116

до 145

преди 1 година

Това са общи приказки на фона на ставащото ! Не въпроса колко войника ще мобилизираш а един украйнски войник колко руснака премахва . една неподготвена тълпа нищо не прави просто дава жертви . това което се вижда е една изостанала търпяща поражение армия със нисък боен дух !

115

Христо Христов

преди 1 година

Що да се шегува... пък и като тледам, ядрени слънца над Лондон и Вашингтон са си природна необходимост.

114

Анонимен

преди 1 година

В предаването на Соловьов обявиха, че Русия се отказва от нанасяне на ядрен удар по Украйна, защото няма ядрени оръжия за Украйна, всички ядрени оръжия за разработени и предназначени за САЩ. Вместо това Русия започва стратегическа операция по нанасяне на поражения върху критически важни обекти (те не могат да се местят като HIMARS). Украйна остава без никаква енергия, без ел. централи, без мостове, без пътища, без железопътен транспорт. Всичко това ще доведе до колапс на Украйна по-страшен от ядрен удар.

113

Анонимен

преди 1 година

Вече няма никаква физическа възможност икономиката на Германия да оцелее. Само за един ден реалността в Европа коренно се промени (след взривявянето на СП). А без икомомиката на Германия ЕС се разпада.

112

Анонимен

преди 1 година

Фолксваген обяви, че затваря част от производството и го премества в САЩ.

111

Анонимен

преди 1 година

До Германия 154 Интерсно как пречи Русия на Германия ??? Заедно си строяха газоппровди и т.н и т.н

110

Германия

преди 1 година

Германия - страната обединена и изградена на принципите на демокрацията ,свободата, частната инициатива. Такава каквато Бисмарк я създаде и от 150 години е в топ 5 на световните икономики. Страна с трудолюбиви хора, които като пчелички работят и произвеждат високотехнологични продукти. Като всяка малка страна обаче, ресурсите са кът и затова се ползват външни доставчици. Русия колкото и да им пречи, няма да разбие устоите на немското трудолюбие, демокрация и свобода. Германия е моторът на ЕС.

109

Анонимен

преди 1 година

Целта на Русия е промяна на световния ред, а не превземане на Киев и сваляне на фашисткия режим. Ако това беше целта, то Русия може да влезе в Киев и да превземе цялата територия на Украйна за няколко часа като включи редовната си армия.

108

Анонимен

преди 1 година

Байдън да мисли за изборите след месец , че както отиват нещата ще си изгуби мнозинството . Няма да може да си прокарва законите

107

Делата

преди 1 година

Заплахата за света е агресивната политика на САЩ и НАТО. Всичко друго е ответна реакция.

106

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 140: Как ще завърши войната е ясно. Украйна не може да спечели война с Русия, каквато и помощ да получи от САЩ и сателитите им. Това, което не е ясно е, кога ще завърши войната. Да му мислят украинците. Колкото по-рано Киев започне преговори за мир, толкова по-малко ще загуби Украйна.

105

Анонимен

преди 1 година

Скоро Германия ще бъде страна от третия свят. Порше, Мерцедес, БМВ, Siemens, BOSCH - всичко ще се изнесе в САЩ.

104

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - Русия няма нужда от ядрени оръжия за да разгроми армията на Украйна. Нито от мобилизация, още повече от такъв малък брой мобилизирани. Русия има жива сил и технически потенциал да унищожи армията на Украйна буквално за часове ако използва армията си, в момента Русия изпозлва наемни войскови подразделения които не са част от редовната армия. Целта на мобилизацията е друга.

103

преразпределение ?

преди 1 година

На света има само във мераците на Путин ! Индия и Китай легнаха по очи на земята като разбраха какво ще става ! Русия не може да води война на друг континент от всякъде е заобиколена от НАТО колко от ядреното им оръжие въобще ще стартира е много спорно защото не се знае колко ще е разнебите но по силозите , въобще на Путин ядрения шантаж не толкова успешен иначе Ню Йорк щеше да е евакуиран!

102

Анонимен

преди 1 година

В Германия ако коментираш защо е студено на работното място може да загубиш работата си.

101

Отдавна съм казвал,

преди 1 година

че войната е възможна и необходима по няколко причини: Първо, седем милиарда двуноги тежат прекалено много на Земята, за да се върти в правилната посока. Второ, ако България изчезне, Европа ще се отърве от "умни" политици, като нашите и ще настъпи благоденствие за оцелелите

100

Анонимен

преди 1 година

Нещата не отиват на добре,Русия е притисната отвсякъде и трудно ще намери изход от тая ситуация в същият момент тя не може да си позволи да загуби тая война защото това ще означава край на империята и на Путин!

99

Кой крив кой прав

преди 1 година

Западът винаги е заплашвал Русия с ядрена война. Военната стратегия на САЩ винаги е включвала изпреварващ ядрен удар. Просто (от пропагандни съображения) предпочитат да не го казват публично.

98

Калош

преди 1 година

Адолф вика Путин за рождения ден.

97

за Путин загуба на,,

преди 1 година

,,,,войната си е жива смърт ! Той сам се набута във безизходица ,ама набута и нас ! няма да си поплюва затова всичките високоточни оръжия тря бва да следят целите си да не стане вместо той ние да си заминеме ! Логиката следва първо ядрен удар по Украйна , а чичо Сам и Англичаните още не са се обаждали да кажат какво точно ще направят !