18

снайперист

преди 1 година

необходим е само един колега .

17

МВР ПОЗОР

преди 1 година

МВР ни убиват с честоти, преследват жертвите до смърт в целият Европейски Съюз!МВР слугува на Психично болният Главен Прокурор Иван Стоименов Гешев и ур.ода Юлиян Борисов Георгиев от Перник!

16

joe

преди 1 година

Няма как да издържи още много Русия. Това е отчаян опит да промени играта, но няма да се получи. Ще фронта подхранват още няколко месеца и като удари зимата , наборниците ще започнат да измират от глад ,студ,и болести. А икономиката просто ще рухне. Следващите 50-60г ще са зле за Русията.

15

:)

преди 1 година

никак

14

aa1830

преди 1 година

Европа си показа тройните стандарти и безпринципност спрямо бежанците от Близкия изток, Украйна и Русия. Няма по-лицемерен континент от европейския.

13

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами как, с куршум м/у очите, така както се възпират побеснелите кучета ... !!!

12

Анонимен

преди 1 година

Тук в България такова нещо както в Латвия няма как да се случи.Повечето българи обичат Русия и руският народ.Прекалено сме свързани.

11

До Ноби

преди 1 година

Как Евопейският съюз се разпада като всъщност се увеличава

10

Анонимен

преди 1 година

Според мен Навални ще наследи Путин но след 10 години закачки и бъркане по дупки с запада ще му стане ясно че Путин е бил прав

9

МВР ВИЖТЕ СЕ

преди 1 година

Извратени полицаи от град Бобов дол помагат на Престъпници да тероризират Българи с честоти, бъркат им в мозъка, браво Гешев !

8

Да ама

преди 1 година

В Русия всички са един дол неандерталци! Като се махне Путин ще дойде друг бандит . Русия просто трябва да я няма като държава !

7

Ноби

преди 1 година

тая антируска истерия няма да свърши добре. ЕС се разпада с бързи темпове . васалите на сащ вият на умряло, идва видовден

6

Roma bene

преди 1 година

Иде краят на джудженцата. И колкото по-бавно, толкова по-мъчително.

5

Ммм ..!

преди 1 година

Русия не трябва да съществува вече като Държава, а всички поробени от нея народи (Якутия, Дагестан, Бурятия, Чичения ..) трябва да получат статус на самостоятелни държави.

4

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

На Запада , руснаци не им трябва и те внсеки ден ясно го казват. Няма значение дали са опозиционери, богати, бедни обикновени хора или интелигенция, те нямат място не само на Запад, но и на лицето на Земята. Премахването на класиците на руската литература, които по никакъв начи не могат да бъдат свързани с Путин и Кремъл е най-яркото доказателство за западните сремежи. На Запада не трябват руснаци, а това което се намира под земята на Русия.

3

Анонимен

преди 1 година

Браво на Путин! Истински държавник!

2

Тотален Позор

преди 1 година

МВР подкрепя Тероризма, преследват Българи в целият Европейски Съюз като д.обитък !

1

МВР вижте се

преди 1 година

МВР подкрепя Терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник, обвинен за над 20 убийства!