36

Анонимен

преди 1 година

Народа няма пари за отопление и храна те тръгнали самолети да пазарят. То няма и кой да ги пилотира. Вземе някой се опита и пада от раз.

35

откривател на америк

преди 1 година

Трябват Грипен Е! И поне 32 самолета.

34

Хари

преди 1 година

Зеленият чорап Радефф ,може да поръча и турските.Най-добрите за момента.Какво да пазим още и от кого?И 200 тояги на гърба на народа,са малко!Най-добре е хиляда тояги,на гърба на...,нали с толкова намаляваме на седмица.Политическия търбух на България,гълта всичко и сп...а и пара!

33

Анонимен

преди 1 година

Нали знаете че трябва да обучим пилоти за тези f-16? Те като дойдат 2025 ще се готови за действие 2035. Работата е смешна и тук направо се подиграват с парите ни с тези сделки. Хем купуваме нови самолети хем сега пари да втора употреба, щото новите не идват.

32

Евала

преди 1 година

Офертата за Грипен е свързана открай време с едни комисионни за Зеления чорап, Митко Есемеса и пр. наши висши авиатори. Затова ще изберат тези шведски щайги, отдавна проучени от руснаците и безопасни за тях.

31

?!?

преди 1 година

Това не е единственият вариант на действие. Да се направи сделка за ф 16 втора употреба с голям ресурс. Докато дойдат нашите. Другото е глупаво

30

анонимен

преди 1 година

разтурихте армията ни ,продадохте оръжията ни продажници, наду.пихте се на ЕС. сега нямаше да давате луди пари за нищо/хартия/, чужди войски в страната ни, ако бяхте достойни за постовете си досега трябваше да си пръсните главите

29

Анонимен

преди 1 година

Дърпайте нови заеми, за да грипясъме по шведски.

28

Анонимен

преди 1 година

Търсят се самолети втора ръка, не от фирми, а от министерствата на отбраната на тези държави, каза президентът. . . . . . . А също и политици втора ръка допълни той, но не го чуха!

27

куку от карлукуву

преди 1 година

От ДЪРЖАВАТА Израел к"во ще си вземем тренировъчен "Лави" ли, ай стига с майтапите.

26

Анонимен

преди 1 година

Никакви самолети под наем не ни трябват,ние сме горди собственици на чертежи на самолети на стойност три милиарда лева и съвсем скоро ще се окажем с още един чифт чертежи на същата стойност!Нас чертежите ни пазят!

25

Анонимен

преди 1 година

Най-бързо изчезващата нация в света ще си пази небето...

24

Анонимен

преди 1 година

Учеха ни, че животът е битка, но не е така. Просто бяхме във война със самите себе си. А животът е Дисниленд, Макдоналдс и Холивуд. Това скриха от нас проклетите комунисти! Мислехме си: сега и Америка ще се разоръжи. И НАТО ще се разпусне, кому е нужно сега? Но НАТО не се разпадна. НАТО започна да окупира всичко в Източна Европа.

23

Анонимен

преди 1 година

Путин все повече се превръща във Владимир Ненадейни. Нали все повтаряше, че мобилизация в Русия няма да има и изведнъж бам, ето ти я мобилизацията на цялата Рус. И многото протестни акции в много части на Русия. На арестуваните протестиращи им раздават повиквателни добре дошли на война!

22

Анонимен

преди 1 година

Големите предприятия в Стария свят едва балансират на ръба на затварянето, всичко се покачва с бясна скорост - от бензина до хранителните стоки, от сметките до тоалетната хартия. Неизбежните фалити ще доведат до масова безработица. В момента нито един европейски лидер не може да даде ясен отговор как безработните ще плащат сметките и как ще купуват храна. Европа с ускорени темпове се движи към пълно унищожаване на собствената икономика, обедняване и дивачество.

21

Българин

преди 1 година

1. Решение за военна подкрепа на Украйна. 2. Решение за присъединяване на България към Декларацията в подкрепа на желанието на Украйна за членство в НАТО. 3. Стартиране на процедура за импийчмънт на Радев. Това е - битката продължава и бой до дупка. До пълна депутинизация и окончателно скъсване на отношенията с Русия.

20

Анонимен

преди 1 година

Що бе, с чертежи не може ли да се пази небето?

19

Анонимен

преди 1 година

Откъде пари, бе, това са пак много милиарди. Да ни върнат тогава американците парите, които им дадохме за ефките!

18

Анонимен

преди 1 година

Еми така е.... Нали не щяхте да гласувате в неделя!!!! Сега баце и кирЕ ще направят коалиция и ще се отчитат на меди Доганов, щото там гласуват под строй. Всеки негласувал, дава гласа си на депесарите.

17

Анонимен

преди 1 година

Кука ми на пура.