67

Анонимен

преди 1 година

Христо Иванов, най жалкия политик в цялата парламентарна история на България!

66

Диана

преди 1 година

До Анонимен 66. От това, което си написал ми става пределно ясно, че си нямаш и идея от политика! Нищо не може да се направи у нас докато имаме БСП! БСП лежи в основите на всичките ни проблеми и непрекъснато създава нови и нови такива. Нейната сила е задкулисието, от където дърпа конците на всеки политик с мръсните си методи на удари под кръста, лъжи, манипулации, преврати и какви ли още не задкулисни интриги и мръсотии. Трябва всички да се обединим срещу този общ враг, мислещ само за себе си

65

Анонимен

преди 1 година

А, че сте с комунистите от БСП няма ли да ви бият? Христо все пак направи уникална измама- под носа на западните спонсори си влезе в ролята на неокомунист с маската на демократ. Лявото се възроди по неочакван начин през джендери, грантове и ограбване на социалните бюджети с безумни харчлъци под маската на подпомагане. Така и лявото и дясното излязаха от мъглата на дясното!

64

пуйката

преди 1 година

Напразни страхове.На ГЕРБ ще са им достатъчни промяната без Кирил и Асен или просто няма да има кабинет,а нови избори.И ако не се пръкне някой нов спасител ГЕРБ може и да нямат нужда и от промяната.

63

Диана

преди 1 година

Системните или институционалните предпоставки за корупция?!... Този човек си няма представа от закони и тяхното спазване.Той обвинява ГЕРБ за корупцията по време на тяхното управление, забравяйки че тя е заложена в законите на прехода на БСП. Иванов знае че не е прав, че се бори с наранилия го Бойко и това е най- страшно! Трябва всички да се обединим за да махнем БСП от Парламента - иначе тя ще махне всички един по един ако вече и не го прави с хора като Иванов /лесно манипулируеми слепоци/

62

Мишо

преди 1 година

Ходи да плачеш при своя господар Иван Костов! ВИСаджия долен! Христо лъжеца и измамника.

61

Анонимен

преди 1 година

Като дойдат на власт ВЪЗРАЖДАНЕ(14) ще се редувате с боко и кирчу да управлявате дистанционното на телевизора в килията.. това вечер. През деня ще управлявате кирки на чист въздух до Дунав!

60

Маг Минчо

преди 1 година

Що не си на плаж с Мирчев? Доган е още там! Или ти изстина дебелия тумбак? След 2 октомври може пак да си на бани.. на голите!

59

Анонимен

преди 1 година

Смях се с глас. Значи сте антиКремъл, но сте заБСП! Иха! Много сте готини. Това е като да сте против лагерите на комунистите, но да управлявате заедно с тия дето се гордеят със същите лагери. Ице, Ице, вече сте никой. Видяха ви кои сте. И най-забавното е че сте против Баце, че много лъже и краде, но сте за Кире понеже той повече лъже и краде. Е как човек да не прихне от смях?

58

Анонимен

преди 1 година

тоя ходи некъпан и небръснат и иска ние да сме като него

57

Анонимен

преди 1 година

Хората ще бият ГЕРБ, ако ви видят отново. Никога БСП,ПП,ДБ, които са едно цяло.

56

Питам

преди 1 година

Христо , попита ли Борисов дали иска да управлява с вас ? Или самостоятелно правителство но ГЕРБ или в коалиция с ДПС.

55

Анонимен

преди 1 година

Какво ще управляваш бе краварсско поддлого??? Ще управляваш метлата на стълбите пред парламента.. ама и това ти е много! Заслужаваш да управляваш реда на опашката от "роми" (както им викате вие либерастиите) зад гърба ти в софийския!

54

Герника

преди 1 година

Не се кахъри соросоидче,като ни измръзнат задниците тази зима и минем на хляб и сол,ще видите как всичко ще си дойде на мястото до пролетта !Жалко ще е че много от нас няма да преживеят зимата !След като Русия приключи с Украйна, наложените ни от САЩ и ЕС,колониални режими в Източна Европа, ще се срутят като . . .тютюневите складове в Пловдив !Що се отнася до останалите фашистки режими в Западна Европа, то те ще бъдат изритани от собствените си народи !Животът ни ще се възстанови отново

53

Анонимен

преди 1 година

Ице ти каква мишка си!! От министър при Борисов, до коалиционен партньор на Нинова. Какво следва? Управител на резиденция Росенец на Доган?? Поне я познаваш..ходил си там.

52

Стиви

преди 1 година

А бе Му....ьо,вие едва едва влизате в парламента а ти искаш да управляваш!!! Няма такива безделници

51

Анонимен

преди 1 година

Барни Ръбъл, хората ще ви бият. Точка.

50

пена

преди 1 година

Христо Бойкикев е готов да остави държавата без правителство и парламент в момент, в който света е пред трета световна война само за да не пострад рейтунга му. Е моля някой да ми обясни как точно на тоя скапан второешалонен комунист му пука за България?

49

Анонимен

преди 1 година

Христо Иванов, през 2014 година като министър на правосъдието във втория кабинет на Бойко Борисов, заявява в телевизионо интервю: " С господин Борисов и гсподин Цветанов се работи много леко и ползотворно". Край на цитата!!

48

Краси

преди 1 година

До Хе-Хе!По-добре червената Нинова,от комуниста Баце Винету !