101

анонимен

преди 1 година

До Катя - другите проблеми с тях имат, но по-малко, защото са по-богати. Прочетете напр. Франция им е осигурила луксозни фургони и повечето обикаляли страната с тях, били около 400 хил. за тая огромна страна. Доста ехидно си пишеше, че като се движат из страната, по-малко деца имат. Не знам дали е така, но така прочетох. Много е обидно да обвинявате единствено нас, независимо дали сте ромка или не. На нашата прекрасна иначе планета цари конкуренция, състезавайте се!

100

хммм

преди 1 година

80 процента живеели на прага на бедност, ами нормално при тях има над 95 процента безработност. Не е ли достатъчно че работим вместо тях за да имат за помощи и детски? Ток и вода не плащат, крадат, занимават се с шарлатанство, проституция и въобще всичко което е свързано с лесни пари без честен труд. Добави и едно нагло отношение и ще придобиеш представа за проклятието което тегне на страните които не са се отървали от тях през средновековието когато са били избивани от западните държави.

99

Анонимен

преди 1 година

Ромите и мигрантите вече са като черните в Америка. Те командват. Някои други малцинства да не останат с пръст в уста. Турците в ЕС са няколко милиона. Ще трябва да работят май.

98

един

преди 1 година

Нищо нааготово, има предостатъчно примери за това. Но и ние трябва да се отнасяме към тях добре и да не ги презираме толкова, също се отнася и за тях, защото ни мразят и също не ни смятат за нищо. Въпросът е двустранен, не съм съгласен, че е едностранен. Жилища не, особен при този настъпващ глад. Днес бях в Била, увеличение тотално.

97

Анонимен

преди 1 година

Накратко с това ЕС ще ги стимулира още повече да не работят. За какво ще работят като им се осигурява безплатно жилище и помощи, нали така?

96

Катя

преди 1 година

До КлатяШкембовците изобщо не са работели за тези жилища и няма как да го направят със заплати от 1500-2500лв.. Недейте да спекулирате. Всички знаем, че живеете в наследствени жилища, а се хвалите, че имате "собствено".

95

Анонимен

преди 1 година

Тези фашисти работят за някакво съвременно поробване на населението на Европа и някакъв социализъм за всички освен за богатите. Някакъв цифров концлагер. Аз съм на 60. Младите не знам.....

94

Катя

преди 1 година

До анонимен 127Отговора на първия въпрос се крие в това защо само Балканите имат проблеми с малцинствата, а навсякъде другъде отдавана са забравили. За втория въпрос може да се намери сравнително лесно решение като се впрегнат хилядите необитавани жилища и ведомствени апартаменти. Не става въпрос да се настанят изведнъж всички роми. Това ще е дълъг процес, който трябва да се извърши поетапно.

93

анонимен

преди 1 година

Който успее да ги накара да работят и учат, 15 Нобелови награди накуп! Сега сериозно - да има някакви стимули да учат, да не се изгонват от работа без реално основание, но жилища в никакъв случай, защото жилищата са чудовищно скъпи за обикновения човек и животът на същия минава да си купи жилище. Ако това стане, ще ни превърнат в слуги на тези от етноса, не че сега не сме, но е невидимо.

92

Анонимен

преди 1 година

Неведнъж са им давали жилища, свалят дограми, врати всичко горят за отопление, правят сметище всичко наоколо, ползват каквото и където видят за тоалетна. Правиш нещо хубаво, даваш им и за нула време е заприличало на украински град завзет от руснаците - мизерия и разруха.

91

Анонимен

преди 1 година

Българите призовават страните от ЕС да осигурят жилища на студентите! А на ромите - еднопосочен билет към Брюксел!

90

Анонимен

преди 1 година

Каква е тая безкрайно дълга и глупава сесия на ЕП. Само злини отвсякъде. Тези хора нямат връзка с народите си. Днеска един фашист говореше фашиски глупости в ефира. Аз по рано го уважавах. Обаче той се фашизиралал яко там. И нашите партии са така. Герб се фашизирали.

89

Анонимен

преди 1 година

Вас ви набиват в главите всеки ден за ЛГБТ " ценности" , и затова на мургавелките се пада честта да решават демографските проблеми на Европа докато настигем поне Индия по население ! Само така Европа ще може да се противопостави на Путин , защото като ги види ще му се отще нов СССР !

88

анонимен

преди 1 година

До Катя - въпрос - защо векове не успяха нито те, нто ние да ги приобщим? Доста е гадничко да търсите вината само в нас, въпросът е двустранен, а в много случаи и еднастранен. Втори въпрос - може би са милион. Как ще осигурите стотици хиляди жилища, може би вие ще почнете да ги плащате? Дори и да са от ЕС, пак е за друга сметка, ноест нашата. По-скоро да се принудят ако трябва да работят, да учат, всичко наготово е тотална грешка, отнася се и за нас, ако ни дадат ей така нещо.

87

Хахаха

преди 1 година

Тия са неадекватни в ЕС! Имаше преди години такива програми в България които се доказаха като неефективни. Даваха се безплатно държавни жилища на бедни роми. Даваха им апартаменти и къщи. Само след няколко месеца всичко беше потрошено! Дограмите бяха изгорени, обзавеждането потрошено. Вътре в стаите бяха пуснали коне, кокошки и прасета. В дворовете на къщите и градинките пред блоковете бунища. Цели камари. Всички дървета наоколо отрязани и изгорени. Кал навсякъде! Няма градинки, няма нищо.Леш.

86

ЕП

преди 1 година

До Театър Сълза и Смях - САКЪН - да не сме чули !!

85

Катя

преди 1 година

Шкембовците с двулитровките пак не разбраха идеята. Ромите в момента реално са сегрегирани в разни дупки и села извън градовете или в покрайнините. Често липсва дори течаща вода и ток. Тези хора трябва да живеят в нормални условия за да се започне някаква интеграция. Нямам как да не са задоволени основни жизнени потребности, а да искате да почнат да работят и учат тези хора.

84

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се смени неолибералната политика в Европа,защото тя ще я затрие.В Европа вече тихомълком се прокрадва призрака на националсоциализма.Интеграция на непрекъснато увеличаващия се брой роми е невъзможна,по-скоро се увеличава възможноста за вътрешни конфликти в самите държави,заради пропаста между етническото мнозинство(засега) и ромите!Помним какво стана миналия век 40 години,твърде е възможно да се повтори!

83

Анонимен

преди 1 година

От къде на къде? А за Българите? Или ние сме призвани да работим само и единствено за благото на тия ***, и после ми говорете за дискриминация.... Едните цял живот работят, а за "етноса" всичко на готово

82

Блок No 20

преди 1 година

Вижте на какво прилича блок No 20 в град Ямбол и повече не питайте.