17

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЗа заплатите - хубаво стопли ми се душата. Сега напиши и за тока, москвичите и липсата на банани по магазините.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 - Инфлацият: Allow me to introduce myself!

15

Анонимен

преди 1 година

Точно във Великобритания са едни от най-големите заплати в Европа. А в България са едни от най-ниските. По покупателна способност на гражданите си България е на предпоследно място. На последно място е Албания. Но така както върви България ще стане на последно място. Да гледаме цените на тока във Великобритания има смисъл, само ако ги сравняваме със заплатите им. В България работещите са работещи бедни, работят само за да могат да не са съвсем гладни, боси и голи и да си плащат с мъка сметките.

14

Анонимен

преди 1 година

13 лъжеш. Баща ми вземаше над 300 като механник. Сега бягай търси други оплювалки.

13

Анонимен

преди 1 година

От всичко това излиза че от европейските държави нищо не става! Абсолютно съсипани и смачкани държави които не могат да подсигурят стабилността на собственото си население. Нямат нито енергиен, нито хранителен, нито ресурсен суверенитет. Във всяко едно направление се оказва че Европа зависи от някой друг. Е за какво ни е тогава този европейски съюз? Къде е този прогрес с който ни лъгаха толкова години? Сега се оказва че всичко е било лъжа и измама. Европа е изостанала.

12

Анонимен

преди 1 година

В НРБ заплатите масово бяха по 150 лв. А пенсиите масово бяха по 50 лв. Толкова за "хубавият живот" тогава.

11

БАНко

преди 1 година

НАРОДИТЕ НА ЕВРОПАТА ИСКАХА ЛИ САНКЦИИ ??? НЕ , НЕ , НЕ !!!! НАЛОЖИХА ГИ МАЛКО УМНИТЕ ИМ УРСЪСЕЛ ФОРДОЛАЙНО , БАРЕЛ И БАЙДЪНЧО !!! А СЕГА ХОРАТА СТРАДАТ. !!! ДО КОЛЕДА ЩЕ ДА Е !!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Не ги мислете. В България, ако даваш нощни смени в склад въобще не се плащат... В Англия се плаща по 64 лири отгоре за смяна в склад, ако е нощна. Айде да не ги гледаме, че в комунистическа България заплатите са комунистически, а само цените са капиталистически.

9

до 3

преди 1 година

До Христо Христов,вие да не се интересувате от ниого,но целият свят да трепери над вас.да ви хрантути,на кой му пука за па.разити като вас,не изработили една троха хляб в живота си и не мога да разбера защо публикуват подобни статии,българина не е чувал,че тока се плаща,първо за него е безплатен и въпреки това той го краде,по света може и 800% да поскъпне,това няма да засегне богоизбраните и самозабравили се"българи"като теб,дето си вярвате,че въртите света и утре без теб слънцето няма да изгре

8

Анонимен

преди 1 година

Цената на тока в наглобритания скачала с 80% причина за това била войната между Русия и Украйна???

7

Анонимен

преди 1 година

Моля някой умнокрасив демократ джендо-тротинейшън да спомене за режима на тока в сицалистическа България. Искам пак да прочета колко лошо е било тогава заедно с чакането за лада и дефицита по магазините, защото от това ми става по-добре при днешните цени на тока и укрепва вярата ми в евроатлантическите "ценности".

6

Асан стрилатъ

преди 1 година

Когато сметката е нула,с колкото и да скочи,си остава нула.

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 - Тя и бедна Африка е мнгоо важна, ама не питай.

4

Анонимен

преди 1 година

До Йово - То вместо внесено, галсувано, приложено има понякога по 2 години разлика ...

3

Анонимен

преди 1 година

Там са подели една хубава кмапнаия - Don't pay - вече имат 115 000 души, само за няколко седмици. Идеята е, да се стигне поне милион. Иксат, да смъкнат сметките и да няма яко покачване, а ако ги игнорират, просто спират да плащанията към кръвопийците и да видим.

2

Анонимен

преди 1 година

ех, тези военни действия, това чудо. Излиза, че бедна украйна и бедна Русия много важни, бе

1

Анонимен

преди 1 година

значи тук с 240%