155

Анонимен

преди 1 година

Никой не живее в миналото русофилчета неуки... Важното е, това, което става в момента и което предстои... Именно заради този изтрещял, руски из'poд сега умират хиляди млади хора и от двете страни, а живота за милиони други е много по-скъп и труден.

154

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 204: "всъщност те (Русия) са си гледали интересите и сферите на влияние". А кой не си е гледал интересите и сферата на влияние? Кой: Великобритания, Франция, Германия? Кой? Факт че освобождението на България сме го получили от руската армия. Да не забравим и един финландски батальон от нея. Тези финландци разбира се не са дошли по своя воля, а по волята на руският император. Но този батальон се оказа много важен за русофобската пропаганда.

153

2024

преди 1 година

Музика за настроение>> YOUTUBE>COM >> All Dragon Ball Anime Openings Full Version

152

Мен

преди 1 година

Пътеката е пътник. Дните му са преброени.

151

Toни

преди 1 година

До НаблюдателКаквото и да си говорите краят на Путк-инската империя е близо-не говоря за Русия.И тук присъстващите ценители на екс СССР да ви питам ,ке-леши,колко време сте живели в комунизъм,и ако сте живели,дали не сте били служители на държавна сигурност,гадове недодялани-та ви е толкова мъчно за соца.Никак на съм фен на фашизма но да ви питам-колко концлагере създаде Хитлер за германци и колко в България с помощтта на Ссср създадоха за българи.Нещастна русофилска ***.

150

1996-97

преди 1 година

До ПадаряДа Виденов избега в Канда след като срина заплатите на 5$ на месец...

149

Падаря

преди 1 година

България е много по-хубава страна от Русия за живеене казват го и самите руснаци.Само нашите лалугери тука искат да правят от София Челябинск и от Варна Магадан и после да бягат в Дубай и Канада ...

148

Малко за политика

преди 1 година

До Славянин: Така е, Русия изобщо не участва в подписването на несправедливият за България Ньойски договор. От минусите, които ти слагат, се вижда само колко невежи хора има във форума.

147

Анонимен

преди 1 година

Виждаме как малка и бедна България се "оправя" сама - Без НАТО, без ЕС, без лошата Русия.

146

Анонимен

преди 1 година

Заблудените и не особено умни русофили винаги са тълкували Руско-турската война (и всички други) на наша зема, като алтруизъм на руснаците, а всъщност те са си гледали интересите и сферите на влияние... Комунистическа пропаганда възпитаваше всички поколения в сервилно поведение към Русия и тя винаги го е използвала в България...В 21ви век да започне война в Европа е "нормално" само за този абсолютен пcиxoпат и фашист.

145

Тангра

преди 1 година

До славянинМакедония кой ни я взе след ВСВ която беше втори рунд на ПСВ.

144

Анонимен

преди 1 година

До Прабългарин - какво е `бонбандировка` , някой е хвърлял бонбони над Варна ли ?

143

Зеленски да си ходи

преди 1 година

Украйна, ако иска да оцелее, трябва да жертва клоуна Зеленски. Той понатрупа доста долари от продажба на западно оръжие, няма да остане гладен.

142

Малко за политика

преди 1 година

Русия отдавна е сложила на масата условията за мир: неутрален статут, отказ от разполагане на чужди оръжия, признаване на независимостта на Донбас и Луганск, признаване на статута на Крим като част от Руската федерация. Засега Киев не показва готовност за такива отстъпки и затова няма условия за преговори.

141

Анонимен

преди 1 година

Време е Путин да си ходи , единственото което ме тревожи е че съдейки от лидерите от тази част на света от Ленин насам (че и преди това ) едва ли и следващият ще е цвете за мирисане , но поне ще му отнеме години да възстанови загубите от войната с Украйна преди да пробват някоя нова глупост

140

Украйна не преговаря

преди 1 година

Срещнаха се веднъж в Истанбул, но след това Киев прекрати преговорите. И даже изтече информация, че укронацистите са разстреляли този, който водеше украинската делегация.

139

Прабългарин

преди 1 година

До до 183 от славянкаПСВ започва 1914г. И с Русия активно воюваме и по суша и по море.След войната сме 51% по малки по площ,Бонбандировките на Варна са 1915г. 2 години преди революцията...Русия не взема територии от България ,а сърби,гърци и румънци я вземат..

138

Изнася който трябва

преди 1 година

До Анонимен 188: А ти пък какво знаеш? Това, което е произведено в Донбас и Луганск принадлежи на Донбас и Луганск, не на Киев. Изнасят го през пристанищата на Азовско море и производителите си получават парите, не укронацистите.

137

Стига глупости

преди 1 година

До Исторически Факти!: Глупости са това. След Първата Световна война Стамболийски подписва Ньойския мирен договор без дори да му дадат да го прочете. Франция и Великобритания налагат отнемането на Беломорска Тракия в полза на Гърция и Западните покрайнини в полза на Сърбия. Чети историята. ........................................... А и няма връзка с темата.

136

Анонимен

преди 1 година

Ленин е създал,Сталин,Хитлер експроприарирали,експлоатирали,Хрущов е възстановил с поставяне на производзадачи и за развитие на зърнени култури,Брежнев е споменал малорус по малката земя където бил по време на ВСВ и с целините,Андропов е зачел с поставяне на твърд ред в работно отношение за дисциплина наедно без изключение и указания за граници на териториално различие на републиките и административните единици,Горбачов с кампанията и перестройката разорил лозята и страната,Елцин пропуснал Крим.