33

Реалист

преди 1 година

Най-хубавата новина от последните избори за народа е, че ИТН вече не са във властта и в Народното събрание. Най-после то се изчисти от ***.

32

Анонимен

преди 1 година

Да бяха ГЛАСУВАЛИ ЗА МАЖОРИТАРЕН ВОТ!ДА БЯХА ПРИЕЛИ СМЕСЕНО ГЛАСУВАНЕ С МАШИНИ И БЮЛЕТИНИ и сега нямаше да се доверяват на софтуера на една фирма! ЗНАЧИ 8-10 ЧОВЕКА /в една секция/ ОТ РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ СА ПОДКУПНИ А ЕДНА ФИРМА С ФАКТУРА ЗА МИЛИОНИ НЕ Е ПОДКУПНА!НАКРАЯ НИЕ ГЛАСУВАМЕ ДА ОТЧЕТЕ ДЕЙНОСТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО! РЕЗУЛТАТИ СПОРЕД ПОГОВОРКАТА''КОЙ ПЛАЩА, ТОЙ ПОРЪЧА МУЗИКАТА''

31

В България

преди 1 година

има четири партии с твърд електорат, всичко останало са емоции и политическо инженерство. ГЕРБ - 600 хиляди, ДПС - 350 хиляди, БСП - 250 хиляди, ДБ - 200 хиляди.

30

фЕРДО МРАВКАТА

преди 1 година

Какво ни интерисувяа нас хората избягали от комунистите във Америка? Рано или късно,Турция ще вземе поне 20-30 процента от територията на България само като подпише Шенгенската Конституция,където всеки може да притежава земя в България.

29

Анонимен

преди 1 година

Много ***-ири има в нашата политика. Полека-лека ще ги изчистим, един по един. Българският народ може да е наивен понякога, но не е глупав! Трябва да успеем!

28

мдаа

преди 1 година

Те танцуваха само едно лято.

27

Хахаха

преди 1 година

ИТН дойдоха във властта, за да се облагодетелстват лично от нея с едни 4 милиарда. ИТН казаха, че ще чагъртат ГЕРБ, но изчагъртаха ПП, след което Народа ги наказа и Народа изчагърта ИТН.

26

до 28

преди 1 година

като хвърляш помия срещу хората ,които се борят срещу помията---по добре ли ти става?

25

Слави Трифонов

преди 1 година

пропиля година и половина от живота ни. И тези гласове са му много.

24

Анонимен

преди 1 година

Преди гласувах за Слави, защото исках промяна. Слави обаче саботира промяната. Така, че АУТ! Те прецакаха промяната на суверена и той им го натресе!

23

Парадокс

преди 1 година

ИТН бяха най-големите лъжци и предатели в последното редовно правителство. Преструваха се, че влизат в Парламента са "изчегъртат" ГЕРБ, яхнаха вълната на протестити, а в същото време са били къртицата на ГЕРБ в правителството и "изчегъртаха" ПП.

22

Анонимен

преди 1 година

Българи в парламента няма. Пишете минуси, това е положението. Уж всички са про-западно настроени, а реално са си с червено черни души.

21

Анонимен

преди 1 година

От ДБ се борили с мафията и статуквото... Един поне вкараха ли в затвора?... Не... Няма и да вкарат... ПП са си чисто на 100% масонска организация. То като му видиш лицето на дебелия и мазен... И ти става ясно...

20

niki

преди 1 година

Няма такъв народ, очевидно. Не сме толкова глу п а ви, че да ви се върже и 3ти път на деструктивното поведение на Мумията от дивана, Бройлера и продоните му

19

Анонимен

преди 1 година

САМО ОНИЯ ГОЛОГЛАВ ДЪЛГУЧ НЕ МОЖА ДА РАЗБЕРЕ.,ЧЕ ПОЛИТИКАТА НЕ Е ШОУ!

18

Анонимен

преди 1 година

Понеже не подкрепиха вдигането на ветото за рсм занаказание козяк започна да ги залива с пумията си. Очевадно е.

17

aa1830

преди 1 година

Греда....ко да праишш..

16

българка

преди 1 година

През юли миналата година имаха най-много гласове. В рамките на година еволюираха от първа политическа сила до политическото бунище. Което доказвао, че българския народ НЕ Е толкова ***, колкото на тях и други като тях им се иска. Дадохме им шанс няколко пъти, те всеки път ни се изплюваха в лицето - буквално. СБОГОМ ЗАВИНАГИ !

15

Анонимен

преди 1 година

Нема нищо, на следващите избори са вътре. До тогава тези дето сега са вътре ще са се поизложили и след 4 месеца вече ИТН са вътре. То при тези куци коне в България... БКП, турското БКП (ДПС), руснаците от ИТН, руснаците от ИТН, руснаците от БВ, скритите лимонки комунисти от Герб, новите крипто ултралеви от ДБ... една дясна антикомунистическа партия няма... А уж РБ е демократична държава с пазарна икономика... Добре поне че никой не лъже, че РБ е социална държава с тези мизерни заплати и пенсии..

14

Анонимен

преди 1 година

Ако ИТН си бяха изпълнили заканата за изчегъртат Герб - сега щяха да са първа политическа сила. Но те се оказаха лаладжии