215

Анонимен

преди 1 година

Притиснал го е Макрон на масата и го пита: Обичам 70 годишните! Вино?

214

Анонимен

преди 1 година

Не Путин е притиснат до стената , а Запада и в паниката и злобата си че нищо не може да направи на Русия ще направят глупост , а на Руските ракети пише : " После меня - ТИШИНА " ! Тази ядрена войбна я искат Американците като си мислят че ще останат сухи и ще им се размине , а не Путин , но едва ли ще стане точно така !

213

Анонимен

преди 1 година

Води се война между ръководителките на стадото ЕС и САЩ срещу независима Русия, която е опасна за бъдещето на световния ред. А световния ред е подчинение на масата на една шепа богаташи. Дано да сте ме разбрали. Да живее Путин!

212

Анонимен

преди 1 година

До анонимен -- по-добре ще бъде за теб да се откажеш от дрогата, която употребяваш. Защото тя ще те унищожи по-бързо отколкото си мислиш.

211

Анонимен

преди 1 година

До 241 аз бях в 3та, имах зил 131 фургон със станция. Карах го редовно и не се е чупил и 1 път през годината която беше мой. Тъй ,че си е твой проблем. При нас като имаше ТУБС верижната техника се товареше на влакова композиция, камионите на ход и към полигона. Проблеми не съм имал. Преди станцията имах зил 131 платформа и той беше куче марка из какви калища драпаше.

210

Анонимен

преди 1 година

Войските на НАТО ще паднат от Русия защото ще са болни от грип и ковид! Нищо че Урсула разправя че е здравословно да стоиш на студено!

209

Анонимен

преди 1 година

Запада не дава на Украйна оръжие за да спечели а да се защитава! Не и дават офензивни далекобойни и тежки оръжие колкото и да им се моли Украйна! Със защитни оръжия никога не можеш да спечелиш една война! Западът ЗНАЕ че Украйна не може да спечели..

208

Анонимен

преди 1 година

Русофилите никога не са се славели с качествени опорки, но в момента неуморно копаят дъното, в тролфермите няма ли поне един по-креативен бемамицатави!

207

ВСИЧКО МОЖЕ

преди 1 година

Кой каквото има може да го изполозва!Ние вече нямаме нищо.Не трябва да го рпавим на въпрос. Имаме НАТО да ни пази1МУУУУХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХБУУУУУХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХА

206

Анонимен

преди 1 година

Платените медиите ви лъжат защото сте глупави и наивни и не знаете какво става по света. Путин изгражда коалиция срещу т. нар. запад, която ще го превърне в гето, благодарение на собствените им санкции. България не трябва да си държи всичките яйца в кошницата на ес, защото ще ги загуби.

205

Анонимен

преди 1 година

Руската ядрена мощ е надценена. Една глава не е паметник, да я произведеш и да си стои. Ядрените оръжия трябва да се обслужват редовно, американците харчат десетки милиарди на година, руснаците по-малко. Само Щатите знаят какъв е потенциала на Русия, дъртите русофили нищо не знаят, но пък словоблудстват ежеминутно.

204

Кочо

преди 1 година

Крайно време е.Европейските и американски *** ще бъдат наказани.

203

Анонимен

преди 1 година

Накрая лилипутин ще загуби войната и ще избяга в Китай при най големия си приятел сиси.

202

Анонимен

преди 1 година

До Тц,тц Точно храненик. Същия като Ленин. До ден днешен тези са петата колона в Русия. Помпат ги с пари от запад. Тогава от Франция и Германия, сега от САЩ.

201

До до 220 шофьора

преди 1 година

Младежите може да ги лъжеш ти! Които сме били в казарма преди 1989 много добре знаем какво можехме! А на 2,ра армия и даваха 2 дни живот!

200

123

преди 1 година

Ще, ще и още как:-))) Да ви треперят еврозадниците. Трета Световна идва неизбежно. Ай-тита фалират. Тотален глад и прочее. Искате или не Европа и САЩ сами си го натресоха в непогрешимостта си. Ай ти да си заврат парите в дирника. Във война справедливост няма. И а победители.Лофика също няма. Има просто недорасли...

199

Анонимен

преди 1 година

Притиснала го е Урсула до кревата в секси синйо жълто белйо и вика Победааа!

198

Анонимен

преди 1 година

Путин е престъпник, а престъпниците са страхливци, няма опасност засега. Мишкува за да остане на власт защото знае че извън Кремъл няма живот за него!

197

Анонимен

преди 1 година

САЩ, дадоха няколко афтомати и ракети на Украйна и фокус бокус рашките окупатори в чудо се видяха, ако американците решат евентуално да им им даде извьземна технология на укрите русите ще ядат здрав пердах!!!!!!

196

до Анонимен

преди 1 година

И прочетете колко кервана стока е получил СССР и колко са отишли на дъното на океана . И ако евентуално сте добре със смятането ще разберете нищожното количество "помощ" от англосаксонците . Всъщност то не е помощ защото всичко това се заплащало със злато .