96

Фики Стораров

преди 1 година

Развръзката ще е скоро. След като бъде превзет Херсон и започнат да връщат новите мобита масово като товар 200, жужето ще бъде провесено пред Кремъл и ще стои там докато се мумифицира, a после мумията му ще бъде положена в мавзолей за може да бъде оплюта от бившите му поданици.

95

Описаното в статията

преди 1 година

е общо валидно за "политическия елит" навсякъде по света, не виждам защо Путин трябва да е изключение от правилото. Колко струват костюмите на нашите политици? Забравихте ли изказването на малката тиквичика Павлова, която смело заяви, че не познава човек в България, който получава под 3000 лева заплата? А знаете ли, че именно в България съществуват хора, в чиято къща има киносалони, зали за бридж и шкафчета за пури на стойност 14000 евро? Не стои добре тази статия на фона положението в България!

94

Днec.бг,

преди 1 година

България остана без руски газ заради некадърното ни управление, заради такива антируски нагласи народът ни ще търпи студ през зимата. Вие, продажни журналисти, също допринесохте за това.

93

До Гого

преди 1 година

Цар Николай Втори е почтен човек, човек с морал, вяра и достойнство, и като управляващ не е бил лош! Той е светец (във всякакъв добър смисъл) за руснаците! Путин също е добър човек, светът без него и без Русия ще се превърне в кошмарно адско място! Бог да благослови Владимир Путин и да пази Русия, а без Русия няма да има и добро бъдеще за бедна, малка България!

92

До авторката

преди 1 година

Интересно ти как видя че Путин в момента е в бункера ? Сигурно си присъствала на място ? И как разбра че в "Кремъл цари хаос" ?! И чак пък знаеш какво казвал или пък не казвал Путин на подчинените си !? Тази т. ъпа статия има за цел да очерни Русия. Глу. пендърите от Козяк за толкова ли ***. лоумни ни смятат ? На какво ли не си съгласна за няколко пробити долара !

91

Бай Мунчо

преди 1 година

Един руски депутат каза че руската армия в момента извършва маневри с елементи на отстъпление.

90

Nakoy

преди 1 година

Това как го измислихте. Набързо или вчера цял ден творихте

89

Анонимен

преди 1 година

До Бай Дрън Правиш ли разлика между двете форми на упрваление???Путин е едноличен диктатор и взема сам решенията които засягат целият свят.Байдън е изкуфял старец,но има съветници с които се съобразява.Общо взето Байдън е само лицето на нацията.Не може да взима еднолични решения като Путин.

88

Бай Ментор

преди 1 година

Какви глупости!Путин не е в бункер , а Зеленски!Аман от долна проамериканска пропаганда!

87

Гого

преди 1 година

Новите мобита ще му спретнат ВОСР2. Ситуацията е аналогична на тази лрез ПСВ, когато са мобилизирани милиони да се бият за прищевките на царя. Трябва да се яви един като Ленин и работата е опечена.

86

Бай Дрън

преди 1 година

Да е жив и здрав товарищ Путин, а на недоброжелателите му да са живи и здрави и майките им от мъжки пол и бащите им от женски.

85

Св

преди 1 година

Дай на *** човек власт и му гледай сеира. И що всичко в неговия живот, което ползва иза двореца и за облеклото му е "западно" както той го нарича? Да си ползва руските стоки, да си се изолира ида не ни занимава повече с него.

84

До Анонимен 107

преди 1 година

В Санкт Петербург с държавните глави на СНГ.

83

Бай Дрън

преди 1 година

Луд старец с ядрени оръжия...това като бензиностанция с ракети ли е? Ако Путин е луд старец, Бидон трябва да е изкуфяла мумия.

82

Бакърев

преди 1 година

Реално е на 72, но това няма значение.Въпроса е дали ще доживее следващия си рожден ден.

81

R

преди 1 година

Днес сутринта по случай рожденният ден на руският президент- диктатор, демократичните Химариси са ударили автобус с цивилни граждани в Херсон. Резултатът е, 16 жертви! Чудя се само, Днес, дали ще я съобщят с патос тази новина......

80

Анонимен

преди 1 година

Какъв бункер бе, kpeтени!? Човекът ще прекара своя рожден ден или в Москва, или в Санкт - Петербург. Нито е страхлив, нито се крие. Тръгнали бедните жители на бедна и yмpяла малка България да обсъждат Владимир Путин и Руската федерация...

79

Анонимен

преди 1 година

Чрд на вожда на мордористан, но Фродо Бегинс ще ни спаси!

78

Анонимен

преди 1 година

Всички истински патриоти пожелаваме на президента много здраве и все така да защитава Русия!Още 70 години слава му пожелаваме и все така да громи фашистите.Велик човек!

77

Див Петел

преди 1 година

Единственото, на което може да се надява цивилизования свят е това да е последния рожедн ден на диктатора на свобода и във властта на руската държава. Дано руснаците се опомнят и свалят този луд старец от власт, преди да е натиснал копчето и да е вкарал света в ядрена зима. Пожелавам на рожденника да посреща следващите 20 рожденни дни в килия със северно изложение.