8

Анонимен

преди 2 години

'' такъв държавник ни трябва и на нас, не американски агенти '' .............................. и какво ако стане Копейкин премиер (защото е ясно, че на копейкин се кланяш)? ще направи нашата армия най-силна ? ще станем роби на Москва, втори Донбас, ... т*ъ*п селски кре*тен !

7

Анонимен

преди 2 години

Гледах пресконференцията Вучич - Ердоган. Вучич каза че със сигурност ще има режим на тока в Сърбия.

6

Анонимен

преди 2 години

Майстор си е Ердоган, националният интерес преди всичко, приятел с Путин, ЕС не може копче да му каже, има най-голямата армия в Европа, такъв държавник ни трябва и на нас, не чуждопоклонници и американски агенти.

5

Анонимен

преди 2 години

Очаква се падане на еврото и лева заради загуба на конкуренто способност . ОПЕК реши да намали добива през октомври . Арабите не са доволни че запада печата и им дава хартиики срещу петрол . Саудитите разпродават имоти и активи на запад . Страх ги е от санкции .

4

Анонимен

преди 2 години

По турските медии има много обширна информация. Например че пшеницата от Украйна вместо да отиде в Африка отива в ЕС. Че Запада не спазва договорката и за износа на руска пшеница. Изнася се украинска пшеница а руска не заради санкциите. А Ердоган каза, че ЕС наказва не Русия а себе си с тези санкции. Ердоган в Сърбия каза, че Украйна е превърната в "сметище" на оръжия и запада не желае войната да приключи за да бъде омаломощена Русия.

3

Анонимен

преди 2 години

Турците са майстори на пазарлъците,алъш вериш да има и сърдити да няма

2

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да обещетите ако още не сте го направили,загиналите полицаи на място от уважение има и стабилни хора в системата,и човека където загина с изтребителя.

1

Анонимен

преди 2 години

"Сега се проверяват нивата на резервите, а до скоро никой не говореше по темата", обяви Ердоган." За това се говори буквално още от ден първи на нападението на руснаците срещу Украйна.