!Да се погледнем сега, същото е и за Русия. Путин направи едно: цял свят да мрази Русия и да величае Украйна. Путин опозори Русия с имперските си амбиции. Толкова империи рухнаха през вековете, сигурно е имало защо да спрат да съществуват. Светът не се нуждае от империи вече! Путине в кой век живееш?!

288

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Русофилията е отчаяна, невярваща, излъгана. Излъгана че Киев ще падне за ''три дня'', невярваща, че украинците ще посрещнат освободителите си Джавелини, отчаяна - радваща се на убийството на цивилни.

287

BRUCE WILLIS GERMANY

преди 1 година

АКО САЩ НАВРЕМЕТО ПОМАГАХА НА ХИТЛЕР И ГЕРМАНИЯ..ЗАЩОТО В САЩ ИМА 60 МИЛИОНА ГЕРМАНЦИ ПО КОРЕН..И АКО САЩ БЯХА СЪС НАЦИСТИТЕ ВЪВ ВСВ....А НЕ ДА ПОМАГАТ НА ЮДЕЙНА СТАЛИН И НА СССР СЪС МИЛИОНИ КАМИОНИ, СТОКИ, ХРАНА И ШОКОЛАДИ, ЛЕКАРСТВА, ЛЕНД-ЛИИЗИ ЗА ТАНКОВИ ШАСИТА, РАДИОСТАНЦИИ, МАРЛИ И ПРЕВРЪЗКИ,......ХИТЛЕР ЩЕШЕ ДА Е СТИГНАЛ ДО ЯПОНИЯ И ДА ГРАНИЧИ С ЯПОНСКАТА ИМПЕРИЯ ДНЕС....ОГРОМНА ГРЕШКА НА САЩ...НО ЗНАЕМ ЧЕ В САЩ ЮДЕЙТЕ СА 9 МИЛИОНА , И УМИШЛЕННО СА ПОМАГАЛИ НА СССР СРЕЩУ ОМРАЗНИТЕ ГЕРМАНЦИ

286

Анонимен

преди 1 година

Ще умра от кеф... Щели да нападнат страна от Алианса... Дето викаше един "Айде чакаме."... Те с една Украйна не могат да се оправят. Че то само малка Турция ако хване флотът на РФ и ще го направи на поничка. Представяте ли си? Само флотът на една Турция е по-многоброен и по-модерен от флотът на цялата РФ?... Айде да не е само флотът. Ако се срещнат във въздуха асовете на Русия и Турция, много трудно руснаците ще имат превъзходство... Една малка Турция... Ще ги разнебити... Ами UK, Canada, USA...

285

Анонимен

преди 1 година

в Русия отваряли прзорците защто с парното било 25 градуса в апартаментите,някъде било до 29 градуса и включвали климатиците да охлади до 26 та да могат да заспят.А германките показвали в ю туб как се пекат филии на свещи.

284

Анонимен

преди 1 година

Да се приключва вече и урките да се прибират за да може да настаним хората от селата в Карловско по хотелите

283

Анонимен

преди 1 година

Ако не са готови да умрат за Зелнски, какви украинци са?

282

Анонимен

преди 1 година

До дядо йоцо гледа: Зеленски е терорист, защото нарежда да се обстрелват цивилни граждани на (според него!) собствената му държава, без каквато и да е военна необходимост. Просто от злоба, омраза и безсилие. Зеленски е фашист, защото смята "украинците" за висша раса, а руснаците за низша. Ако руснаците бяха черни, Зеленски щяха да го бомбардират САЩ, за расизъм. Зеленски е наркоман, защото употребява кокаин и възможно амфетки.

281

Анонимен

преди 1 година

Ас вярвам само на Бг-медии , спя спокйно , защото всеки ден побеждаваме Русия , пълнят ми сърцето с ''позитивизъм'' .