209

Безполезни халвалди

преди 1 година

Защо потрошиха парите на родителите си и се върнаха допълнително да им вгорчат живота - студ, глад, смърт....

208

Съд !

преди 1 година

Гешев трябва да бъде съден за бездействие ! Не да го махат , а да го съдят за бездействие !!!!!!! Позволи на харвардските тарикати да завлекат България в дупката ,от която няма излизане ! Гешев на съд !!!! Вече само Господ би могъл да направи нещо за България ! Или....май и той вече не може !

207

Анонимен

преди 1 година

Борисоф не отрича че снимките от шкафчето не са негови.Борисоф ни казва.Крал съм ви Ще ви крада.И нищо не може да ми направите.Защото медиите са безполезни.А разследването е мое.МОЕ Е!....И аз ви предадох Предадох ви на чужди интереси.Защото не ми пука.

206

Ралица

преди 1 година

ТОЗ КОКОРЧО ДА ГОВОРИ ОТ СВОЕ ИМЕ КОКОРЧО НЕ Е БЪЛГАРИЯ НИТО НАРОДА ЗА КАКЪВ НАРОД ГОВОРИ ТОЗИ ЗАВЛЕЧЕ БЪЛГАРИЯ В ПРОПАСТТА НЕ ГОВОРИ ОТ МОЕ ИМЕ КОКОРЧО СПРИ С ЛЪЖИТЕ НЯМАШ СРАМА ЕДНОДНЕВКА

205

Анонимен

преди 1 година

Отвратителен човек. Как може да има хора да вярват на Василев?

204

Анонимен

преди 1 година

Снимките показват кой е господарят на дена.Корумпирани и безочливи крадци.Мутри с бели якички.И с лидер Борисоф.В прочел Борисоф е само един полезен слуга.Безмозъчен.И самовлюбен

203

Анонимен

преди 1 година

,,Някои " имат интерес да хвалят Борисоф.Ами как няма.Ограбиха държавата за 12 години.Стигнахме дъното на Европа с най ниска минимална заплата.Какво по ясно говорещо от това.Румъния ни подмина .А бяхме с тях

202

Ъхъ !

преди 1 година

Тоя хамстер е повече нагъл отколкото ококорен! И еднакво гнусен ! Иначе е пасивен хомосек , който прецака един цял народ - българския!

201

Анонимен

преди 1 година

Свършиха ли ви безплодните хвалебствия за Борисоф .Че се изнервихте.Крадеца Борисоф го видя цял народ какви ги е вършела.Само заслепени и купени души могат го не види

200

Анонимен

преди 1 година

Борисоф е похарчен предател.Избори няма да спечели защото вече неговите покровители от Москва са го използвали.Сега е Радев.

199

Анонимен

преди 1 година

Борисоф е лидер на банда пирати които разсипват държавата ни.Има морал , той Борисоф колкото на един пират.Подкупен и безразсъден.Лидер е за крадците!

198

Пян_Гъ

преди 1 година

Борисов ще спечели изборите, а финансираните от ултралеви задокеански фондация "десни" партии - ПП и ДВ - могат безспирно да лаят. Те това могат, това правят. ТУХЛА ВЪРХУ ТУХЛА никой не е сложил след Тодор Живков освен Борисов. Народът вижда.

197

Анонимен

преди 1 година

При Борисоф газта беше 40 лв.А при Бай Тошо без пари.Сега кой е по голям?Борисоф или Бай Тошо.?Аз викам...че и двамата са за Бай Ставри .А пък народа си знай.Крадеца си е крадец.Колкото Бай Тошо беше партизанин, толкоз и Борисоф десидент....Смешници!

196

Ралица

преди 1 година

БОРИСОВ ЛИДЕР БОРИСОВ ПОЛИТИК БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК ГЕРБ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОЛИТИКИ

195

Ралица

преди 1 година

БОРИСОВ ЛИДЕРБОРИСОВ ДЕМОКРАТ БОРИСОВ ПОЛИТИК ГЕРБ ПОЛИТИКИ ЗА БЪЛГАРИЯ

194

Ралица

преди 1 година

БОРИСОВ ЛИДЕРБОРИСОВ ПОЛИТИК БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК ГЕРБ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОЛИТИКИ

193

Анонимен

преди 1 година

При Борисов газта беше 40 лв, за кубик при Ококорения и Кирил Петков Убитака тя е вече 300 лв за кубик.Кой предава страната за шкафчета сега, а?

192

Анонимен

преди 1 година

Борисоф е от ония крадци които поощряват викариите му да разгласят.....,,дръжте крадеца".Много добре се вижда и се знае кой е крадеца.Доскорошния разсипия .Той , Борисоф е безочлив наглец.При толкова доказани кражби от неговото управление да вика подир Кирил Петков че извършва кражба Това , че прокуратурата е изцяло подчинена на неговата бандитска партия , не го прави невинен.

191

Тия, кво дирят в БГ?

преди 1 година

Май навсякъде в Европа ги издирват за далавери и шпионаж и се скриха в България.. Международни мошенници....

190

Спецов Поток

преди 1 година

Тръбата на Спецов отива право в задния терминал на Асенка Василева! Това е истинска Джендърификация!