40

Анонимен

преди 1 година

До 46Лъжи, Русия е платика репарации за нашето съединение.Или си мислете че така става///////!Ха,ха,ха, Русия платила Съединението на държава с която къса дипломатическите си отношени за почти 10год.,твърдо е против Съединението, отзова всичките си поданици и подкокоросва Сърбия да ни нападне!!! Такава басня може да напише моzък пропит от руската нациzтка пропаганда.

39

до 39

преди 1 година

Защото не е лицемер ! Защото няма намерение да колонизира България !

38

Анонимен

преди 1 година

Алгафари и Бябикян ДОКАЗАХА, че са платени клакьори на "Америка за България".

37

Анонимен

преди 1 година

До 46Лъжи, Русия е платика репарации за нашето съединение.Или си мислете че така става))))))Докажи!

36

Анонимен

преди 1 година

Какво тук значи някаква си Митрофанова? Вижте фиаското на демокрацията: г-н Copoc намери врагове в самия Пиндостан.

35

Тангра

преди 1 година

Лъжи, Русия е платика репарации за нашето съединение.Или си мислете че така става

34

Анонимен

преди 1 година

Добре де след като турците са били толкова добри а руснаците толкова лоши защо българите са правели възстания? Защо не са воювали срещу руснаците а са правели опълчение срещу турците.Как така става? Очевидно че това е че турците са били много готини а руснаците всъщност лоши е лъжа.

33

Анонимен

преди 1 година

Мутрофанова трябваше да бъде изгонена, най-много да й се даде право да наднича из зад тълпата хора.Руският Император съобщава на Батемберг, че не одобрява акта на Съединението защото.... обича българският народ! И като наказание ще изтегли всички руски офицери и поданици на българска служба.

32

7373

преди 1 година

Много комплексиран народ сме.

31

Наблюдател

преди 1 година

Днес в проруската пропаганда са включени предимно елементарни и функционално неграмотни екземпляри с нисък IQ. Резултатите са трогателни!

30

пуйката

преди 1 година

След като според този Високата порта е била по-благосклонна,защо след прекрояването на Сан-Стефанския договор в Берлин,не се отказала на момонта от Източна Румелия,а е било необходимо Съединението?.

29

Анонимен

преди 1 година

"Посланието е, че Русия няма да си остави магаретата в калта и иска да покаже, че те стоят зад господин Радев, независимо дали той е с тях или не е с тях" .......................... Ще бъда ли по-близо до истината, ако предположа, че горните предположения и изводи са достаоткачени?

28

ама нямааа!!!

преди 1 година

Този дългокос миризливко ,чака да дойде боко на власт за да захлеби , защото няма пари за шампоан !!

27

Бгг

преди 1 година

Прецедента евроантлантическо мekeре. Вижте действията му и ще го разберете: Зеленият сертификат, Пръв одобри френското предложение за Македония, участва в унищожението на БА. Сега го нападат другите евроантлантически мekeрета , защото искат да стане като тях ултрамekeре.Политиците ни трябва да гледате само и единствено Българският интерес.

26

Анонимен

преди 1 година

Що бе турците са ни "присъствали" 500 год ако ги нямаше руснаците от толкова присъствие българите щяха да отсъстват задълго.

25

Истината

преди 1 година

До до 13......... Ходи в Русия да се мазни на Путин и накрая му построи 490 километра газопровод за пренос на руска газ за Сърбия и Унгария, с 3.5 милиарда български пари, които ще се изплатят след 20 години от транзитните такси. Радев, Нинова и Копейкин са русофоби в сравнение Баце!

24

Анонимен

преди 1 година

Алгафари да си държи мръсната устичка затворена!

23

Анонимен

преди 1 година

Някаква шепа от хорица плюят та чак ще се задавят посланик Митрофанова! Защо била на събитието в Пловдив?! Ами дойде като възпитан човек, получил официална покана да почете празника! А аз се питам къде бяха посланиците с "Евроатлантическите ценности" да почетат празника? Не вярвам Президентът да не ги е поканил! Не вярвам, че посланик Митрофанова щеше да ги изяде! Отношението им към нас като към нация си го демонстрираха типично в техен стил. Ние за тях не сме народ достоен за уважение!

22

Истината

преди 1 година

До до 13....... Сега Баце го играе евроатлантик, но реално погледнато никой от официалните русофили не е направил толкова много за руските интереси, колкото е направил Борисов. Той беше този, който наложи мораториум на проучванията за газови находища, 12 години не направи нищо за интерконектора с Гърция. След анексията на Крим искаше "лодки и платноходки в Черно море" и саботира формирането на обединена натовска флотилия, която да се противопостави на руснаците.

21

Анонимен

преди 1 година

Арнан Бабикян я ЧИБА от България с това просташки име