9

Анонимен

преди 1 година

Петков и Василев вече са пуснати по течението от своите ментори, само че още незнаят това. Скоро ще разберат.

8

Анонимен

преди 1 година

14 Децата на комунистите са в ПП, ДБ, БСП. Изборите ще ги изхвърлят от властта. Стига безобразие, лъжи и корупционни схеми, в служба на чужди интереси.

7

Анонимен

преди 1 година

Колко пъти, трябва бедните българи да плащат скъпо и прескъпо, за некодърността на управниците след ГЕРБ и за многото избори, само и само Борисов да бъде изхвърлен от политическия живот и партията на която е лидер, да бъде присвоена от други партии? Все неуспешно. Не разбраха ли, че ГЕРБ е незаобиколим фактор в българската политика? Стига обучения, некадърност, кражби, чужда намеса, това съсипва държавата.

6

РЕАЛИСТ

преди 1 година

замирисами на мълчанието на агнетата и завръщането на джадаите колкото и да невисеиска ще сеналожи да сепримирите.

5

Анонимен

преди 1 година

До 4 Анонимен за съжаление нищо неразбираш от политика, блъф и т.н. Елементарен си и затова няма смисъл кореспонденцията с теб! Казвам го добронамерено не нося обидни нотки!

4

Асан

преди 1 година

На китарата Киро жабата на микрофона за вас ще пее К урна мецата :)))

3

Анонимен

преди 1 година

"От "Продължаваме промяната" са готови за нова коалиция след изборите, но с познатите партньори." - сигурно става въпрос за мафиоти, крадци, лъжци и Ленчето, че няма къде да се източват газопроводите.

2

Анонимен

преди 1 година

Абе изглежда все по вероятно залюбването между крадците от ГЕРБ и продажниците ПП с две думи тежко и на майка България и на нас Българите!

1

Анонимен

преди 1 година

Копейката е новият мЕсия, ПП, ИТН и ДБ много трудно ще влязат.