27

Аноним

преди 1 година

Борисов спечели тези избори но правителство няма да има Радев да управлява докато България съвсем се сгромоляса и всеки да се спасява поединично

26

Анонимен

преди 1 година

Така както за Македония езикът на омразата беше отхвърлен от ЕС,, така ще бъде и за България, ако политиците не се възпрат да използват този език помежду си, ще пием студена вода и ще гледаме европейските фондове през крив макарон.

25

Истината е,

преди 1 година

...че Борисов просто постави фалшивият Евроатлантизъм на Радев ,Кики , Асенчо, Ристьо, Танас... на масата, да видят тия от посолствата, които им гласуваха доверие, на какви руски матрьошки са заложили!

24

Анонимен

преди 1 година

Вариянта на Боку е само един. Среща с бай Ставри, просто е въпрос на време. Няма как кражбите на милиарди да бъдат покрити. Стотици хора са замесени и все ще се намерят 30-50 човека да сведетелстват след като бъде окончателно отсвирена закрилата му от прокуратурата. Това все някога ще се случи . Дай Боже да е по-скоро.

23

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли каква е разликата между Бойко Борисов и Корнелия Нинова?! НИКАКВА. И двамата са способни да сринат една партия до едноцифрено процентно число. Изхвърлете ги!

22

Анонимен

преди 1 година

Вече е съвсем ясно, докато в България евроатлантическите партии не се разберат помежду си, паре нема да има. На цивилизования свят му писна да ни гледат цирка с взаимните обвинения между паптиите. Или ще започнат да работят отговорно, или паре нема да има, ще има все повече глад и мизерия, спрени еврофондове, скъпи заеми, ивфлация, мизерия.

21

черния

преди 1 година

Пред Борисов има Един вариант и той винаги го следвал. защото той винаги е печеливш. Това е да се направи правителство, напълно подконтролно на ДПС! Баце никога няма да кривне от тоя път, защото той за това е създаден.

20

Ангелов

преди 1 година

Видяхме ги нещасниците от Пп дб бсп какво направиха с държавата. Разпарчосахая едните взеха финансите другите икономиката и горите третите екологията и правосъдието и всеки си ги управлявате като частна собственост като руска губерния изтеглиха заеми като за последно и каде отидоха парите кокорчо мълчи като кумунист на разпит и повтаря като папагал че сме много добре а на служебното правителство вече никой не му дава кредити. Да много сме добре.

19

Някой

преди 1 година

Най-забавен е Методи! Борисов бил искал да "изпере" себе си? А бе Методи, язък че си стр.инженер и би трябвало да имаш някаква логика! Да гласуват за тебе 650 хиляди, ако това не е доверие, здраве му каже! А тебе, казано честно, вече никой не те помни!

18

до баба марта

преди 1 година

Много бъркаш бабо. следващите избори ще са на база последно преброяване което умишлено беше официално обявено на 3. Новото преброяване кардинално променя броя на депутатите от отделните раьони. Сега за 1 место в София трябват 20 хиляди гласа , а за 1 место в Хасково 8 хиляди. Смятай каво ще стане само от тази аритметика. При същите резултати като брой гласували герберите ще загубят поне 18 депутата и ще са на 3 или 4 място.

17

Анонимен

преди 1 година

Пак ще се прави на многострадална Геновева.

16

Мухахахахахахахха

преди 1 година

Като един виден 90-тарски бизнесмен .... БаЦе чака желязна оферта....и тогава ще действа !!! ГерП направиха отново хаос в държавата като свалиха работещо правителство , сега ни лук яли ни лук мирисали !!! Какво може да се очаква от такива ?! Слави доказа че е патерица на БоКо. ...техните схеми са ясни и на първолак....ама щом търпим ...тва заслужаваме...!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Борисов го е страх и не иска да управлява защото обеща толкова невъзможни неща, че повече от 5% от обещаното няма как да се случи. Прави всичко възможно да се откажат от проформа предложението му за преговори. Затова и хитреца предложи тия непреемливи преговарящи. Следващите дни ще накацат по телевизиите му робите му да ни убеждават как той е подал ръка но виновни са другите в никакъв случай той полуграмотния ни бивш премиер лъжец и крадец.

14

Пижо

преди 1 година

Никакви! Борисов цели шум около себе си, позата на жертвен агнец и най-вече опит да му изтече давностния срок за извършените престъпления.

13

Анонимен

преди 1 година

Вариантите са нула, нула и пак нула. Трябва да бъде разследван за липсващи милиони от магистралното му строителство, а не да се правите на неразбрали, не поняли ... ще става още по-непоносимо ...

12

Ралица

преди 1 година

Честита победа на правдата, свободата, доблестта, честността и независимостта срещу задкулисието, корупцията, олигархията и организираната престъпност! Нашите изконни идеологически партньори от Демократична България са готови отново да работим заедно, както през златния век на българската държава, когато Генерал Бойко Борисов, Генерал Атанас Атанасов и българския Ейбрахам Линкълн - г-н Христо Иванов управляваха рамо до рамо и създадоха демократичните ценности в Република България!

11

Анонимен

преди 1 година

Не е единствен! Може и да се обеси на тавана си!

10

Горянин

преди 1 година

Варианта е един единствен,ПРИ БАЙ СТАВРИ.

9

Мутри ВЪН!!!

преди 1 година

Единствения вариант пред мутрата, водача на мафиотската Шайка ГРОБ-сДС, Бай СУДЖУК е ПАНДЕЛАТА при Бай Ставрев!!!

8

баба мара

преди 1 година

получава мандата и веднага го връща отиваме на избори 2023 г при 39 процентаизб активност няма победители и 90 000 гласували за последното квадратче