89

stan

преди 1 година

Тази зима ще се купува руски газ както изглежа( ако руснаците го дават) . Обаче от догодина това няма да е така. Не знам в дългосрочен план какво ще правят Руснаците тази газ. Явно ще я горят( както сега правят) или ще затварят находищата

88

В БГ

преди 1 година

Няма да има газ докато има русофили до границата има кувейтски газ египедси либийски има и тръби за газ но държавата се управлява от червени гзове.

87

Анонимен

преди 1 година

Европа се управлява от хора които са по-зле дори от демента който надцаква всички 2 в 1 Русия и ЕС.

86

Анонимен

преди 1 година

Пеканов-Меканов, щом подкрепята рашките то България трябва да бъде изхвърлена от ЕС.Тогава може да кандидатствате за 16-та република на Шибанистан.Но моето мнемие е че българите трябва да излязат по улиците и такива като Миеканов и Чорапа трябва да бъдат съдени за държавна измяна и обесени пред парламента защото тези бУклуци отнемат бъдещето на нашите деца!!!Аз искам да карам Мерцедес а не Жигула.

85

Анонимен

преди 1 година

Този още лекува младежките пъпки, кога имА време да се изучи, да натрупа опит пък и държавата да съветва. Бегоом

84

Лошото е

преди 1 година

Че в Европа има много пекановци....

83

Българин

преди 1 година

Руският газ не е синьо гориво. Руският газ е червен. Кръвта на мъртвите деца от Буча е червена. Руският газ е червен и съсирен. Руският газ е червена отрова, която ни карат да пием и да не питаме. Докато децата на Буча ни гледат отгоре с безкръвните си посинели лица. Руският газ е червен.

82

Българин

преди 1 година

По-добре седмица за седмица да търсим газ ако от някъде изпадне танкер за Азия пренасочат за нас или нещо, отколкото да купуваме руска газ напоена с кръвта на дечицата от Буча които ни гледат отгоре с безкръвните си посинели лица.

81

Предложение

преди 1 година

Предлагам Европа да прекъсне руската енергийна зависимост и да мине на некакви други независими енергии некакви други доставчици да ни доставят.

80

Анонимен

преди 1 година

Песков "Ще дадем шанс на България да изкара зимата без руска газ"

79

Анонимен

преди 1 година

Момчета, защо си мислите, че някакво си българско правителство може да върне газта от Газпром. България е никой, а освен това е толкова нищожна и маловажна, че не представлява търговски интерес за Газпром. Да купуваш газ от Газпром е привилегия която трябва да се заслужи. Оправяйте се както можете, нека САЩ ви продават газ.

78

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами точно затова Европа трябва да прекъсне руската газова зависимост, за да не могат военнопрестъпници като путин да ни плашат с кранчета и да извършват военни престъпления с нашите пари, жертва на които сме и самите ние..Но за да стане това Пекановците трябва да заемат своето "достойно" място на бунището на българскта политика и история, заедно с кукловодите от преЦедентството на фигуранта и другите подривни пропутински елементи от "Позитано 20", от ***, че и тези от продължавме Подмяната

77

Анонимен

преди 1 година

Германия има енергии и технологии за 2000 години напред и спокойно ще преживее без руска газ, но канцлеро Шолц е прос и не може да го разбере това нещо затова обикаля по целия свят като кyчка визитарка да се моли за газ.

76

Споко

преди 1 година

Споко, Германия минава на синтетично гориво и на вятърни мелници, и ще преживее без руска газ. За това Шолц ходи в Катар, Нигерия, Канада да проси за газ, и по телевизията давт как гали и мирише турбината на Газпром, още малко и ще почне да я лижe.

75

Весела

преди 1 година

Лечева, изказа ли се за руския газ? Как българския спорт загива без него? И Гришо затова пада?

74

Анонимен

преди 1 година

Пеканов, ходи целувай *** та на Путин, Германия ще преживее и пълен отказ от руския газ, бъди уверен в това. През втората световна война 70 % ог горивото за Вермахта е било СИНТЕТИЧНО.Отрамоти се малко химически и ще разбереш , че се добива от въглища чрез Газификация. При сегашните цени на Руския газ, на швабите ще им излезе по-евтино да правят ток от синтетичен бензин. Технологията я имат, имат въглища за около 2000 години напред. За колко години според теб ще постороят няколко големи завода?

73

Контрольор

преди 1 година

Предлагам да изкупуваме евтино ресурсите на Русия, и така да я държим под контрол. Само една грешна крачка да направи и да кривн от нашите правила, и спираме да купуваме и Русия фалира! Хайде приятели, споделете тук във форума какво мислите за моето предложение?

72

Суровинен придатък

преди 1 година

Суровинен придатък при 20$ за газ. При 2000$ ЕС е работния цех на Русия, бачкаторите на Русия. Изкупувайте ресурсите на Русия да я държите под контрол - ха ха ха!

71

Анонимен

преди 1 година

Западна Европа не трябва ни интересува вече. Те са врагове за нас. Когато излезем от ЕС и НАТО отново ще си бъдем приятели с Русия и ще си купуваме евтини ресурси от тях. България няма и не трябва да има нищо общо със западните държави.

70

МАСКВА НЕ РАЗРЕШАЕТ

преди 1 година

НАЛИ ПРОТЕСТИРАХТЕ ПРОТИВ ШИСТОВИЯ ГАЗ? Е, СЕГА СТОЙТЕ НА СТУДЕНО И БЕЗ ПАРИ!