57

бургус

преди 15 години

Нашето не е свободия ,а слободия. Нещо май не схващаш иронията в текста и думата.

56

DevilishSoul

преди 15 години

55,като те гледам какви изрази използваш, може да си и трето поколение софиянец, ама си ***...

55

бургус

преди 15 години

Слушай бе пишляк .аз не съм си позволявал да обиждам ,така че това показва какво ти е възпитанието. липсват ти първите 14г. А това дали съм *** за сведение съм гражданин от 57г и второ поколение столичанин. хайде със здраве.

54

DevilishSoul

преди 15 години

51,пише се "СВОБОДИЯ"... Не излагай каузата, която защитаваш с ниска езикова култура!

53

преди 15 години

Прав е Гриша Ганчев да не дава пари - ако даде това значи че всеки може да го изклати за подобно нещо. Ти как би постъпил на негово място? ако такава ситуация се разрешава с даване на пари защо държавата не даде пари? Истината е че въпросът не е в това кой ще даде парите, а как ще се противодейства на такава практика за добре организирани и целенасочени отвличания. Вместо да търсят Скотланд Ярд по-добре да се обадят в страни като Бразилия и Мексико, там са много по-напред в борбата с отвличанията. Това отвличане носи типичен почерк за тези страни.

52

bragadan

преди 15 години

"Във всички държави има мафия. При нас мафията си има държава.." choveche adski si prav, za goliamo syjylenie.

51

бургус

преди 15 години

Браво на вас . То си е точно така . Повечето тук са разни пичлемета с мляко на уста. Не им ясна картинката има още хляб да ядат. Ами това роди слободията.

50

e5

преди 15 години

Абе отворко - казвам, че в България ИЗОБЩО няма такива!!!! Няма понятие като ТОП ЧЕНГЕ И АНТИМАФИОТ....не ме интересува в твойто село някой си с какво се разкарва...

49

Kolega...

преди 15 години

Kaji im na tia GEY-ove, koito shte te praviat minisrtur da vurnat jenata...ako iskat kinti ili neshto podobno da go otvlekat otnovo... Bratche, smeh golem v taja durjava.... Bolen zdrav nosi... Tova otvlichane bi trqbvalo da e nekva razrabotaka na voennite, zashto togava Bonchev e vav VMA..?! Maj i CHENGETATA se izpederastiha... Evlalata EFENDI dobre si gi obgrijil vsichkite...vaobshte ne iskat da si go vadiat... BLAKANSKA PREZ RAMO TURSKI H*UJ V GAZA...Kaji im da pusnat jenata Tanov...

48

DevilishSoul

преди 15 години

46,ти току що каза една ГОЛЯМА глупост! Баретите не биха защитили всеки! Баретите биха се намесили там, където ги пратят "отгоре" и биха действали по УСТАВ! АХАМ! Нал тъй?!

47

koko

преди 15 години

хехе дреме й на жената на Гриша Ганчев ,веднага ще му намери заместник

46

случаен

преди 15 години

Не пропускате случай да начешете комплекса си чрез злословие . Мъжете изхвърлени от отряда на баретите оцеляват както могат ,но нито един от тях не е престъпник.Те биха защитили България и всеки българин ,защото са погрешно възпитани като партиоти.Само ,че България се отказа от тях ,както и от всички професионалисти .Така е по-лесно и съвсем безотговорно да се краде ,каквато е основната цел на днешната политическа и икономическа шайка.Недорасляци,комплексари-не ходили войници и останалата *** най-лесно обясняват собствените си гафове сочейки тях.Случая "Бончев" показва дъното на държавната ни трагедия.Но ако не сте платени драскачи би следвало да сте прочели ,че в този случай най-вероятна е азиатска връзка . Предполага се ,че е отмъщение за измама в хазартно залагане и ултиматум възстановяване на платените пари.На калпави служби -бивши барети им виновни.

45

преди 15 години

Сутринта по БТВ казаха че наскоро Гриша Ганчев и А.Бончев са теглили банков кредит от 100 милиона - вместо да осигури 2, 3 милиона евро за откупа - колкото са искали похитителите, Г.Ганчев е оставил жената на А.Бончев да отиде със по-малко от 400 000 хил. лева . Изглежда това е вбесило похитителите и те са я отвлекли за да се опитат да си получат искания откуп. Интересно - ако бяха отвлекли Гриша Ганчев - дали жена му щеше да отиде с малка част от сумата при похитителите?

44

DevilishSoul

преди 15 години

Да.. сещам се и за оня материал в който се виждаше как служител на реда ругае възрастна жена в София, продаваща цветя...

43

бургус

преди 15 години

Ало отворко кажи кой са топ ченгета. Може би Богомилчо Бонев. Ела да видиш с каква яхта се разкарва из морето заедно с женка си. и една тайфа блюдолизци. От време на време отскача за обяд на пристана на братя Диневи.Кажи кои са честите и професионалните ченгета . То най-лесно е да плюеш.

42

wer

преди 15 години

Как може да наричате тези палячовци ТОП ЧЕНГЕ, АНТИМАФИОТ и т.н.?????Те са АНТИБАБИОТ - само с дърти баби могат да се справят - доказаха го! Пълни смешници - няма антимафиоти в БГ!!!!!

41

преди 15 години

Левски, Ботев...Да има за кой да се тупаме в гърдите и да се гордеем, че има И такива българи...Обаче след като сами сме си ги гръмнали или изпратили на бесилото.Още един Левски да ни напише "Народе????"

40

DevilishSoul

преди 15 години

38,изобщо има ли значение кой го казва? Факт е, че МВР е много назад в технологично отношение и нещо трябва да се направи! Какво сега? - Дай щото Танов го казва да не се купува техника за МВР? тъй ли бре? Да ти имам логиката!

39

Бачо ви

преди 15 години

Абе хора мисля че това е политическа поръчка, и сценария е изигран добре от всички, голям облък от пепел се вдигна пред очите на публиката, аиде бе загушили им телефоните а те били далече на морето може би или на хладно на бълкан, то телефона не е телевизор я, дано да не съм прав, в противен случаи се връщаме в времето преди 9ти 1944г.

38

\:000

преди 15 години

Танов като топ-ченге! Че на него умствения му багаж е по-малко от този на впрегатен вол. Именно такива "топ-ченгета" съсипаха МВР. И именно те съсипват и политиката. "Топ-ченгетата" Бойко Борисов, Танов, Атанасов, Цветанов, Илиев, Иван Иванов и други позабравени Богомил Бонев, Кирил Радев и т.н. и т.н. Най-интересно е, че от позицията на собствената си некадърност сега, когато са вън от системата ръсят ли ръсят идеи какво трябва да се направи в МВР. Това е горе долу като "Да бутнеш баба си по стълбите и да я питаш, къде се е забързала".