255

Анонимен

преди 1 година

Хванах една мечка, ама тя не ме пуска!

254

Анонимен

преди 1 година

На краварите неточните ракети удрят целта с отклонение най-много от 5 метра... Високоточните савецки ракети имат отклонение най-много от 25 метра... Ами не е честно да се води война по този начин...

253

gosho

преди 1 година

До До goshodulata na ruskite agresori.

252

Анонимен

преди 1 година

Не говорете за население в Донецката област. Там няма повече от 300 хил. души, а преди 2014 г. там живееха 3,5 милиона. Хората избягаха, едни на изток, други на запад. В областта е пълна разруха.

251

Анонимен

преди 1 година

гледам военното летище Белбек в Севастопол нещо пуши, да не би пак да са припалили някоя цигара руснаците :)

250

ХИЧО

преди 1 година

Лимански чувал....то и без друго на руснаците не им се воюва за жалкото диктаторче,много от новичките войници ще се предават още като стигнат фронта...Лоша работа за Русия...Победа Украйна....

249

До gosho

преди 1 година

Какви дула? Тая украинска бригада къде беше? Още са се записвали доброволци в чужбина. На хората не им трябват нашественици, които от време на време отнякъде пристигат.

248

Анонимен

преди 1 година

От началото на "успехите" на ВСУ, основно се "пържат" техните воини. На линиите на съприкосновение се пращат групи, които са мишени на Руската артилерия. След като почне пържене то на пушечно то месо, НАТО артилерията провежда контрабстарейна акция, и по това колко е ефективна тя, оставя малочислените стрелкови сили на стюзните сили, без артилерийска подкрепа. Това принуждава те да се изнесат на нови позиций. Укрите все още имат войници за пържене, но това е до време.

247

Анонимен

преди 1 година

И в Москва тази нощ много пушили и имало в малките часове поредица от взривове. Никаква култура на пушене нямат руснаците. Така и на крайцера "Москва" пушиха и стана белята.

246

Москва будет Украйна

преди 1 година

Официално заявление от генералният щаб на путинската армия: "Тридневната военна операция върви по план... Точно както я бяхме замислили... След много дълга работа от наша страна... най-после Лиман беше върнат на Украйна... Сега продължаваме с изпълняването на поставените задачи... Следва връщане на Украйна на цялата Донецка област... После следва Крим... Операцията се движи точно по начертаният план... Без никакви странични задачи... Цялото военно командване се справя отлично... За нами Москва..

245

Град

преди 1 година

Израел и Палестина се бият десетилетия за една ивица. Зеления повтаря техния пример. Трябва да се признае референдума, докато само ще воюват.

244

Грозната истина

преди 1 година

Руските войски в Лиман от седмица искат подкрепления или разрешение да се изтеглят. Нищо. За късия диктатор и обкръжинието му, руските войници са консуматив. Жалко за момчетата.

243

Ято

преди 1 година

Щом хората са гласували за Русия, украинците повече нямат работа там. Пет дена беше референдума.

242

Анонимен

преди 1 година

Абе то и у наше село има гара, ама не е жп възел. Та и Лиман така. Жп възел има в Купянск, не в Лиман.

241

Любопитен

преди 1 година

Въх! Само да попитам новините директно от американското посолство ли ви ги подават или само ги редактират?!?

240

До Боби

преди 1 година

Боби! пак ше ти го напиша! Лъжи в една посока, за това как война в украйна няма! За другото си ми ясен! Ееее малко от малко чети какво ти се пише бре!!!

239

анализатор

преди 1 година

До: номер 318 "гледам и в Крим нещо рашките пак са пушили на неподходящо място :)" А стига бе!!! Къде точно??? Всеки ден радостни новини!!! Разбира се, много пушат тези руснаци напоследък, не знаят ли че пушенето е вредно?Разбира се, че са пушили те, ако ги бяха атакували украинците, нали Путин веднага щеше да метне някоя друга ядрена бомба!!!ХААА-ХААА-ХААА-ХААА-ХААА!!!

238

До Боби

преди 1 година

Боби не ме карай да мисля, че и да четеш не можеш! Виж ся пак ше ти го напиша! вижддам, че ги "разбираш" другите неща! искам да ме лъжеш как то война няма! другото ми е ясно! :))))))))))))) И не е интересно! барем така като си концентрираш енергията само в една лъжа и я повториш 101 пъти и тя има шанс да стане и истина! :)))))))))))) Та действай! безплатни съвети и уроци ти давам тука! Възползвай се!!!

237

Анонимен

преди 1 година

Колко атаки отразиха защитниците на Лиман. При всяка отразена атака, атакуващите сили за да се шоткажат са отнесли загуби отнемсщи им числения превес и правещ не целесъобразно продължаване на настъплението. Обикновенно около 30%. При коментирани около 6000 укри, загубите им са около 1800 убити и ранени. При коментирани 2500 защитници на Лиман, и при условие че не са били в пълно обкръжение, дори и при подобни проценти, а те със сигурност са пъти по малко, говорим за около 750 убити и ранени.

236

анализатор

преди 1 година

До: Кори Така е, прав/а си. Там, до град Лиман (бивше название Красний Лиман) има ж.п. линия и гара Лиман. И все пак жалко за тези 5000 руски солдати които ще бъдат изпържени като цаца в украинския огън. Украинците не се шегуват - вече ускориха темповете и трепят по 500 души на ден! Всеки сам може да сметне за колко дни щяха да бъдат изпържени тези 500 руски солдати ако не се бяха изтеглили "храбро"!Явно не са толкова глупави...