202

От Вселената

преди 1 година

Ний Наследниците на императорския род Дуло ще ликвидираме този 133 годишен Руско-Турски KEНEФ и Възстановим Българската Държава.

201

Какви референдуми...

преди 1 година

монголоидните фашаги още бягат от страх в тайгата някъде.

200

Анонимен

преди 1 година

И ето че шизззиккка си призна че е Мирослав Блажев, Атила, който отвлече автобус. И в затвора прие исляма.

199

Анонимен

преди 1 година

285 нищо не бъркам. Проблемът е в твоите гьобелски измишльотини.

198

До 267

преди 1 година

Бъркаш 13 в.и 16 в.- монголското и руското нашествие.Казанското ханство е завладяно от Иван Грозни средата на 16 в.и чак тогава е присъединено към Русия.Казан е разрушен от руските варвари ,а двореца дублиран в Москва,днешния храм Василий Блажени.Откраднат от варягите.Цивилизацията не идва от Русия.

197

Анонимен

преди 1 година

Само един самотен рублофил в коментарите. Започнал е да изплисква с това шшшииззззиккк, дето го повтаря от час. Тъжна карикатура...

196

От Вселената

преди 1 година

Хазарите Менахем Мендел(Дмитрий Медведев) и Владимир Шаломович (Путин) са безпартийни *** шибащи Руското славянско *** обитаващи една от многото Кочини създадени от нас Българите, за ВРЕМЕННО ПОЛЗВАНЕ!!! Време е да изпратим Путин при Милошевич а Русия при Югославия. Руската нация е продукт на Любовта между Българо Арийско *** и Хазарска *** *** кланеща се на Фалоса. Заплождането е станало в Старата Българска столица Бащу(Киев) а виновник е Угор Лачич (Игор Рюриков) от рода Дуло!

195

От Вселената

преди 1 година

"Пътят на Русия към Цариград значи за нас политическа смърт, ако русите влязат още веднъж в България и те вече не ще излязат. Ние трябва да разберем, че опасността за нас иде от Русия и към нея трябва да водим една отбранителна политика, като се опираме на всички нейни враждебни елементи. В разбирането на тази политика е спасението на България и рано или късно тази политика ще бъде политиката на голямото мнозинство на българския народ!" - Кръстьо Раковски

194

Анонимен

преди 1 година

Цикълът ще е с крайна стойност границите от 97 ***, минимум

193

Германец

преди 1 година

Помня едно друго нещо, което зацикли в зародиш. Беше дълго 65 км и май се сътоеше от танкове. Я ми припомнете детайлите :)

192

Тютюнопроизводител

преди 1 година

Обадиха ми се, че в Ростов на Дон някой е ползвал моята продукция.

191

До 252

преди 1 година

Волжка България е завладяна от Иван Грозни б.ъ.л.гароу.бие.ц,лудия цар който срива Казан ,българския дворец,библиотеката,грабят и безчинстват,отвличат деца,убиват жени като последни диваци.Унищожават една просперираща държава и нейната история. .Това е през 15 в.След това е самопровъзгласен за цар на руси и българи.Може ли да си толкова зомбиран,още не си разбрал очевидното.

190

Анонимен

преди 1 година

Айде да те оставям, че вече си бесен, ще вземе да ти стане нещо...

189

Анонимен

преди 1 година

Това е основният ви проблем с бягството на руснаците - намаляват ви шанса на изборите.

188

Анонимен

преди 1 година

Интересува те, интересува те-е. Само си мислиш как да се добереш до властта.

187

Анонимен

преди 1 година

Болшевишки референдум - комунистически безсмислици.Цялата война е един анахронизъм ,който няма място в днешния свят.Толкова жертви и разрушения заради едно его,поколения без бащи,близки,емиграция,объркан живот, тотална ненужна дивотия с примитивни подходи и мащаби за власт и подчинение.Жалка ,жалка картина .

186

Анонимен

преди 1 година

Ама на предстоящите избори аз ще гласувам за Дядо Йоцо, а не за БСП.

185

Анонимен

преди 1 година

Едва от17 в.са един народ когато Екатерина завладява прабългар.територии в днешна Украйна с чуждо население.Период на имперска и болшевишко сталинска власт,едва Горбачов им връща свободата.Горе долу 300 г.един народ.Истинските украинци нищо общо по произход с московията.Генитично ние сме братовчеди с украинците.Украйна е населявана от скити,прабългари,сармати от векове-родствени племена,а Ленин,Сталин направиха всичко да асимилират един народ както и да наложат македонизма в западната част на БГ

184

дядо йоцо гледа

преди 1 година

МОК обмисля нова лекоатлетическа дисциплина - ''перегрупирование'' - представлява бягане 75км през пресечена местност през септември.

183

Алекс

преди 1 година

Няколко от назначените от Русия кметове в окупираните територии дадоха фира след като бяха ликвидирани от украински партизани и референдумите зациклиха.Няма други кандидати за предатели.Вече знаят,че украинските партизани не прощават на предателите.