24

Анонимен

преди 1 година

Да, прав е 13. И аз мисля, че на Байдън му се размива границата между живи и мъртви. Така се получава или ако си надарен с тази способност като Ванга или когато на човек му идва краят. Може би преживяното около смъртта на сина му да му е отключило някакви такива способности или е пътник. Дядо ми така комуникираше с баба, която беше починала, но той казваше, че надвечер идвала и той говорел с нея. Питала го как са децата и той я осведомявал за това как им протича живота и наскоро почина

23

Ужас

преди 1 година

В срамни времена живеем. Това недоразумение, което го представят за ръководител на най-мощната военно нация, е просто не пародия и гротеска, а нещо ново и невиждано. Вдигна летвата много. Ясно е, зе е марионетка, но защо той? Човек, очевидно неспособен да изпълнява такава длъжност!

22

Анонимен

преди 1 година

САЩ е една от най-развитите държави и привлича най-добрите от целия свят. Нормално. Заплатите са високи, имат абсолютно цялата нужна техника.

21

Алооо

преди 1 година

Няма как да бе убеди някой , че американците си го избраха този демент с честни избори. Който вярва в това е крет.н. Тоя трябваше да го ,,изберат" за да има война в Украйна.

20

ГАДОРЯН

преди 1 година

Какъвто президента, такава и държавата. В регрес. Тотален регрес. След 50 години даже и Папуа Нова Гвинея няма ги има за нещо. Събери чарк държава бъдеще няма. Доказано в исторически план. Безброй пъти вече.

19

АК-47

преди 1 година

И тази деменция ще ми задава дневния ред на света!!! Крайно време е да го въдворят в старчески дом.

18

Анонимен

преди 1 година

Байдън отдавна е с деменция от първа степен. Няма лечение и с годините се влошава. Най-добре е да си изкара мандата и да си седи мирно вкъщи, чеее....

17

Гиб Мелсън

преди 1 година

Затова Бай Даню винаги ходи с карта на Белия дом в джоба на сакото си. За не се загуби в сградата.

16

Анонимен

преди 1 година

Няма значение чий дух е поканил Байдън на банкет. Важното е да продължава да праща Химарси и други благинки за Украйна. До пълен разпад на ватнишкия обор.

15

Анонимен

преди 1 година

Боже, какви хора управляват САЩ, а и света? Този човек е болен! Тръмп беше прав за него. Не знам какво е здравословното състояние на Путин, но на този мозъкът му не е наред. Не одобрявам руската агресия, но Путин избра точния момент за атака- на Кралицата и се виждаше скорошният край, Байдън е загубил ума си старец, а Шолц е неодобряван от германците и скоро ще му дойде краят. Няма я Меркел и Путин се развихри. Сега той за да брани собствения си живот подлага на риск живота на всички ни.

14

Анонимен

преди 1 година

Байдън може да не знае, че студената война е свършила и затова води такава политика.

13

Анонимен

преди 1 година

Не е забравил. Просто има способността да чува и вижда мъртвите. Колко пъти се ръкуваше с призраци? Поне 7.

12

Анонимен

преди 1 година

А бе тоя знае ли какъв е?

11

Анонимен

преди 1 година

Е за тая конгресменка явно на са важели ограниченията за скоростта, за съжаление физичните закони важат и за важни конгресмени. За съжаление е отрепала и невинния човек от другата кола.

10

хм

преди 1 година

Най-плашещото е, че от двете страни стоят две изкукуригали старчета, а между тях една камара дупедавци и подлизурковци, които гледат само как да им се харесат. Много жалко за света, с подобни лидери.

9

Анонимен

преди 1 година

Защо в статията присъстват диалектни думи. Някой иска да подчертае, че е от село ли?

8

Анонимен

преди 1 година

Кукловодите май се отказаха от Камара, тоя им е по удобен като не може нито да мисли нито да помни!

7

Анонимен

преди 1 година

"Моментът вероятно ще бъде амуниция за тези, които казват, че Байдън би бил негоден да управлява още четири години, ако се кандидатира на изборите за президент през 2024 година." - Той и сега е негоден, а какво остава до след две години?! Добре, че президент като този са марионетки на дълбоката държава и реално не управляват, че не се знае какви ще ги свърши.

6

Анонимен

преди 1 година

Деменцията не прощава,жалкото е че такъв клоун-посмешище е начело на страна като САЩ

5

Анонимен

преди 1 година

Абе вие от ГРУ нямате ли си друга работа освен да дебнете Байдън кога ходи до тоалетната???