179

Анонимен

преди 1 година

E символ на белия прах и влиянието му върху зеленото човече. Вече загинаха над 3000 Украинци и над 8000 бяха ранени. Всичко това за 4 дни. Болниците в трите области, Николаев, Одеса и Запорожие са препълнение, транспортират войници за лечение и зад граница. Важен е обаче символа, символа на кафявото петно на зеления наркоман/

178

Бай Иван

преди 1 година

И какво постигна тази "контраофанзива" освен медийни публикации и *** сред умнокрасивитета ;) ???

177

фигаро

преди 1 година

кадиров днес в интервю намекна че може да напусне поста държавен глава на Чечения. май иска да забегне некъде на топло та да не могат да го намерят.

176

112

преди 1 година

След като видях колко потресаващо безсмислено е дори заглавието, не смятам да чета такава долнопробна "статия". Този, който си мисли, че е автор и дори творец-журналист, по-добре да си намери някое високо място. След това знае какво да направи...

175

антилибералист

преди 1 година

До тодор живковС насра1ни Хамерианци, които при пъровто прелитане на Хеликоптер или гръмнала пиратка ще отидат да се лекуват от депресия, стрес, бърн-аут или някаква друга простотия. За това ДедоСам ползва укри - хем се бият безплатно, хем не са стресирани и не търсят пенсии, мед.грижи или заплати. Зеленски им ги дава безплатно на Колонизаторите! Хамериканците ги видехме в Корея и Виетнам - трупове на конвеир!

174

Случаен минувач

преди 1 година

Тодор Живков, моли се чичо Сам да не стъпва там. Защото ще последва ТСВ. Оттам нататък ще се молим да сме живи.

173

Анти-трол

преди 1 година

анонимни източници, според които украинските сили "са отблъснали назад" руската отбрана "на няколко места". Но източниците са подчертали, че е прекалено рано да се назовават превзети села или посочва размерът на отвоювана територия ахахаахх в 21 век новините се получават светкавично само УкроФашистите на Урсила_и Кравария нямат информация! Урсула и САЩ разказват играта на Европа като дават Курбан тъпитеУкри! САЩ ще се бият до последният Украинец - течна газ да се купува и оръжие да се продава!

172

тодор живков

преди 1 година

Кат стъпи Чичо Сам в Украйна и ще се чува жално скимтене и изнасяне .Не повече от 10 дена и " спецоперацията" ще приключи , досещате се как .

171

тя

преди 1 година

Тези украинци , които са тук и се правят на бежанци са от обкръжението на Зеленски ,затова са толкова противни !

170

Случаен минувач

преди 1 година

По руската телевизия показаха, че украинката атака е отблъсната и укрите са дали над 2 000 жертви. Запукали са ги с катюши, изстрелващи по няколко снаряда в секунда. Отделно са стреляли по тях с хеликоптери, от тези с два комплекта перки, въртящи се противоположно. И коментарът им беше: Зеленски знае, че атаката им няма да успее, но трябва да се отчете пред западните си приятели - да покаже, че прави нещо срещу огромните средства и техника, които получава. Броят на жертвите нямат значение!

169

мнение

преди 1 година

Ей на това се казва извъртане по келифарски... на провал на настъпление поради некадърност, да го наречеш предпазлива решителност и и символ на увереност.... по-голяма глупост не можаха ли да измислят пропагандаторите? Не знаех, че за убити над две хиляди, пет хиляди ранени и унищожена бойна техника се казва предпадлива решителност!?А само една керемидка да бяха си върнали, сигурно щеше да е разгромна победа.Очевидно се разчита на инфантилна публика...

168

Анонимен

преди 1 година

Показва, че зиленският е м..лоумен и продължава да се подчинява на краварите и да унищожава народа си. :(

167

Някой

преди 1 година

То ако слушате оня надрусания е вече в покрайнините на Москва.

166

Анонимен

преди 1 година

В момента до нас има група украинци, е нема толкова противно поведение. Я

165

Анонимен

преди 1 година

Димитър Пенев би замислил по стратегична атака за колxoзниците, да не дават по 300 жертви на ден!

164

Анонимен

преди 1 година

Украинците са мн големи отпaдъци!

163

тя

преди 1 година

Ще "отблъснат " на "кукуво лято " !Спретесе бе украинци не вижзате ли ,че американците ви излолзват !

162

Анонимен

преди 1 година

Укрсъветници прилагат средновековна тактика.Направиха лъжовна атака по десния си фланг за да струпат резервите си там противника. А когато сражението се развие ще отбраняват десния, ще отстъпят в центъра, но ще атакуват с основните си сили от левия си фланг към центъра и в дълбочина. Виж битката при Версиникия.

161

Анонимен

преди 1 година

Русия моли САЩ да не дават на Украйна оръжие с голям обсег! Шубето, голям страх, обаче в същност САЩ засилват прогресивно доставките! Това влияе зле на психиката! Путити развивал вече шизофрения!

160

Анонимен

преди 1 година

До 197:При ТСВ ще има ядрени бомби.Ще измрат всички.Теб ако те мъчи склероза си е отделен въпрос.Аз съм далаче още от тази опасност.Още трябва да поживея,за да възникнат предпоставки за склероза,а и ми се живее за разлика от теб.