44

БОЗО

преди 1 година

До Васил Да не сте индианци, те са доста по умни от вас! Вие сте обикновени прости селяни!

43

АА

преди 1 година

До Васил А такива като теб, руските фашисти купуват само за 10 рубли!

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Чакай писмо от гробищата.

41

АА

преди 1 година

Автомобилната част също е разрушена, липстват платна от моста, виждат се в реката!

40

Анонимен

преди 1 година

Кадирката е обещал още 70 хиляди въоръжени до зъби чеченци да тръгнат към Украйна.Плюс мобилизраните 300 хиляди нещата ще де обърнат в полза на Русия.А идва и зима.Украинците ги чакат тежки дни.

39

Анонимен

преди 1 година

От два дни много самозапалвания стават в Русия. Два стратегически бомбандировача Ту22М са се самозапалили и изгорели на летището в Калуга само на 300 километра от столицата на агресията и тероризма Масква. А тази сутрин от силното Слънце е пламнала и железопътната част на Кримския мост, основния път за доставка на горива, боеприпаси за руските окупатори в Украйна. Добре че не е засегната антомобилната част на моста която все още може да се използва за бягство на руската жива сила към Блатная.

38

АА

преди 1 година

Кво да очакват, кримският мост гори, добре при това! Ей тия ватенки не се научиха да не пушат край лесно запалими материали! За да не ревнат тролчетата че е фейк, има много видея от руски канали!

37

Анонимен

преди 1 година

Колкото по бързо зеленски приключи курса толкова по бързо ще се приключи

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41 Значи и турците в България са роби на българската олегархия, същото е положението на на българите в Македония и немците в Австрия. Престанете с тези глупости, това означава безкрайни войни и кръвопролития.

35

Mr. Javelin

преди 1 година

Очаквайте новините за кримския мост! Специален подарък за рождения ден на пyтлep!

34

Анонимен

преди 1 година

До абеТам са 80- 90 процента руски граждани.Роби са на украйнската олигархия .Казвам ти го от това ,че живях 10 години в Донецк и ми е ясна цялата картина.Руснаците са прави но закъсняха с 8 години и сега е трудно за всички.

33

Анонимен

преди 1 година

Територията на Русия намаля методично с всеки изминал ден, а кремълският събирач на руски земи нехае демонстрирайки неспособността на Русия да се защити. Язък за референдумите, русофилите толкова разчитаха че с тях ще спре украинската офанзива заради страхът на украинците от руските ядрени бомби. Не се получи, а сега накъде? Беж към магучая и несъкрушимая. Пък и нещо се е позапалил Кримския мост тази сутрин в 6 часа. А вчера 2 стратегически бомбандировача са се запалили на летището в Калуга.

32

2022

преди 1 година

2500 кв км е територия 50 на 50 квадрат.Това е нищо но пропагандата е важна.Руснаците ще си вземат всичко след като обявиха присъединяването.Комика да се моли да не светне ядрената гъба в Киев и Лвов ,че тогава само в подводница ще живее ако оцелее.Този клоун призова за ядрен удар срещу Русия и за тези призиви Хага му е малко.Филмите за изпитания на ядрено оръжие са замъглили мозъка му.Милионите които ще загинат явно за него са нищо.

31

Анонимен

преди 1 година

Тоа поне не говори нон стоп за джeндъpи като дребния кpeмълcки oлигoфpeн бате аз толко не съм слушал за хoмoфилия отколкото изказванията на кoмплeкcapчето от кpeмъл

30

Mr. Javelin

преди 1 година

Специално за рождения ден на пyтлep кримския мост беше потопен. ЧРД!

29

Анонимен

преди 1 година

По принцип в РФ са поставили срок 2026-та да е окончателното приобщаване на 4-те нови региона,просто за информация..

28

д-р Бацилов

преди 1 година

Русия е фейкова държава, където чиновници военни и силовици са неимоверно богати за сметка на редовия ***, а до 2-3 години *** ще бегат в ново направление - Украйна ще им се вижда като западен рай спрямо блатната територия наричаща се рассия.

27

Знаете ли че...

преди 1 година

Настъпателната операция в Харковския регион е осъществена от само 3 десантно щурмови бригади на ВСУ от по 2000 хиляди човека.

26

Обам Бараков

преди 1 година

А колко жертви дадохте бе наркоман такъв? Бахмут скоро ще падне. А падне ли, после стой та гледай.

25

Петров

преди 1 година

този зеленски нещо на някаква стратегия ли играе, че си е върнал нещо?