110

Анонимен

преди 1 година

Кое се разпада бе Зеленски,те със150 хил. войници срещу почти милион войници от ваша страна плюс чуждестранните наемници и частните военни компании и цялото НАТО,превзеха почти 30% от Украйна и така като гледам скоро цялата ще я превземат.

109

Анонимен

преди 1 година

Искате ли президентска република в България както Слави предлага???? Такъв откачалник като този и путин да ни вкара във война или да се изживява на монарх.....Трябва да си *** да искаш България да е президентска република....

108

Шишко

преди 1 година

Ако са, като нас, след 35г.всички със шкембета.. е гассиии и армията....

107

sss

преди 1 година

Ами не, просто му трябва армия за "новите" територии... В момента който ги "анексират" войната няма да се води по-сегашните правила..Аз рева те ми дават оръжие и се се стреляме... Украйна няма авиация.. искаха забрана за полети във въздушното пространство и нато, САЩ и Германия отказаха.. да ясно е какво ще се прави от тук нататък.. по натовски маниниер хвърляне на гадости от високо и какво ще да става долу.

106

Cartman1912

преди 1 година

Въртете го сучете го, но това си е мобилизация за водене на нападателнна война на чужда територия. Едно е да те мобилизират да защитаваш родината, друго е да те мобилизират, за да изпълняваш болните амбиции на човек загубил връзка с реалността. Това дори СССР не си го е позволил. Русофилите може да сте в екстаз от факта, че ще умират повече хора, но задръжте еякулирането в гащите няколко месеца. Защото не се знае Русия с какво ще ги оборудва мобилизираните и как ще тръгне войната.

105

Татул

преди 1 година

На Зеленски му треперят гащите, защото знае, че това е краят му. И Нато няма да му помогне.

104

до бате

преди 1 година

Някой да те кара насила да четеш публикацията....?

103

Христо Христов

преди 1 година

По-скоро сега свърши спецоп-а и започва войната... но както винаги - лъжливо неадекватен

102

До ФАКТ 118

преди 1 година

Това,което пишете означава пряка намеса на НАТО на страната на Украина,което пък означава разширение на конфликта извън сегашните му граници.Ако се случи разделяне на територията на Украина,то това означава дългосрочен военен конфликт,както и още пакети санкции към Русия.И двата сценария не са печеливши за обикновените хора.

101

Кекъл

преди 1 година

До Офффф / Коментирай си ботоксовото, нассрано от страх, грозно джудже от бункера. То е голям герой чувам и наема *** като тебе за пушечно месо. Чувам голяма гордост било.

100

дядото състадото

преди 1 година

Кък почна всичко ? Разведряване , разпадане на СССР айде спина дойде .Майдани на мегдани . Грипове клане на животни . Чууми . Анексирания , да ама те ти ковид ама файда никаква. А сега спец операция та до война стигна. Санкции инфлация край на газопроводите дето милиарди са инвестирани от всички . Кой има файда от това?

99

Крузи

преди 1 година

Украинския *** ,така и не разбра! Мобилизация означава че ще яде тотален пердах ! Това не е каквото беше досега.Сега ще види какво значи истинска война! И бай,бай на измислицата Украйна! Бай ,бай и на гейска Европа! Американците , верни на на англосаксонския си нрав / подли,долни и лъжливи/ ,подхлъзнаха и Наркомана и еврогейчетата в убийствен за тях конфликт! Естествено печелят американците! Но ! Има едно Но! Ами ако нервите на Путин не издържат? Жална им майка тогава!

98

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно прав е Зеленски... Заради егото на един изперкал дъртак в Кремъл умират десетки хиляди млади хора (руснаци и украинци)... Тази мобилизация с нищо няма да помогне на руските фашисти в Украйна...

97

До малкото м

преди 1 година

Ще се въздържа от коментар :D Явно капацитета ти е крайно нищожен.

96

до Факт

преди 1 година

Любопитен съм как се прави таккова проучване в окопирана военна зона? Влизат няколко маркетолози с автомати и питат: "подкрепяш ли ме, или не ме подрепяш"? Или пък директно си пишат резултатите, които са им казали в Кремъл?

95

До 122

преди 1 година

Точно! Саакашвили избяга в щатите, а по-късно го изпратиха (този път в Украйна) и го направиха Губернатор на Одеса. За тия неща никой, нищо не съм чул да каже. А самата пионка Саакашвили, сега пък казал (Аз съм украинец) и взел украинско гражданство.

94

м

преди 1 година

Тия "професионални" войници от запаса от Рашистан ще са тотал щета. Всичко ще приключи много бързо за тях в Украйна.

93

Анонимен

преди 1 година

Гласуваш за присъединяване към Русия и те мобилизират! Затова няма да гласуват за присъединяване, но резултатите ще бъдат фалшифицирани

92

Анонимен

преди 1 година

ВОЙНАТА ПРИКЛЮЧВА ТАЗИ ЗИМА...

91

Augusto Pinochet

преди 1 година

ТОЙ ВЕЧЕ ИЗТЪРГУВА 20% ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА! МНОГО ЖАЛЪК ИНДИВИД!