124

Карпов...???

преди 1 година

Слуга на Путин... естествено........ Гари го праскаше редовно...

123

Анонимен

преди 1 година

Гари се е заблудил тотално.А дали ще пита другаля Борисов, като е толкова против путин, защо му построи теъбата до Сърбия с наши пари?

122

сара

преди 1 година

Гари, правилно си разбрал, че са от правилната страна на историята, но не си наясно май за коя история става дума...

121

СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ..

преди 1 година

ВЯРВАМ НА СВЕТОВНИТЕ ШАМПИОНИ... НЕ И НА МЕЖДУНАРОДНО-ИЗДИРВАНИ МОШЕННИЦИ......!!!

120

AZ

преди 1 година

Вашата партия обслужи интересите на русия да снабди с газ приятелските Сърбия и Унгария през газопровод за сметка на българските наивници. След което Путин да започне дивашката си инвазия в Украйна, така че няма какво да се биете в гърдите. А ако 12 години пладнешки обири на евро проекти се счита за стоене от правилната страна на историята, то просто нямам думи ...

119

Този ми беше

преди 1 година

прот*и*вен още когато играеше срещу Веско и правеше мр*ъ*сни игрички за разсейване на съперника.Иначе жалко за таланта му,след това изказване за Гепи и тиквата,окончателно отива в канала!

118

Вьзмутен

преди 1 година

Герб , пп , дб , бсп - едни и сьщи лапачи драпането е за пред хората и после си делкат - за -30 г не ви ли дойде альла та си избирате сьщитеОт -20 та икономика в светъ се превьрнахме в дьржава от третият свят с стандарта на конго и ботсвана

117

Зоро

преди 1 година

Да лельо Пени, ти си най голямата разборачка!

116

До Анонимен 121,

преди 1 година

"Що не си гледаш работата Предателю???" - - Защото сега си няма работа и се чуди сега откъде да захлеби.

115

фен на ДБ

преди 1 година

До: номер 138 (КИРО ***) Виж какво пич, не се хаби, излишно е!!! ГЕРБ никога повече няма да захапе сладкия кокал на властта!!!Никого не можеш да объркаш с тези твои каламбури, ще гласувам за ДБ и Христо Иванов, ако щеш да застанеш на челна стойка и да жонглираш със запалени факли, разбра ли???!!!

114

ЧОРАП НА ЛОСТА

преди 1 година

КИРЕТО И АСЕНЧО СА НАЙ-ДОБРИТЕ!

113

До Анонимен

преди 1 година

"На Гари не му пука..." - че на кого му пука какво казва един пенсионирал се преди 20 години шахматист, който едва ли е наясно какво става с България изобщо.

112

евротъпанар

преди 1 година

популизма тръгна -Уж Каспаров казал че само ГЕРБ стои правилно вкокошарника

111

Ха ха

преди 1 година

Ха ха за баце кюлчака и кирчо рублата няма да дам глас никога това е сигурно

110

Анонимен

преди 1 година

На Гари не му пука какво пишат форумните ***. Мачкай русoпитецитe!

109

Анонимен

преди 1 година

Не зная кой нормален ще гласува за герб!Ще крадат,ще създадат жалка прослойка население,бедно и окъсано,ще завземат всички сектори от соц иконом живот и "лошия генетичен материал" си иска пак модела!

108

МОДЕЛ ЧОРАП Е ХАЙ

преди 1 година

НЕ ВИ АРЕСА МОДЕЛЪТ БАЦЕ- АМА МОДЕЛЪТ МИРИЗЛИФ ЧОРАП Е НАПРАУ НАЙ ХАЙ- Я ГЛЕЙ- 17.9% ИНФЛАЦИЯ, НА ХРАНИ- 35/40%, НА ГОРИВА В ПЪТИ- ВИВА ЗЕЛЕН ЧУРАП, ВИВА ЧЕРЕПИ, ВИВА ГРАБЛИВА ОЛИГАРХИЯ- НИЕ ОБИЧАМЕ ДА НИЕ ГАДНО ДА НИ ЛЪЖЕ НЕ БАЦЕ ОЛИГАРСИ ДА НИ ДЕРАТ И ДА НИ РАЗПРАВАТ КАК СМЕ ЗАБОГАТЕЛИ, А ГЕРБ БИЛЕ КРАДЛИВИ....НО ПРОКУРАТУРАТА БИЛА ГЕРБЕРСКА И ЗАТОВА НЯМАЛО ОСЪДЕНИ СЪДЪТ И ТОЙ ЕВРОПРОКУРАТУРАТА И ТЯ ГЕРБЕРСКА..НО ЗЕЛЕН ЧОРАП НИ ЛАШНА В МИЗЕРИЯТА Е ТЕ ЗАТОВА СИ *** ОБИЧАМЕ

107

Анонимен

преди 1 година

Платена публикация на руското посольство в София - от другарката Митрофанова, приятелка на Бойко Методиевич!!!Не и се връзвайте!!! Ако ГЕРБ спечели каквато и да е власт, ще си я поделят с ИТН на Дългия Чалгар и Тошко Африкански, дето също получават западна валута, пак от Митрофанова!Гласувайте ПРОТИВ ГЕРБ!!!

106

Анонимен

преди 1 година

ГАРИ НЕДЕЙ РАЗВАЛЯ ЮМРУКА КОЙТО СТИСКА МИЛИОНИТЕ НА ЧЕРЕПИТЕ- ЮМРУКА РЕЧЕ- ДО КА ИМАТЕ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО/ДЕМЕК НЕГОВО БЕЗКОНТРОЛНО/НЯМА ДА ИМА РЕЖИМ НА ТОКА- ХА ТАКА ЮМРУЧЕ *** НА ЧЕРЕПИ И ГНУСНА ОМРАЗНА ОЛИГАРХИЯ- РАЗПИЛЯ ДЪРЖАВАТА ЗА ДА НЕ НИ ПРИЕМАТ В ЕВРОЗОНАТА А ПОСЛЕ В ЕВРАЗИЯ- ЧИЙ Е КРИМ МИРИЗЛИВ ЧОРАП ГНУСЕН, Е ТЕ ТАКА ЩЕ НИ ДОКАРАШ И НАС...

105

Анонимен

преди 1 година

Не ме интересува нито ГЕРБ,нито този предател оплювайки народа си гадно!-:(((