74

Наблюдател

преди 1 година

Светльо Витков ли? Каквото му е нивото като музикант, такова и като политик.

73

Анонимен

преди 1 година

Хомодил си е чалга оркестър

72

Анонимен

преди 1 година

Да вдигнат процентите на два за субсидията. Много отпаддъци като Светлю решиха да живеят от държавна субсидия. Субсидията е единствената им политическа цел.

71

Анонимен

преди 1 година

Светльо Субсидията - с това се изчерпва програмата на политиката му

70

Анонимен

преди 1 година

Зле е тоя Витков - като политик, само циркове и репчене. Може да е решил, че така ще се сетят за него и ще вземе 1 процент. Иначе и Волен така ги правеше нещата - за разлика от него обаче Светльо наистина може да се бие.Ако такива личности ще управляват обаче - смятай, че пак сме наникъде.

69

Alex

преди 1 година

Витков е ретро история, от хубавата, ама си е леко ***. Но поне има топки за разлика от всичките ни политици без Лена разбира се.

68

Светнат

преди 1 година

Светльо изкара бая години в доджо-то, практикувайки айкидо.Не вярвам да му е посегнал сериозно, онзи депутат на Лупи сега щеше да е в ортопедията.

67

Дерзай, Бойко

преди 1 година

После ГЕРБ имали алтернатива. Този кокорчо не крещеше ли истерично от трибуната по подобен начин? А шоумена от учиндол с какво е по-различен? В България има липса на нормална алтернатива и ГЕРБ стават желани. Поне за 12 години се понаучиха Останалото са хитреци на Нинова и ристю, които ги интересува само келепира. Малките партии са неадекватни екстремисти и ей такива, чието място е в Курило. Както и на променкаджиите.

66

Анонимен

преди 1 година

Ние сме бригада зидаромазачи и комунизма ще построим. Имаме си много партийни задачи и всичките ще ги решим.

65

До пуйката

преди 1 година

Ми той си е чалга певец бе. Освен това откакто се захвана с политика нищо ново не записва и няма кой да му ходи на концертите.

64

Анонимен

преди 1 година

Тип Волен простотии, селски изпълнения, то от субсидиите може да е минал и на други си станции.

63

пуйката

преди 1 година

И откога в основата на скандала е човекът,който са обидили?

62

до 80

преди 1 година

За България нищо,но за него субсидия купи си Мерцедес от нея.В Столична Община пак нищо,оня козьобрадатия дебелаак съмузиканта му от Хиподил само глупости дрънка.Витков е от модела Контрера,Джамбазки и други такива подобни екземпляри,дето някой ги лансира в политиката,защото са комунистически синчета.

61

Анонимен

преди 1 година

тоя Витков след партизанстването му по политиката каква е направил за БГ едно нещо кажете поне че и го канят по телевизии без да му зададат този съществен въпрос

60

Анонимен

преди 1 година

България държавата на плешивите диви селяни !!

59

Анонимен

преди 1 година

Светльо скакауеца пак се бори за сусидия от държавата.За нищо не става тоя!

58

Анонимен

преди 1 година

Това ли са политиците ни кандидати да ни управляват?Изобщо няма да си правя труда да гласувам!

57

ШибиРиби

преди 1 година

Те професионалните метъли като Витков са по прости и от чалгарите щото бият глави в цимента докато останат без мозък. Демек пъпета на Лупи мошеника му е направил комплимент.

56

Бой последен тралала

преди 1 година

Голям шеф пънкар за бой се стяга и като видял това неговия шкембелия с дебел дирник Хеви метъла му на бегом се затърчал да си купува бикини и сутиен и да кандидатства за *** клуба щото е общински съветник при Фандъкова дето ще строй стадиона ЦСКА Тире та да се подготви за червената армейска хомосексуална пульовщина

55

Анонимен

преди 1 година

Еййй за тоя пустт 1% дето ще му донесе субсидийка е готов на всякакви маймунджулъци.... Писна му да пее по кръчмите и тъста му Бриго реши да го вкара на държавна хранилка.