172

Кака Лили

преди 1 година

Искаш да владееш целия пазар, Боко

171

Кака Лили

преди 1 година

Искаш да играеш с шефа на Лукойл.....тва искаш мутро

170

Анонимен

преди 1 година

Муграгент .......искаш пари само за твоите фирмички тва ти е проблема!!!Джи пи груп ....главбулг.....разни фирми за стомана на Маджо , контрол на наркотиците.....тва искаш!!!

169

Кака Лили

преди 1 година

Ти си купи изборите .......изчезни!!!

168

До Много

преди 1 година

Има интервю в нета, в което той каза, че ако са на власт - от 3-ти октомври горивата са с лев надолу. Кажи сега кое не е вярно - че буци предизборно е излъгал, защото много добре знае, че дори и да е на първо място, няма как да има правителство на 3-ти октомври, или че ти си платен ***, който го подкрепя?

167

позор!

преди 1 година

позор бе, мутро искаджийска и престъпник от подземния свят! Ти си срам и позор за Блъгария бе, неграмотен мерзавец, който ограби и съсипа България! Не, пределно ясен си на ПП, ясни са им мръсните ти, сикаджийски номера, отлично усвоени в подземния свят, от ъкедто те измйкнаха СИК, ВИС и агент Сава от сараите! Само че, Боко, Тикво банкянска! Жертвата не "преговаря" с палача си бе, еднокнижния! Дори и ти с кухата си кратуна е трябвало да го разбереш! Дори и ти!

166

Анонимен

преди 1 година

*** медия

165

ПООЛИГОФРЕНИ.... ПП

преди 1 година

НАИСТИНА ИМАТ ПРОБЛЕМИ С ДЕМЕНЦИЯТА И ДИСЛЕКСИЯТА....

164

Анонимен

преди 1 година

Буци го раздава ларж! Той купи 8 самолета, прибра комисионната. Нека и Радев да си купи 10 самолета, и той да прибере комисионна, зер летец е все пак. Буци без да е летец прибра милиони долари, че и Тръмп го потупа по рамото!

163

Анонимен

преди 1 година

До 160.....Без нерви и татарщини моля. В Европа се намирате. Дори случайно

162

Анонимен

преди 1 година

Гъвкав парламент му трябвал на Мутрата, че да пълни чекмеджетата отново. И пак само плаши - война, Запорожие, дефицити, хаос и т.н. Но те мутрите имат два-три номера само - заплахи, бой или да те купят.

161

Много

преди 1 година

...са смешни тия с "опорките"? 3-ти вече било минало, а Борисов още не е сменил цените в бензиностанциите? А бе "умници", че Борисов още не е на власт ! А и откакто ПП-тата ги уволниха от властта, цената на горивата рязко спадна!

160

Анонимен

преди 1 година

От няколко дни наблюдаваме т.нар оттегляне или минаване назад на Борисов?!!! Вярва ли някой ,че този самовлюбен човек ще се оттегли. Него само Господ махен. Дотогава - забравете за оттегляне.

159

Анонимен

преди 1 година

Преди месец ги свали. Сега ги вика да управлявали държавата.

158

Л.Иванов

преди 1 година

Просто няма да ти мине номера!Стига лъжи,хвалби и най вече манипулацц.Между впрочем 3 октомври мина,а цената на горивата не са мръдна ли! Е,това не е ли опашката лъжа.Както много други.юА предложението ти еaberatio ictus,т.е.отклоняване на удара.Имаши и такава тв постановка,но явно не си я гледал.

157

До 157

преди 1 година

Дай да видим твоята бе !!!

156

БОЙКО - ШАМПИОН.!!

преди 1 година

КИРО и АСЕН - АУТСАЙДЕРИ..!!................ ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ......

155

Емо до пенсионера

преди 1 година

То и аз през 1999 си купих първата кола за милион и половина, ама на това се казва инфлация, а не висока пенсия бе умник.

154

Анонимен

преди 1 година

Като погледнете тази физиономия ще се запитате ли защо макетата крещят "българи татари"

153

Главанак

преди 1 година

Защо Борисов се опитва да се прави на умряла лисицаю?Нали спечели изборите,да направи правителство и в Парламента да гласуват неговите предложения.Защо се опитва да бяга преди вятъра?Какви са тези контактни групи,какви са им правомощията,как ще предлагат мнения и становища като те няма да имат каквато и да е стойност.юПросто като всеки път иска да избяга от отговорност!Е няма да стане.