22

преди 15 години

приказки, приказки, колко типично по български, някои са по-умерени, на други направо пяна им излиза от устите. но важното е салатка и ракийка да има на масата, нали? и слави трифонов, азис и гадна чалга, за да върви ракийката. е, питам ви аз, измихте ли си ***, в която живеете, стаята, къщата, улицата, квартала, града, че да оправяте държавата???

21

BAMBI

преди 15 години

Като за начало, не съм мъж, а жена.А колкото до това кой е *** и кой не е , можеш да си видиш правописа и тогава да правиш подобни коментари.

20

пенчо питанката

преди 15 години

Къде остана социалната му насоченост??или беше мит това че едно момче от село СИРИЩНИК иска да стане с цената на всичко президент !??КАК ВСИЧКИ НЕГОВИ ОБКРЪЖАВАЩИ СА ПРЕСТЪПНИЦИ-ПРИМЕР ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА И СЪПРУГЪТ И???АМИ ДРУГАРЯ ВИС2 СТОЙКОВ ТИПИЧЕН БАНДИТ И ПРЕСТЪПНИК???ДА С КАКВИТЕ СЕ СЪБЕРЕШТАКЪВ ИСТАВАШ!!!!ГОЦЕ Доган те направи президент значи си предател и мошеник !!!ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА

19

Име

преди 15 години

Сега разбрах как изглежда едно истинско новинарско заглавие - информативно, точно и безпристрастно. Много им се иска на някои репортери да ги повишат в анализатори, ала ей на, тук ги мъчат да отразяват събития.

18

Лолита

преди 15 години

Винаги, когато на власт са билшите комунисти, даржавата отива на зле и започва да крета на опашката в Европа.Не зная защо не го осъзна това целокупния български народ! Другите каквито и да са, колкото и да крадат, не са обременени с тъпата идеология на партията, с която всъщност никой комунист- социалист не се съобразява.Как си обяснявате това, комунистите, които толкова години вече заклеймяват капиталистите като врагове на работническата класа, сега повечето от тях са капиталисти, но иначе идеологията им еу същата!Толкова години лъгаха СССР, но тогава им минаваше, сега пак със същите номера, но на Запада не му минава!Тръгнал Гоце да проверява ОЛАФ?!! Ама на коя планета живее той?И друго ми е чудно, защо след като Иван Костов е дал големи обекти на индустрията и туризма на Стайков, този последният отива да прави дарение на Първанов?Защо не е направил дарение на кандидата на ДСБ? Нещо не ми се връзва? И ако има морал Първанов, вместо да търси вина в този или онзи, да вземе да се извини на българския народ, че много му станаха гафовете и да върне парите на Стайков!

17

Kate

преди 15 години

Той и народа ти иска оставката, ама кой го пита народа нали... Нагли сте до безумие, но пък ние си ви избрахме. :(

16

лео

преди 15 години

Всички са прости само ти си умен. Сигурно *** е монголка ,копелкак.

15

преди 15 години

predi kraia na BG 6te vi izbiem gadni riazni maimuni

14

аз

преди 15 години

и кои сте вие,бе Осман?)))))не ме разсмивай)))))ти си ***,който никъде не го искат,а се мислиш за турчинне ставаш за турчин приятелю колкото и да ти се искаа ако някой иска да вземе нещо от нас нека дойдеще останете доволни-най-вече ти и оня миризлив катун Турция.хахахахахах

13

OSMAN

преди 15 години

Вижда се края на измислената от руснаците държава ***...Скоро,много скоро ще дойдете в нашите обятия,this time forever...

12

Емил

преди 15 години

Гоце гаден крадец..........края ти се вижда. Българи най сетне вече се вижда на хоризонта гибелта на Гоце..........

11

mo

преди 15 години

Оставка Гоце,оставка !. Корумпиран червен крадец

10

bocheff

преди 15 години

Гоце,Гоце и твойта ще доиде

9

Влади

преди 15 години

Защо Ив.Кост. не е в затвора се питам аз и си отговарям - защото той не е равен със закона.Тоя такъв тежък удър нанесе на нашата икономика,нямам думи....раздаде предприятията на свои хора на символични цени,за да развиват бизнес на гърба на държавата,всички предприятия ги направи дружества,в които да могат да участват негови хора и да си правят бизнеса...да не забравяме и източването на няколко банки... По темата - г-н Президент,хората ни дадоха възможност за 10 години да усвоим поетапно 13млрд Евро,а ние,грешка,вие почнахте да ги крадете(не ние,а вие,защото,ние обикновените граждани не сме ги и виждали тези пари)...някак си е смешно да казват,че това бил почерк на милиционер от 70те на 20 век...в Европа има правила г-н президент,знам,че го знаете,но не си личи да се съобразявате.Заради вас и тези под вас страда цял един народ!Истината е,че не ви пука ако ви пукаше нямаше да се втурнете с всички сили да крадете фондовете...цялата тая ситуация е смешна,смешно е да си мислите,че в Европа нямат поглед върху това кой политик с кои фирми работи и за кои лобира,смешно е да излиза някой си и да казва че милицията има пръст в обвиненията към него,сякаш той е най-великият бизнесмен в Европа.В европа има милиони безнесмени,които играят по правилата,доколкото това е възможно,само на БГ бизнесмените някой все им пречи...Тепърва ще търпим санкции от ЕС благодарение на компетентното ни правителство - прекалено мн гафове направихте за 4 години,прекалено много!Ако мислите,че като сте назначили някоя си Плугчиева,която искаше доклада на ОЛАФ да си остане тайна и с това пак ще лъжете народа,е не се получи,в нейните действия точно си личеше милиционерското - винаги да се прикрива,винаги да се премълчава до последно!Не бих имал нищо против ако си подадете оставките,не знам кой е достоен,но вие си вървете,моля ви!

8

Стоян

преди 15 години

Оставка Гоце,оставка !. Корумпиран червен крадец !. Фактите срещу теб са жестоки !. И ние които вече организираме групи за прочистване на страната от вас мръсните *** и от турската антиконституционна етническа партия ДПС решихме- НЕ САМО ИСКАМЕ ТВОЯТА ОСТАВКА ГОЦЕ АГА НО И БЕЗПРИСТРАСТЕН И НЕЗАВИСИМ СЪДЕБЕН ПРОЦЕС !. Ти крадецо и твоята *** партия какво си помислихте ??????? ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ БЕЗНАКАЗАНИ ЛИ ???????? НИ-КО-ГА

7

moli

преди 15 години

do koga shte rugaete po dargavata?kakvo napravihte Vie mnogoznaikovci? 20 godini se motaem kato maloumni! Vinata ni e obshta, zashtoto nie ne se podkrepiame i chakame niakoi da ni pomogne!Pokazaha ni sreden prast otnovo!!

6

BAMBI

преди 15 години

НА *** НАРОД, ПРОСТИ УПРАВНИЦИ !!!

5

българин

преди 15 години

този сески шмекер трябва да забрави какво е политика и да отиде да пасе овце на село. колко още лъжи ще трябва да чуем от "моралния" президент. да каже оказвал ли е натиск на главния прокурор да не закача стойков до изборите за президент? каза че не е доносник на дс а кой е този ГОЦЕ???не бил на лов но в в района в 6 часа сутринта. сигурно е провеждал оперативка.не го интересуват как спонсорите са придабили парите си!!! него го интересува само парите защото без пари не маже да стане най-най- некадърния и лъжлив президент на българия. но история рано или късно ще му отреди заслуженото място..

4

преди 15 години

po veroiatno riazan da e ial...ne e spiral...***

3

Безочие

преди 15 години

Факт, че България остана ПОСЛЕДНА на опашката да се реди за това да бъде НОРМАЛНА Държава. И румънците излезнаха по-умни от нас.Е добре дошли в Бананновата република - България.