26

Все пак

преди 1 година

Беше единственият и последен свестен съветски управник (за разлика от Ленин, Сталин, Брежнев и прочие). Да почива в мир.

25

Анонимен

преди 1 година

До: 10"Ако си беше СССР нямаше да стане така." Ако СССР беше толкова хубав и могъщ, никога нямаше да се разпадне, не мислиш ли?

24

Ссср

преди 1 година

Не мога да повярвам, че има някакви единици на обществото, които милеят и страдат по изгубения комунизъм. Бегайте при Путин, поне на ваканция, да ви е хубаво на душата.

23

Абе

преди 1 година

Все пак е гробокопачът на комунизЪма. Без него вероятно все още щяха да ни управляват дърти ***.

22

Таня

преди 1 година

Вечен символ на свободата. Бяла лястовица, родила се в гнездо на лешояди. На добър път, Горби. България тъжи за теб.

21

Ларавел

преди 1 година

Най-силният съветски лидер. България му благодари за подареното освобождение. Лек път, господин Горбачов.

20

Анонимен

преди 1 година

Не ми го хвалете! Добър държавник е този, който успее да съхрани държавата си, а не да я разбутва и разбива!

19

Анонимен

преди 1 година

Горбачов - индивидът, убил СССР, поднесъл на Пиндостан победата в Студената война и възкачването му на едноличния трон Хегемон.

18

...

преди 1 година

Тежък работен ден се очертава за троллчетата на сорош.... От 6ч. сабалем ги вдигнаха на крак да бранят името на белязания предател и да обясняват колко зле сме били и видиш ли как горби ни освободил.... Нищо де - поне днес ще заработите доволни надници.

17

Анонимен

преди 1 година

Светъл път на Горбачов, който ни избави от гнусния комунизъм. За останалото са си овцете сами виновни, свикнали някой да им нарежда и хрантути без грам човешка и гражданска позиция. Предпочитам мизерията на следкомунистическата демокрация отколкото мизерията на комунизма.

16

българина

преди 1 година

никой не отрича, че реформа и демокрация беше нужна, но като всеки седесар тук продаде съюза, труда и ресурсите на стотици милиони хора СРЕШУ НИШО!!! нито срешу гаранции нито срещу пари. Съшия като Ж Ж за Македония и ДПС. предаде и продаде всичко срещу нищо само глупаците правят така...а често ги овластяват

15

Гаварит Масква

преди 1 година

Лесно е да се хейтва. Искам да прочетете в какво състояние оставя държавата Брежнев. После има за кратко Андропов и още един. Горби поема след икономически удари от американците. Отделно съвпада земетресението в Армения и аварията в Чернобил. СССР просто икономически е бил на колене особено след тези 2 природни катастрофи. Сега дали перестройката е опорочена от самото начало и са му казвали какво да прави е едно. Другото е, че са били наложителни реформи в СССР. Просто са били до стената.Това е

14

ама

преди 1 година

Жалки русофили Този строй няма бъдеще ЛЕКУВАЙТЕ се

13

Таня

преди 1 година

Този човек обедини света и сложи край на една война, която никой не вярваше, че ще свърши. Освободи толкова много човешки животи и мечти. Поклон.

12

Георги

преди 1 година

Ако не беше Горби, сега Путин щеше да праща нашите деца да измират в Украйна. Щяхме дабъхтим денонощно в услуга на руските пещерняци.

11

Анонимен

преди 1 година

Този човек съсипа света Продаде ни на американците Иначе бог да го прости

10

Мдаа

преди 1 година

Първият артист ги почна, вторият ще ги довърши. Икономическата атака на раша се провали. След 6 месеца никой няма да помни руския газ.

9

Zападен диктатор

преди 1 година

Заради тоя сега умират хора в окрайна. Ако си беше СССР нямаше да стане така. Друга голяма грешка е, че германия не беше напълно унищожена след ВСВ.

8

аз

преди 1 година

Рейгън съсипа ссср не Горбачов

7

Анонимен

преди 1 година

Жалко, че Путин не беше поел още тогава властта, не само щеше да спаси СССР, но и щеше да вкара запада в девета глуха.