468

Анонимен

преди 2 години

До SS Ще дойде пролетта и пак ще повтаряш като развалена грамофонна плоча същото. 100%. Не разбра ли, никой не се интересува от това колко "уникален" си мислиш, че си?

467

Славянофил

преди 2 години

Руснаците са станали крепостници. Умен народ, с голяма история и всеки опит да създадат нещо, за което имат мозъка, биват контрирани и превръщани в крепостници от Путин и неговите НЕ-РУСКИ олигарси. За това всяка успешна Руска компания е или държавна, или на олигарх, или в чужбина. Yandex даже е в чужбина регистриран и то даже не в офшорка да пестят пари, а в Холандия, за да се спасят от робовладелския рекет на азиатския хан Путин. Превърна ги в араби само на износ на нефт и газ да разчитат.

466

Анонимен

преди 2 години

До Славянофил Народа го "обича", но за всеки случай има 150 хилядна частна армия да го пази, и още милион и нещо в най-различни специални служби, със същата цел. Иначе много го обичат в Просия Джуджака.

465

SS

преди 2 години

До 527 Анонимен ! Като ти се охлади малкото женски мозък в тиквата на пролет ще си поговорим пак ! За газта,зимата и европейските ценностти !

464

Славянофил

преди 2 години

До Китаец Пяна ли ти тече от устата? Обичал го народа. Като има кой да мисли вместо тях и за всичко да им посочва виновни тоя народ много ясно, че ще изглупее и ще обича собственика си. Или пък ако не го обича... дали ще си го каже, като Навални за пръв път беше арестуван, защото по думите на съдът "Брат му ощетил френска компания с няколко милиона", а френската компания даже го отрича. ЦИРК! И докато на Зеленски викат наркоман, Русия е най-големия потреител на хероин в света! Путин е лъжец.

463

Анонимен

преди 2 години

Нещата ще загрубеят съвсем скоро,ще станем свидетели на истинското лице на войната,жалко за бедните украинци!

462

Анонимен

преди 2 години

Кой знае от коя канализационна шахта в Москва ще извадят Путин както извадиха колегата му Садам Хюсеин за да го обесят.

461

Изненадата на Путин

преди 2 години

Прегрупирането на руската армия ще спре в Урал.

460

Славянофил

преди 2 години

Путин е срам за Русия и за руснаците. Един поклонник на азиатската империя Китай, с частна армия от ислямисти на Кадиров, който на Нова година чете както от Библията, така и от Корана (това и в прогнилия запад го няма), който говори за унищожаването на Европа от безконтролна миграция, а е президент на държавата с най-голяма миграция в Европа (неговите бягат, чуждите идват). Който говори за семейни ценности, а Русия е първа по разводи. Путин е ПОЗОР за името Русия.

459

Анонимен

преди 2 години

До SS Откакто чета тук само повтаряш като счупена грамофонна плоча. Не мислиш ли, че ти си единствения, който взема приказките си насериозно. Хората не са чакали теб, за да "преживеят" зимата. Нито тази, нито която и да е друга. Аман от "акълии".

458

Анонимен

преди 2 години

До 499 "започнаха да стрелят от територията на Русия със свръхзвукови ракети". Абе пич, ти за ракети с подзвукова скорост чувал ли си?

457

безаналогово прегруп

преди 2 години

Русия смая света с безанологовото си прегрупиране. Скоро цялата руска армия начело с мapмозеmkama путин ще се прегруприра в Камчатка.

456

Анонимен

преди 2 години

Най-доброто лице на руската армия е нейния гръб.

455

Анонимен

преди 2 години

Тероризмът си има държава.

454

Анонимен

преди 2 години

До 517 От 6 месеца, всеки ден слушаме как руснаците Е СЕГА приключвали войната. От 6 месеца слушаме, как руснаците печелели до няколко дни. От 6 месеца, всеки месец унищожават по 1 милиард украински войници, по 4503 милиона военни цели, напълно свалят украинската авиация и унищожават поне по 400 ХИМАРС-а на ден. Ми като са толкова мощни, какво правят? Нещо май само ни забълбукват.

453

Анонимен

преди 2 години

От 6 месеца четем как украинците съсипали руснаците и каквили не чудеса, ами тогава да обявяват край и да се свършва. Щом са толкова мощни, какво правят. Нещо май само ни забълбукват.

452

Си Дзинпин

преди 2 години

Е заплашил путаранкин че ако не иска или не може да отблъсне нацистките орди ще трябвя да предаде на Китай Сибир до Урал и всички ядрени бойни глави

451

Анонимен

преди 2 години

До Дерожински Терориста Русия си остава терорист. Като не може да воюва започва да бие по гражданските обекти. Не разбирам на какво се надява Русия като повреди един ТЕЦ? Украинците ще се уплашат и веднага ще се подчинят на Русия и ще и отстъпят половината си територия. Само един оглупял от безсилие руснак може да се надява че чрез тероризиране на населението на Украйна ще постигне териториални придобивки. Най-много утре да падне ракета в някой руски ТЕЦ в близост до Украйна.

450

До Дзерджински

преди 2 години

Това всъщност означава, че всичко до момента край Харков и Херсон е било отвличаща операция на ВСУ, основната предстои, ако беше малко чел военна история, тактика и стратегия, щеше да си дадеш отговор на въпроса що нема ток в основните градове по източния бряг на Днепър, да ти кажа от сега, вероятно ще видим основния удар на Украйна в следващите 24 часа, то затова и Лавров почна да призовава за преговори) щото знае какво я чака 2-та армия

449

Анонимен

преди 2 години

До Дерожински Сгрешил си. Палачинка няма: русНАЦИте ги чака разпад. Сегашния им тероризъм само ускорява участта им. Ядрени удари биха направили същото. Безсилни са да спрат хода на нещата. :))))