104

Бу-ха-ха-ха!

преди 2 години

В Украйна няма нито една Армата, нито един С-500, нито един Сармат. Само стара съветска техника. Новите руснаците ги пазят за натовците. Пък и не искат да издават тайните си в такъв незначителен конфликт като украинския.

103

Анонимен

преди 2 години

До Т.Шак Русия се преориентира към севернокорейско оръжие, щото собственото я доведе до военна катастрофа.

102

Анонимен

преди 2 години

До 107Талибаните 20 години се креиха пещери, американците се изтеглих и оставиха власта да я защитават уж техните съюзници, но хвърлиха оръжията.Няма САЩ вечно да стоят там, те не са като Просия които кафето влезнат забравят да излезат, освен, ако не ги наритат, както направиха талибаните.

101

Анонимен

преди 2 години

Русия няма нови оръжия... Това, което е в Украйна е "най-новото" им... Всичко при тях е фейк и дърти лъжи... Диви колхозници са и такива ще си останат.

100

Т.Шак

преди 2 години

Русия печели голямата война със Запада. Украйна е само едно малко бойно поле. Русия се преориентира на изток, а ЕС плаща за всичко това. Честити ви санкции!

99

Анонимен

преди 2 години

Деградацията на Русия продължава с ускорени темпове.

98

Анонимен

преди 2 години

Щом американското разузнаване е казало може и да е верно,те така и навремето плашеха света с оръжията на Садам ама на виж какво стана нямал Садам оръжия ама доста петрол имал..

97

Ха-ха-ха!

преди 2 години

До АнонимеН Без ядреното си оръжие и САЩ са едно голямо злобно нищо. Даже талибаните ги разбиха със своите пушки кремъклийки

96

Анонимен

преди 2 години

Рашките как мислят да завладяват. Като избомбят всичко живо и накрая влезнат в развалините ли. Голямо освобождение от "нацистите"няма що

95

АнонимеН

преди 2 години

БЕЗ ЯДРЕНОТО СИ ОРЪЖИЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО ВЪВ ВОЕННО ОТНОШЕНИЕ

94

Т.Шак

преди 2 години

До r3v0lv3r: Че къде си видял Русия да използва ново въоръжение в Украйна? Всичкото е от съветско време. Новото го пазят за НАТО. Сямо демонстрираха няколко хиперзвукови ракети, за да им покажат, че ги имат и да не се занасят много-много с тях. Затова НАТО не смее да припари в Украйна, а само праща оръжия, които Русия пленява или направо си ги купува от украинските корумпета за да ги проучи и да им противодейства по-добре.

93

Анонимен

преди 2 години

Нали имаха супер,хипер,мега невероятни ракети с извънземна точност. На парадите какви ли чудеса не показваха. И сега ракети от Севрна Корея. Смех голем

92

r3v0lv3r

преди 2 години

До Т.ШакНовото оръжие се изчерпа и сега вадят танкове т-62 и т-80, които не се движдат от 80-те години. Елитната танкова първа армия се стопи и загуби голяма част от техниката. Говори се, че поради липса на 122мм снаряди минават масово на 155мм, но и те не са безкрайни, а старите снаряди дават дефекти и са по-неточни.

91

Т.Шак

преди 2 години

До Анонимен 98. Когато една армия отстъпва, миличък, това в повечето случаи значи че тя губи. Видяхме "великото контранастъпление" край Херсон. Пълен т-шак.

90

До98

преди 2 години

Умньо,,нали се разбрахме,че няма да списваш повеки идиотии?

89

Анонимен

преди 2 години

Русофилчета неуки... Войната се печели, когато едната армия капитулира, а не когато спечели или изгуби територия... Това, че Украйна отстъпва означава, че иска да съхрани живота на бойците си и нищо друго...

88

Анонимен

преди 2 години

От половин година слушаме как са им свършили снарядите на руснаците. Укритататогава какво реват? Сами ли стрелят по себе си? Хахахах.

87

Т.Шак

преди 2 години

Как една държава се превъоръжава? Утилизира старото оръжие, за да може да напълни складовете с ново. Ние рязахме та рязахме, а руснаците ползват старите снаряди, танкове и оръдия по предназначение в Украйна. Всичко им е наред, не ги мислете!

86

До 90 ....

преди 2 години

И как я е загубила, че нещо не се разбира ? Сигурно като завземат всеки ден все нови и нови територии и укритие контранастъпват в обратна посока ! Не се напъвай. Слаб си умствено за да пишеш за тия неща

85

Анонимен

преди 2 години

Убууу де,Русия била под санкции и не и достигали ракети и снаряди,само ми е интересно как държава като Северна Корея която е вече полови век под санкции е успяла да го произведе че на всичкото отгоре и да ги изнася?