173

Анонимен

преди 1 година

Ако "посегне" Путин към ядрени оръжия за отговор няма да има нито време, нито възможност, наивитети и ***.

172

Алън Грант

преди 1 година

Ще посегне ли най-накрая Путин към медикаментите за психично болни?

171

Пак по опорката?

преди 1 година

До СТОП Война: "престъпни пси активни нарко спец добавки"? Май ти си попрекалил с тях.

170

СТОП Война

преди 1 година

За окупиране на Украйна през 2014 диверсанти ползваха нагло престъпни пси активни нарко спец доабвки продавани като бонбони зомби пиво и пси активни клипове по телевизии.Експерти да докадват кои са диверасантите окупирали Украйна 2014 /без КРИм/Да докладват кои наредиха масови убииства в Источна Украйна. ТОгава диверсантите чрез пси активни клипове и спец наркотици внушаваха на Путин и обкръжение кеф от диверсията окупирала КИЕВ.. /В Сочи// Вместо да предупреди диверсаните Путин се кефеше Сочи

169

Нищо ново

преди 1 година

Латерната на русофобската пропаганда отдавна се върти около това: Русия щяла да използва атомно оръжие. А истината е, че САЩ е единствената държава, която го е използвала. Във военната доктрина на САЩ отдавна е включена опцията за изпреварващ ядрен удар.

168

Внимателно

преди 1 година

НАпомняме ,че народите в РУСь са част от огромна СЛАВЯНСКА Общност охраняваща исключително важни региони на Земята ни вкл Севера.. НАродите са Българо православни и ползват благословена КИРИЛИЦА като писменост..Светия дух след исключително жестоки диверсии довели до масови убииства на десетки милиони - вижте чумни пандемии дава заповед славянска охрана с домашни хора,животни и растения от 6 век.. ПРез 1941 година отново се намесва за спасяване на славяните вкл от Полша,Украйна,БелаРусия ...

167

Ползват наркотици

преди 1 година

Подставения на властв МОсква от наркоман Елцин - Владимир /1952/ е нарочно наркоманизиран и наркотизиран обемно обсебен както се вижда на тази снимка. Има поети през устата микро импланти в тялото и в мозъка ..Позлва се ЗА НАНАСЯНЕ НА ИСКЛЮЧИТЕЛНО ТЕЖКИ НЕВЪЗВРАТИМИ ЗАГУБИ НА РУСь вкл на Украйна и Руската федерация ..Преизпълява оповестена от медиите програма на американски наркомани за трайно блокиране на индустрията на народите в Европа ,Русия И Украйна..Риск от жестоки щети за цялата Земя.

166

Анонимен

преди 1 година

До До 208Знаеш за какво говоря, а дребнавите ти уточнения са най-обикновенно заяждане

165

До 208

преди 1 година

Я отвори Уикипедия и се запознай малко, преди да говориш глупости. Когато е открит континента не е имало САЩ. Утре сутринта удари с 200 грама по-малко, че се излагаш.

164

Анонимен

преди 1 година

Бившите комунисти станали нацисти. След като построиха комунизма започнаха да строят нацизма.

163

Анонимен

преди 1 година

Да, истината боли, но е безпорен факт, от едната страна стои един хегемон, лукав и зъл САЩ, дори не отправя директни заплахи към противниците си, а използва всички останали да им вършат мръсната работа.

162

Анонимен

преди 1 година

Къде ви е моралът. Говорите за САЩ, като за някакъв спасител, а те са си откровенни грабители, така им започва и заселването, убийства за кожи, убиства за злато, убийства за нефт, убийства за газ. Мутрата на света САЩ се превръща в герой. Това ли е демократичнот управление, да доминираш всичко и навсякъде, чрез тежко въоръжение и нападение над всичко което има някакъв ресурс.

161

Анонимен

преди 1 година

Путин е луд ама не толкова че да се самоубие посягайки към ЯО.

160

Анонимен

преди 1 година

Абе хора, я се огледайте, че по улиците дори и мигачи спряха да се ползват. Хората си мислят че като включат мигач, значи се молят за предимство, а никой не иска да се моли и си перкат без да ги включват. Толкова много претенция и желание за заграбване. Вече не се гледа какъв си, а колко имаш, това те определя. Сега някакъв САЩ, дистанционно, чрез всичките си слуги и длъжници, притиска, както винаги, а после се борел за мир.

159

Анонимен

преди 1 година

Путин печели руснаците губят. Факт.

158

До Рачо

преди 1 година

От какво да ги освобождава бе Рачо? Хората, от тези територии ако толкова искаха --> границата беше отворена! Стяга куфара, продава и се заселва в Раша. Какъв е проблема, Русия е необятна има място за всеки ? Измислена война е това от джудженце с явни психически отклонения

157

мнение

преди 1 година

Отговорът на САЩ, ако русия използва ядрени оръжия, трябва да бъде реципрочен. Или на ядреното оръжие трябва да се отговори със същото.Никой не е дал право на путин да се разпорежда със съдбата на света.Съд и доживотен затвор без право на замяна за този руски лилипут-фашист.

156

Анонимен

преди 1 година

До JasВанга пък каза че ще спечели.., на кой да вярваме сега

155

Анонимен

преди 1 година

Мисля че Путин ще посегне към водката не към ядрените оръжия.

154

Рачо

преди 1 година

Защо си правите гаргара с действителноста?А тя е,че Русия си изпълни основната задача да освободи териториите населени предимно с руснаци,да признае границите им и да гарантира сигурноста им.Байдън,Лайнън и сие,включително и нашите лакеи които не могат да си вдигнат гащите,могат само да лаят но знаят,че посегнат ли пряко на Русия света просто ще изчезне!