57

Турция

преди 1 година

Превъзхожда в авиация и сухопътна армия, но по флот отстъпва! Пък и не вярвам никой да не помага на Гърция?

56

Пян_Гъ

преди 1 година

Гърция няма шанс с/у Турция, освен ако Франция и САЩ не я използват като прокси, както става в Украйна с/у Русия. Не ми харесват ходовете на Ердоган, но обективната реалност е такава.

55

Анонимен

преди 1 година

Едно турско видео пък ме разплака. Бедняк влиза в ресторант и поръчва супа но има 5 лири а супата струва седем лири. Келнерът решава да го изгони а друг клиент на съседна маса казва: Дай му каквото иска. Келнерът пак казва че външния му вид не е приемлив. Клиентът с броеница в ръка казва: Говоря ти на турски чуваш ли ме добре? Ще му дадеш каквото е поръчал аз плащам. Или искаш да си имаш проблеми?

54

Анонимен

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, бе той и Путин щеше да вземе Киев за 2 дена, ама на 6-ти месец тъпче на една ивица от 30-40 км.:)

53

Анонимен

преди 1 година

Турците още 18век гонят гърците от Мала Азия и ги изселват в днешна гърция, но истината е, че те нямат нищо общо с римската империя и елините. Византиец е термин създаден 17-18в и няма нищо общо с реалността. След създаването на гръцката държава те си избират откъсляци от историята на елините и тракийците за да си създадат национална идентичност и си присвояват и Орфей, и Дионисий, и Спартак, и Константин Велики, които всички до един са тракийци. Гърците са живяли по южните брегове на Черно Море

52

До 58 ордоган

преди 1 година

Ама няма да дочака, най много Питин да го повече в пропаста!

51

Анонимен

преди 1 година

До До 45, света е пълен с държави където заплатите са под 200 $, Турция като се прави на важна, просто завиването на винчетата по телевизорите ще се измести от Турция в друга държава, затова щетата ще е за Турция, не за останалия свят

50

Анонимен

преди 1 година

Осмацът заплаши с война! Какво повече ви трбябва! Османската имеприя ика да се връща във Европа!!!

49

До ss

преди 1 година

Може да се върнеш в Анадола...

48

Анонимен

преди 1 година

В Турция е много трудно да правиш видеа от типа "скрита камера". Последното видео което гледах е в турското метро. Мъж на средна възраст отправя сексуални намеци към момиче. Останалите пътници гледат. И в един момент един става и пита момичето: Познавате ли се с този господин? Тя отговаря - НЕ! И всички мъже стават и едвам успяха да кажат че всичко е било шега. Момичето също участва. Много са сплотени там. За малко да линчуват комиците.

47

Анонимен

преди 1 година

Ордоган ще чака русия да се закопае америка няма да се меша и ще си вътне всички територи

46

От 51

преди 1 година

България е единствената автентична национална държава на Балканския полуостров и една от малкото такива в целия свят. И затова ще оцелее, каквито и катаклизми да предстоят.

45

Османската

преди 1 година

Империя дължи величието си на етническата войска, набирана от български момчета!

44

Анонимен

преди 1 година

Стига излагахте натото и ценностите бре!

43

До 35

преди 1 година

И турците, и гърците са изкуствено създадени нации, заграбили чужди земи и история с помощта на Великите сили. Ролята на Гърция беше да осигури английското влияние в Източното Средиземноморие, а тази Турция да блокира кремълските домогвания до Проливите. Така навремето беше създадена и Югославия като балкански буфер между германизма и Русия.

42

А ние

преди 1 година

Ще си върнем Одрин и Византион...

41

В грешка си до до 41

преди 1 година

Много пъти ви казвам: Не бъркайте арабските изкуствени държави с Турция. Голяма грешка е. Това са начертани от англичани и французи територии, населени с араби, кюрди, сунити, шиити и други. Те нямат национална идентичност. Държавите им са на сто години. Турция е била империя, на три морета. Ако има война нито един турчин няма да избяга, както арабите се пръснаха по света. Всеки е готов да се бие. Не знаете какво говорите като сравнявате Турция с племенните арабски съюзи като Либия и т.н.

40

American Bad Boy

преди 1 година

Хаха Америка само това чака и тия малоу,мници да се сбият и и после да им въведат демокрацията!...

39

Ss

преди 1 година

Ще сивърнем и Източна Румелия, Солун, Керкук, Мусул и Халеп

38

Ердоган

преди 1 година

Иска да седи на 2 стола! Дали ще е първият успял?