51

Анонимен

преди 1 година

Киро Брейка ще организира българо-съветската мобилизация защото е потомък на янковата шумкария!

50

Валякът идва

преди 1 година

Поне 300 хиляди са мобилизирани. Когато се присъединят към опълченците от Донецк и Луганск вече няма да има позиционна война.

49

Хаймърсите ги свалят

преди 1 година

"В четвъртък вечерта (06.08) украинските военни са изстреляли 18 ракети от американските системи HIMARS по Херсонска област. От тях 16 са били прихванати от руската система за ПВО, а два не са достигнали целта си".

48

За Румен Бахов

преди 1 година

Тази статия е кандидат за абсурдите на Румен Бахов. Служител на украинското военно разузнаване се загрижил за суверенитета на Беларус.

47

До 48

преди 1 година

Това за солнцепек-а по первьй канал ли го чу? Не вярвай, за вътрешна употреба е. Руснаците приключиха с безаналоговите оръжия преди месеци. Сега наред е пушечното месо. Още познато като мобилизирани.

46

До 48

преди 1 година

Значи освен че украинците ги трепят и те сами се,трепят, други нацисти освен руснаци в момента няма на,земята

45

ХИЧО

преди 1 година

Посредственият руски народ напълно заслужава съдбата си.Имат много да патят руснаците и да мизерстват.Направи доста пакости пакостливия гном.Но Европа ще надмогне кризата,и ще процъфтява,но ще падне нова желязна завеса...През комунизма хората мечтаеха за Запада,бягаха с риск за живота си от сивато,посредствена соц-реалност.Нормалният човек се стреми към свободата....

44

rendeto

преди 1 година

а луканкашенко знае ли за това ?

43

Анонимен

преди 1 година

Руснаците днес са изпекли към 300 нациста със солнцепек. Миришело като по Коледа.

42

Laravel

преди 1 година

САЩ с две каруци оръжия раздадени на нетренирани украинци избиха всичката професионална армия на Русия. А има хора, които вярват, че Русия можела да потопи САЩ когато си поискала.

41

Анонимен

преди 1 година

Ще ги избият както са събрани преди да минат границата с HIMARS ракетите за унищожение на меки цели - M30A1. Тоя път номера с "ние сме на наша територия, ще правим каквито учения искаме", няма да мине.

40

укротопразузнавач

преди 1 година

Злият Путин, който умира от рак, спин и хемороиди наема 2 млн китайски доброволци. Моля дайте ни оръжие, безплатно. И кока.

39

Анонимен

преди 1 година

Украйна е получила от САЩ снаряди за унищожаване на жива сила. Такъв снаряд се разпръсква на 186 000 осколки на няколстотин метра от мястото на взривяването. Ще е страшна касапница.

38

Анонимен

преди 1 година

"Защото за тези в Русия границата между заминали и изпратени не е много ясна, а дали могат да си тръгнат ако решат?" - ми не знам дали могат да се върнат. Съветвам те да попиташ Украйна дали си отваря границите за връщащи се от Русия украинци. ;) въпроса ти малко ми напомня ситуацията в България 80те и 90те - 80те викахме "България не ни пуска", а 90те като българите почнаха да искат да пътуват се оказа, че виза за САЩ получава един на хиляда. ;)

37

ХИЧО

преди 1 година

Недораслото диктаторче събира неподготвена,аматьорска пасмина,но тия аматьори не могат,а и не искат да воюват.А украинците са страхотно мотивирани да изгонят/избият тази cгaн от държавата си.От първия ден на войната бих заложил на украинцитеРусия ще последва съдбата на Северна Корея,най щастливи ще са руснаците,които са избягали от държавата.Защото късото джудже ще запази властта си с терор,никой няма да може да го свали.Акогато най сетне умре,мразено от всички като Сталин,ще го смени нов сатрап

36

Анонимен

преди 1 година

Дано НАТО ги изкърти рашиститe и да закрият кочинатa.

35

Анонимен

преди 1 година

Слагат 20 хил. пияни крепостници за да не вземе да кривне Лукашенката.

34

Анонимен

преди 1 година

Ра6истите още не могат да разберат, че при съвременната война не количество, а качеството са важни. Щом 10тина камиона с ракети успяха да обърнат хода на войната при 2та военна сила в света. Сега същите тези камиони ще са снабдени с нов вид ракети, за унищожение на "меки цели". До сега унищожаваха складове и инфраструктура да спрат настъплението. Сега се започва унищожение на личния състав на Русия.

33

Georgiev

преди 1 година

Русия с Путин ще върви само надолу от тук нататък.

32

Маачкай ВОВА

преди 1 година

Заравяй джендърите жге!! Мира не им давай!!