32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36 - И как точно я губи ? Да не би украинците да са завзели територии на Русия ?

31

Анонимен

преди 1 година

Вижте какво. Украйна винаги е била руска колония. Сега англичаните се мислят за много силни и искат да я откраднат. Това е същото като руснаците да се опитат да вземат Нова Зеландия. Англичаните дали няма да се бият според вас? Същото е и с Украйна.

30

Анонимен

преди 1 година

Украйна е малка държава в сравнение с РФ, но въпреки това засега има успехи на фронта над путинистите. Путин обяви мобилизация (пълна, защото взимат всеки, който диша, има видеа качени от руснаци в нета)... Интересно защо руснаците не искат да воюват за Путин?... Защо на всички граници със съседни държави в момента е меле от хора и коли?... Защо руснаците масово бягат от РФ?...

29

Анонимен

преди 1 година

Русия обяви война на Украйна и засега я губи. Украйна дето войниците й били наркомани, и не знаели къде се намират (според путинската пропаганда)...

28

ФАКТ

преди 1 година

Байдън заплаши след което се ръкува с невидимия и се оттегли да доизкуфява. През това време иранските дронове камикадзе в Одеса направиха на пастет два командни центъра на зеления лакей и една установка хаймарс. Ха честито!

27

Европа капут

преди 1 година

Чичо Джо каза;Утре сутринта лично ще се заема с противните руснаци!Само да не се претърколя по проклетата самолетна стълбичка!

26

Анонимен

преди 1 година

Честно казано взе да ми писва от заплахи и санкции. Ако ще обявявате война на Русия, обявете я и да се приключва. Иначе се скрийте някъде и си вземете санкциите с вас. Цял свят не е длъжен да се занимава с болните ви украински амбиции. Като не можете една работа да я докарате до край, защо се захванахте с нея???

25

Анонимен

преди 1 година

Русия разполагаше с 200 хилядна армия в началото на войната. Явно вече войниците свършват, щом се налага мобилизация... Спред Путин загиналите в Украйна путинисти били само 5 хил. души... А къде са останалите 150 хиляди?...

24

Анонимен

преди 1 година

Любителите на чипс да се западяват! Байдън ще спре тази ценна стока

23

Анонимен

преди 1 година

Путин е също на години. Не разбирам какво толкова ви пречи възрастта на Байдън? Поне не се крие в бункер и не разплва войни със съседни държави.

22

Анонимен

преди 1 година

Всъщност руснаци започнаха да загиват в Украйна едва след като путински войски окупираха част от територията в Донецк. А новата окупационна власт в Донецк за толкова години една тоалетна не построи.За последните две години в Донецк от мирното население в резултат на войната са загинали 13 души.А сега след като навлязоха през февруари нови коупационни путински войски, вече мирните граждани гинат с хиляди. И не украинците ги обстрелват.Путин обстрелва с особенна жестокост рускоговорящите в Украйна

21

:)

преди 1 година

насрания, паркинсон, не можещ да кара и нормално колело, отново излезе и се изказа, комедийно - както винаги :D

20

мда

преди 1 година

Мхм, заплаши, че Европа ще въведе сериозни санкции не САЩ

19

Анонимен

преди 1 година

То кво остана бе Памперс, след като и кокаколата им спряхте, фастъчките ли!?

18

Анонимен

преди 1 година

дедека не разбра ли че Русия от санкции не се плаши. Докато не прати краварските войничета от Афганистан там нищо не прави.

17

Анонимен

преди 1 година

Къде беше Байдън когато в продължение над 10 години ,тези парчета Украинска " земя" беше тероризирана и обстрелван с години?! Колко Рускоговорящи граждани загинаха там? Байдън да си гледа Лицемерната политика! Тези земи е време да се присъединят към Майк Русия!!!

16

Цв

преди 1 година

Той плаши, ама да не е първият дето ще се скатае, като поуплашат него. Памперс!

15

Ано

преди 1 година

Брайтън заплаши че няма да се напикава повече.

14

Анонимен

преди 1 година

Аз тази думичка "анексира" я знам във връзка с едни други войни. Споко, бе! Никой нищо няма да анексира.

13

Анонимен

преди 1 година

В пресата на САЩ открито се гаврят с Байдън, който след речта си в ООН се "изгуби" и не знаеше как да слезе от подиума. Там искат да се проверят старческите домове в САЩ и установят от кой от тях е избягал Байдън, за да го върнат там.