349

От Вселената

преди 1 година

Спомням си едно време понеже нямаше Тротинетки ние малките даца си правехме "Кормилации" и се движехме по улиците по нанадолнището използувайки за движеща сила земната гравитация. Спираха ни милиционери и казваха: Без пионерски вратовръзки не можете да карате собствено направените кормилации. Партията укротителка ще Ви научки как да карате кормилациите .... но и ето Ви сега след обучението - Тротинетки, Тротинетки, Тротинетки ги карат Цветни Кокетки!

348

От Вселената

преди 1 година

Как може на автострада в българия да бъде позволено да се кара с тритинетки и колелца. По автострадите в България трябва да бъде забранено движение за пешеходци, на колела, тротинетки, пързалки, трактори, каруци за волове, коне, магарета. Разрешено за Автобуси, леки коли, Мотори, Товарни превозни стредства и превозни средства за милиционерите да преглеждат пътниците в автобусите носят ли си червени вратовръзки, знаменца и партийни значки и медали за заслужени времена към партията БКП!

347

Кочо

преди 1 година

Докато глупостта се промотира, емиленца ще шетат из родните автомобилни пътища и естествено някои ще си хванат пътя преждевременно, за други ще се организират безсмислени кампании от рода на "... спешна нужда от кръв/пари". Господ да пази шофьорите !

346

?

преди 1 година

Не можах да ги обичам и сега.... какво?

345

Баце Руския

преди 1 година

Ела да се повозиш на моята тротинетка.Има чисто нови гуми Дюрех.

344

Немога да повярвам

преди 1 година

Това, което ме изумява в случая е, как изобщо може да бъде тази глупост новина !!?! Спрете да правите прости хора известни !! Благодаря!

343

Анонимен

преди 1 година

Сорос се излага да купи по-надежден и безопасен скутер за Емил.

342

Ken

преди 1 година

Какви са тези хора? Защо изобщо ни занимават с тях? Газ ли произвеждат?

341

Емили да хване..

преди 1 година

..здраво Боко през кръста и да го повози на тротинетката. Ще му хареса.

340

Булгуров

преди 1 година

Едно е да си смел, друго е да си глупав. Едно е мокър път, друго е наводнен път. Затова колите са и пречели защото хората не са *** да летят по водната пързалка. Имала е късмет, че отзад не имало друг безмъртен като нея дето не се съобразява с пътните условия.

339

Още не е в затвора??

преди 1 година

Такива като нея могат да си се самоубиват колкото си искат/ въпреки че е случай за психиатрията, също/ но та подлага на риск живота и здравето на всички останали около нея. Което вече трябва задължително да е случай за прокуратурата.

338

Колю Джамбаза

преди 1 година

Това не трябва да е първата новина в новините. Нещата са за психолог или психиатър. Имаме неуравновесен човек който прави глупости, опасен за себе си и обществото

337

Диагноза е това

преди 1 година

Създанието не е добре с главата. Не случайно се казва, че всичко е там - в главата. Ако представите му за света и за самото себе си не са адекватни, не можеш да му се сърдиш. Това е диагноза, а не нагло незачитане на законите. Затова подобни създания трябва да бъдат въдворявани в специализирани медицински заведения, пък дано да успеят да им помогнат там. Но вместо това са го оставили да се развява на воля по шосетата и после олеле.

336

Анонимен

преди 1 година

Това се очакваше. Ако не си вземе поука, до няколко години или ще стане инвалид или няма да я има повече.

335

Анонимен

преди 1 година

Ако глобите не я спират ще се намери нещо друго да я спреВъпрос на време.

334

Анонимен

преди 1 година

"Очевидно глобите не спират "летящата Емили", нито пък дъжда."______Значи е време за затвор и принудително отнемане на тротинетката. И не е "тя", а е "то", не обиждайте жените приравнявайки ги с това.

333

Анонимен

преди 1 година

То и да я пуснеш главата си тя бие на кухо и не се знае дали ще изтече мозък оттам!

332

Анонимен

преди 1 година

Да би мирно седяло,не би чудо видяло!юСега само да те боли дупето!Следващият път друго нещо!Дано не вкараш в бела някой невинен шофьор!Ако на теб ти пречи главата чупи я,но не причинявай страдания на невинни хора!Ако тебе ти е широко край врата или ти стяга шапката има клиники лекувай се но не вкарвай невинни хора в затвора!

331

свети Петър

преди 1 година

Баааси якото .... Очаквам много скоро да се срещнем лично и да ми разкажеш подробности .

330

до 344

преди 1 година

до 344абсолютно те подкрепям