19

Хаха

преди 1 година

До РаботодателТи си олицетворение на ставащото в БГ.Толко зле, че даже се хвалиш колко си зле под статийка на онлайн новинарски сайт.Работодател бил.Това върви ако служителите ти са тия дето вдигат кофите от камиона всяка сутрин.Ако е някой друг ще събираш последните стотинки да се издължиш след съда.

18

До Работодател

преди 1 година

Мислиш, че тези селски номера не са познати на съответните органи ли? Пък и не забравяй, че се движиш по същите улици като хората, които работят за теб (ако приемем, че наистина си работодател). Достатъчно е на един от бившите ти служители да му прещрака нещо и отиде коня у реката.

17

Та така

преди 1 година

Подготвят ов.це.те да не искат увеличения и компенсации.

16

Работодател

преди 1 година

За тия умници (гледам, че в коментарите има такива), които отказват взаимно съгласие имам горчив хап - съкращение на щата. Провеждам един формален подбор, промяна на разписание, комисийка, решение и чао чао. Не могат да ме пипнат разни ентусиасти да се съдим. После наемам някой друг на същата длъжност, но с друго име и длъжностна характеристика. У лево!

15

Даам

преди 1 година

Средната заплата и досега в големите компании е 1300 лева бруто и то в София.Те служителите са държани заложници от същите тези изпълнителни директори.Какви съкращение какви глупости, хората сами напуснаха тези така наречени големи компании.

14

Анонимен

преди 1 година

Важното е на путин да му е гадно

13

Селянин

преди 1 година

Не ми дреме, да му мислят сояджиите в Сойфия

12

Анонимен

преди 1 година

Съветвам Ви никога да не напускате по взаимно съгласие. Ако го направите ще получавате по 18лв на ден от борсата, а ако откажете работодателя почва да Ви предлага 2-3 заплати. Прави го защото, той реално не съкращава Вас, а позицията и после не може да наема служители на тази позиция 1 година напред, заради което се усмихват и Ви казват, че е за Ваше добро да се разделите по взаимно съгласие. Ако принудите "работодателя" да Ви съкрати губи той, а Вие ще взимате по 60% от заплатите си на борсата.

11

Анонимен

преди 1 година

Аз не съм виждал работещи хора в БГ, всички са по барчетата :))) Така че това нас не ни влияе :)))

10

Анонимен

преди 1 година

Дай Боже! Поради липсата на работна ръка в комбинация със скок на поръчките, последните две години работният пазар беше залят от некадърници. Буквално се наемаха хора от улицата. Дано нещата се нормализират с една закономерна рецесия/депресия.

9

Анонимен

преди 1 година

Дивият капитализъм е вреден за нормалните хора.

8

Дедо

преди 1 година

До 8...няма за сега, но бъди сигурен че проблемите на глобалната икономика бързо се разпростират навсякъде и при нас даже в пиковия момент се усилват поради слабата икономика.

7

Анонимен

преди 1 година

До това ви докараха ***, отпадъците и *** алчни и глупави във властта - нашите, които са подвластни тотално на европейските и сащисаните кръвопийци. Вие си избирате, сега е късно да ревете

6

Анонимен

преди 1 година

В чужбина явно е така. Тук обаче има недостиг на работна ръка и няма опасност от съкращения

5

Анонимен

преди 1 година

Добре, че съм безработен.

4

Анонимен

преди 1 година

Много са робите, но не работят до изнемогване! Трябва без почивка за по- малко пари! Така се прави бизнес! Как се печелят милиарди ако даваш хубави заплати?

3

Анонимен

преди 1 година

Така трябва, нали борим Путин. Стойте на студено и без работа сега. И благодарете на САЩ.

2

Е кое е изненадата?

преди 1 година

Съвесем в реда на нещата е всичко, което се случва! Искахте дотации! Дадоха ви дотации! Вдига се инфлацията! Вдига се лихвения процент! Намаляват се случителите и се свива производството. Останалите теглят вместо уволнените и оцеляват. Между 3 и 5 години ще отнеме възстановяването. За прогресивните това е възможност. За. останалите е мрънкане за дотации.....

1

Да изселим

преди 1 година

Копейкин от България!