51

л0ш Пр0рок

преди 1 година

оная нощ се събудих облян в студена пот, сънувах, че Киев е Изпепелен от Ядрена Ракета, а Путин дава реч и заявява, че вместо да Жертва Хиляди Руски Войници е Решил да Постъпи като Труман с Хирошима и Нагазаки и ако НАТО искат война с Русия да й я обяват, а не да използват и да се крият зад Украйна! а вятъра е с такава посока, отнася целият Радиационен облак от Киев над София и от Радиацията измира почти целият град... Ад!!

50

Анонимен

преди 1 година

До Справведливия 37 - За какво им е училище , аз като чета какъв *** е баща им , само ще си загубят времето - Така че не си харчи парите , пък и не знаеш какви ще се окажат като поотраснат !

49

Eвreни Дaйнoв

преди 1 година

Eвpocpegcтвa caмo зa oт тpeтa 4ишka нarope! Yes!

48

Анонимен

преди 1 година

"За да не бъде "Фронтекс" съучастник в тези действия, членовете на ЕП искат от нея да преустанови дейността си в държавите членки, в които те се случват"________Супер, с това ще се развържат ръцете на граничарите, вместо да се налага да се съобразяват с Фронтекс, чиято основна дейност е по-скоро да подпомага трафика на нелегални имигранти.

47

MYRON DiscJuggernaut

преди 1 година

МУАХАХАХА..ВУГГАРИ, АИДЕ РАТИФИКАЦИЯ..ИНАЧЕ ЩЕ ВИ ИЗГОНЯТ ОТ ЕВРОПАЙКОС ЕНОСИС .

46

Анонимен

преди 1 година

Нали прокарахме закон, който да се грижи за домашното насилие? Вече започва да става очевиден фактът, че Брюксел се опитва да прокара законова вратичка за гей бракове и други полове. Забележете, че се противопоставят само държави с традиционни ценности.

45

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че на фона на образувалата се криза, ще искат да ратифицираме това нещо Редно е веднъж приемственост да има. Да разберат, че като се каже не, значи не. Защото "членовете на ЕП изискват" от България и др. звучи малко ... като нищо общо с "общи интереси". И освен това, изискват, образно казано да се натрие носа на Путин точно в този момент.

44

Еко Евро-ЛИБЕРАСТ

преди 1 година

Браво Европа назад към тъмните векове и средновековието. Живейте на тъмно, на студено, не се къпете, бъдете транс сексуални и се сгрявайте чрез хомосексуализъм. Ходете пеша, с колела, тротинетки. Светло бъдеше ви чертаят европските експерти с меки китки.

43

Анонимен

преди 1 година

Дето имаше една приказка ---Сакам да ми кажеш ДА--. Я що не ви --тамм по пряка женска родствена линия на онова място от където сте се пръкнали---

42

Анонимен

преди 1 година

A! Чаках този ключов момент! Искаш Европейски съюз, Европа - приемаш нейните ценности безусловно. Иначе няма Европа. Сега ще си проличи кой за кого е.

41

ЕС

преди 1 година

ЕС ЯСНО ПОКАЗВА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ОПРЕДЕЛИ И НЕ МУ Е ЯСНО ВЪОБЩЕ КОИ СА МУ ПРИОРИТЕТИТЕ!!!! ТАКА ВОЙНА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПЕЧЕЛИ!!! Жалко за Нас!

40

Я пак

преди 1 година

ще лапате коженият меч, има НПК в който са уредени всичките тези въпроси, никакви конвенции и постулати които явно дескриминират мъжете в обществото!

39

О хо хо

преди 1 година

Е сега вече ЕС ще отреже клона, на който седи. И някой яко ще пропадне ...и кой ли ще е той?

38

Путин

преди 1 година

Я пока разговаривал с моей друзя из Возраждане. Все будет в порядке в Болгарии!

37

Анонимен

преди 1 година

Значи европа ще седи на студено, тъмно и гладно тази зимя, а на тия оллигофрени най-важното е пееедееерааастииията! Jебем ви и евоГЕЕЙския съюз! Да пребъде България! Да пребъде Русия!

36

???

преди 1 година

И сега ако откажем...............заповат едни наказателни процедури с/у България,нали???И после..........защо имало евроскептицизъм???Големи тъ.паци са тия от ЕП!!!

35

Анонимен

преди 1 година

Щом се нарича Истанбулска явно има защо. Докрай оставаме там.

34

Анонимен

преди 1 година

Това е конспирация бе смейте се на лудите, които са много луди да ви предупреждават.

33

Анонимен

преди 1 година

Иначе спират еврофондовете на мутрите ух уплаших се. :-)

32

Анонимен

преди 1 година

После ще искат да ратифицираме да стоим на тъмно, студено да ядем буболечки и да пием отходна вода.