275

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде има и предатели, но в случая предателите прикриват истинските извършители от САЩ и Украйна.

274

Обективно

преди 1 година

ПУТИН Е ПЪТНИК. ИМЕТО МУ Е ТАКОВА. Показателно е!

273

Анонимен

преди 1 година

Браво, явно има достойни руснаци

272

Анонимен

преди 1 година

Руските генерали трябва да спрат гражданската война, като арестуват и осъдят на военнополеви съд Путин на разстрел като Чаушеску и да поемат властта и да се спасят. Лавров ще бъде Елена Чаушеску. Песков, Захарова, Шойгу, Конашенков, Салавйов, Дугин ще бъдат осъдени на доживотен затвор.

271

ДДРОнег

преди 1 година

Е, може да започна да си променям мнението за руснаците, след като има такива смелчаци сред тях, които се борят с оръжие срещу рашистката тирания !!!___РЕСПЕКТ към тях !!!___путинкапут !!!

270

Анонимен

преди 1 година

оркиитее от Мордор какво очакваха?!?

269

Анонимен

преди 1 година

Руски партизани от ФСБ :))))

268

справедлив

преди 1 година

Дано скоро това продажно и пияно укрофашистко племе бъде изтрито от лицето на земята.Окрайнината е развъдник на фашизма ,подкрепян изцяло от краварската агресия.

267

срамота

преди 1 година

Атентата е дело на подлите хохли.И дано скоро си получат заслуженото.Вече ми писна да ме манипулират продажните медии ,колко свестни били фашагите в Уссрайна. А Зелевия наркоман всеки ден да ми натрапва глуповатата си физиономия.80% от честните и достойни българи искат Русия да унищожи завинаги бандеровска Уссрайна и живота да се върне към нормалността.Само продажните ни политици са на друго мнение.Факт.

266

Напомняне

преди 1 година

Както Васил Левски е казвал за такива като Пономарьов, "бил кой бил", ама в момента е храненик на режима в Киев, а армията, от чието име говори, е съвременно издание на Руската освободителна армия (РОА), командвана от ген. Власов. Така че отхвърлянето от Киев на отговорността за убийството на Дария Дугина няма никаква стойност. Що се отнася до някогашната РОА, тя е била създадена през 1942 г., била е съставена предимно от съветски военнопленници и е воювала на страната на Хитлер.

265

765

преди 1 година

До МАРГАРИТА (Коментар 269)Маргаритка,Маргаритка,във ума си доста плитка.

264

Анонимен

преди 1 година

ако са биле руски партизани тогава защо бандеровците са заплашвали философа за 8 дни до атентата - како нямате достоверна инф-я не пишете ! как аз читател зная а вие журналисти не знаете и пишете нищо за провокатора и бандит Пономарьов - той си чист крадец но на държававни пари !

263

Както вика...

преди 1 година

проф. Витанов - поредната "новина" за шаран-юрдеци!

262

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама то отдалече си личи, чий момчета са свършили туй "активно мероприятие"... ама тук не не е добре да се пише кои са те, нали така?

261

Крети

преди 1 година

От Смърта на Сталин до смърта на Брежнев СССР е ръководен от Украинци 0т 1953 до 1982 , Укрите са пуснали корени в подмосковието даже Сталин убиха долните к..... Сега партизани са станали смех, толкова украинци има в Русия че не е истина.който може да мисли да си направи сам изводите.

260

Анонимен

преди 1 година

Партизани, партизани, легендарни синове, над полета, над балкани, над села и градове. Партизани, партизани, на челата със звезди, от вашите кърви проляни, свободата се роди!

259

Анонимен

преди 1 година

ОЩЕ !

258

Анонимен

преди 1 година

Разпутин написал в последното си посмо до царя, че царските хора са подготвили неговата смърт. Предупредил и монарха, че той и семейството му няма да преживеят повече две години след като той умре. Русия навлиза в нова спирала на насилие, вътрешната драма ще е много пострашна от онази гражданска война от 1918 до 1922 г. Путиновият СССР 2 се оказа мъртвороден.След чудовището Путин може да дойде още по-страшна твар, както след Ленин е дошъл Сталин. Сатрапски нрави има в тая дива страна!

257

ами

преди 1 година

то тва безумие трябва да избие нанякъде

256

Анонимен

преди 1 година

Щом ти мирише, нали се сещаш къде ти е кафявото.