49

преди 15 години

Стига сте коментирали този сМАХНО. Има много по-важни неща.

48

Becko

преди 15 години

МАХНО, прощавай, от много време несъм те ругал. Гледам, други от форумът се опитват да те вразумят по тяхно му. Даже доста добъp психоанализ ти спретнаха. На мен ми e все тая дали двама българи или небългари са свършили онази работа 4е да те за4енът или други двама българи или небългари ти праат онази работа и те пазят да не за4енеш, защото такова плодовито клониране може да се полу4и ако от Велик ден до сега гълташ сурови яйца и не cи ги млял. Един бърз откос през вртата и шъ земът да ти оплодят яйцата, та после ще се 4удиш раждаш ли , мътиш ли или напрао люпиш гарги, ти ***

47

IP

преди 15 години

Алооо - това не е квартален форум!!! ***, това е новинарски сайт!

46

Никакъв

преди 15 години

Аз пък не мога да разбера кво му се точите толкова на тоя MAXHO ?Кво толкова е казал (говоря специално за тоя пост) Важно в случая е прозрял някой от нещата (далеч не всичко но поне част за разлика от доста от вас ) Не защитавам никой държа да подчертая !!! Найстина човека е малко неграмотен и не схваща точния смисъл на нещата но поне се мъчи !!! А вие кво лаете с-у луната !!! Изказвал се против държавата ,че то и от мойте коментари не струи любов към тая скапана териториика наречена държава !!!Уточнявам за неграмотните и пълните : РОДИНА И ДЪРЖАВА СА ДВЕ МНОГО РАЗЛИЧНИ НЕЩА !!!! Вие дане би да сте щастливи от факта ,че живеете в тоя абсурд ??? Ако е така значи вие сте за лекар !!! Ама те тия робовладелците на това разчитат на *** ограничен ,вярващ на всичко без да мисли РОБ !!! Айде щастие ви желая в тоя абсурд "България" И да 100% Българин съм и се гордея с Родината си ,с богатата история и минало !!! Но настоящето ме кара да плюя на символите на тая "държава"

45

IP

преди 15 години

Стига си копирал и пействал - забелязаха те вече... Велик си! Аре спри се!

44

uме

преди 15 години

В няколко квартала в столицата във вторник беше извършена специализирана полицейска операция.По неофициална информация акцията е свързана с отвлечената съпруга на президента на футболния отбор Литекс Ангел Бончев- Камелия.В момента акцията се провежда в квартал Бистрица и още няколко квартала наблизо. Силите на реда претърсват вили в местността Бункера.В късните следобедни часове имаше засилен полицейски контрол и по Околовръстния път на столицата.Полицейската акция продължава и в момента.Единствената информация от Министерството на вътрешните работи е, че акцията е под ръководството на Столичната полиция и е свързана със сигнали за грабежи във вилната зона.Едно от малкото неща, станали известни покрай похищението срещу семейство Бончеви, е, че със случая се занимава Главната дирекция за борба срещу организираната престъпност.Dnes.bg припомня, че Ангел Бончев беше отвлечен пред своя дом около 1 часа през нощта в столичния квартал Дървеница на 21 срещу 22 май.След полунощ на 10 юли патрул на полицията го откри в столичния квартал Княжево, без документи за самоличност и в безпомощно състояние.По-късно стана ясно, че при предаването на откупа и освобождаването на Бончев е била отвлечена съпругата му Камелия.По непотвърдена информация това е станало, след като похитителите забелязали, че тя е следена от полиция. * Информацията е актуална към 21:00 часа.

43

преди 15 години

СМЕСХЕН СТИГА СИ ГЛЕДАЛ ОТ БАТИ СИ МАХНОСТИГА СИ ПИСАЛ ОТ НЯКОЛКО НИКААЗ НЯМА ДАТИ ПОМОГНА ПОВЯРВАЙ МИТОВА ПОКАЗВА КОЛКО Е КРЕХКА ПСИХИКАТА НА 90% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ТЕРИТОРИЯТА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ?ТАКЪВ ВИ Е МАНТАЛИТЕТА НО АЗ ВИ ПРОЩАВАМНА *** ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЩАВА НЯМА КАК ТАКА СЪМ ВЪСПИТАННО ВСЕ ПАК *** ПРИ КАК ИМ ВИКАХТЕ ?? НА СВОЯ ЛЕКАР ЛИ КАК БЕШЕ ? КАЖИ И/МУ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ ТИ МОЖЕ А И ДАНО ТИ СЕ ПОМОГНЕАКО НЕ НА ЦЯЛО ПОНЕ ЧАСТИЧНО ПОНЕ ДАНАМЕРИШ СЕБЕ СИ ЧЕ СИ ЛИЧИ НЕМОЖЕШ ДА ЗАСПИШ САМО КАТО СИ ПОМИСЛИШ ЧЕ УТРЕ ЩЕ ПРОЧЕТЕШ ИМЕТО МАХНО . НЕСЪМ ВЕЛИК НО 100-КРАТНО ПО ЗНАЕЩ ПО-МОЖЕЩ И ПО-УСПЯЛ ОТ ПОЧТИ ПОВЕЧЕТО ОТ БЪЛГАРИТЕ ТАКА НАРЕЧЕНИ?ВСЕ ПАК АЗ СЪМ МАХНО А КОЙ СИ ТИ ЩЕ ТИ КАЖА АЗНАЛИ ЗНАЕШ КОМПЛЕКСАРЧЕ ЧЕ НЕМОЖЕШ ДА НАДСКОЧИШ СЕБЕ СИ ? ЩО СЕ ПЪНЕШ?ЛЕКА ВЕЧЕР И ЗНАЯ ПАК В БОЛНАТА ТИ ГЛАВА ЩЕ Е ИМЕТО МАХНО МАХНО МАХНО

42

преди 15 години

Абе брато ти защо си тилкова смел в тоя форум. Може би зашото си анонимен. Забелязах те и по други форуми. Изказваш се доста антибългарски. Интересно е защо обаче ти не кажеш какъв си. Или те е срам или пък не знаеш..... маикато колко ли разнообразна *** е попилата да не си сигурен и ти вече какъв си. Лесно е да пишеш еи така. Я земи си застани зад името и си признай. Ти си от ония *** македонци дето отричат България и дето скоро ще ги здраво албанците нали?:))))

41

преди 15 години

1-ВО НЕСЪМ ТИ БРАТО ?>ТАКА ШЕСИ ВИКАТЕ М/У ВАС СИ ....2-РО ОСВЕН В ДНЕС.БГ НЕПИША НИКЪДЕ ДРУГАДЕ <АКО ТОВА Е НЯКОЙ МОЙ ФЕН ?3-ТО АЗ СЪМ КАЗВАЛ КОЙ СЪМ И ОТ КЪДЕ СЪМ И КАКВО ПРАВЯ В БГ.А ТИ КОЙ СИ И ЩО СИ СЕ ПИСАЛ <НЯКОЙ>?ЗА МЕН НЯКОЙ Е РАВНО НА АЗ СЪМ НИКОЙ ?ПОНЕЖЕ НИК Е ДРУГО А НЯКОЙ ИЛИ АНОНИМЕН??А НА ТЕБЕ НИЩО НЕДЪЛЖА ТАКА ЧЕ СЕДИ СИ В ХРАЛУПКАТА?ЗАПОМНИ ? ОСВЕН В ДНЕС.БГ НИКЪДЕ НЕПИША ?АКО В НЯКОЙ ДРУГ САЙТ СИ ВИДЯЛ ДА СЕ ПИШЕ С МОЯ НИК ТОВА Е НЯКОЙ МОЙ ФЕН ВЕЧЕ МАЙ ГИ ИМАМ ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АЗИС ХАХАХАСМЕШНИЦИ ?ЩО НЕСИ ВИДИТЕ ДЪРЖАВАТА АМИ СЕГА КОЙ СЪМ И ОТ КЪДЕ СЪМ /. ЖАЛКИ СТЕ АМА МНОГО СТЕ ЖАЛКИ

40

vusso

преди 15 години

prava si

39

преди 15 години

е много хубаво че сме в час с полицейскит операции, предполагам и който не трябва също...Не вярвам да открият нещо...

38

до Милен номер 3

преди 15 години

ти добре ли си бе *** нацистки, затова сте я докарали до това дередже в *** ви държава, голям праз кво се биеш по гърдите и издигаш лозунги че си бългърин и мразиш всички други, особено турци и ***... и аз съм бългърин но ме е срам като ви чувам как разсъждавате... добре че имигриграх отдавна...е съм алергичен към вонята, тъпотията, зависта, злобата, и ......специално за теб миленчоооо, байганьовщината.....вземи се погледни в огледалото и се замисли, погледни си пламъчетата в очите..дали не се е вселил дявола в теб...кво ли се знимавам с теб колхозник...

37

преди 15 години

че махно е най-обикновен пореден герой на днес бг

36

преди 15 години

няма да е лошо да понаучиш правопис

35

Gnusmus

преди 15 години

Батько махно,офертата ми за нова клавиатурка още важи! А ти що не си пиеш хапченцата,а? Пак ли си се вмъкнал в кабинета на завеждащия отделението и от там цъкаш нет,а? Ей,мушмурок,ще кажа на старшата сестра да ти боцне една инжекцийка!

34

Nora

преди 15 години

Надявам се, да ти прости Господ. Не съм ги видяла да крадат, но щом ги сполетя тази лоша беда ...Явно Господ им е сърдит и ги наказва за нещо ;)

33

преди 15 години

Абе оставете го това махно бе!!!!Явно само тук някой му обръща внимание и момчето смята, че е велико. Едно л айно колкото повече го ровиш повече мирише.Нека си пише , горкият. И оня от Улт Стрийт. Ми те ли искат да са такива ама на!!!!Бъдете по-толерантни!!!!

32

КауБойко

преди 15 години

Аз пук се чудя как могат да ни цензурират постовете постоянно, а не могат да баннат този МАХНО при положение, че се вижда, че само флууди.

31

преди 15 години

Да ми прости Господ, но не изпитвам никаква дори най-малка жалост към сем.Бончеви и подобните на тях богаташи и мутри, дето окрадоха бедния народ на България! Може да е грях, но не ги жаля - така им се пада! Прости ми Господи, мразя богаташите в България и се радвам на страданието им!!

30

?

преди 15 години

ne znam koy e tozi mahno i zasto postoyanno se zayajdate s nego.misla ce taka opitvayki se da go unijite vie se opitvate da izbiete vasite si kompleksi.togava davayte -zastoto si misla ce ste golemi kompleksari